Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Ford Focus WRC RS03 hasegawa 1/24
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
D

Član od: 25 Kol 2008
Mjesto: Šibenik
PorukaUpisano: Čet Ožu 11, 2010 12:56 am    Naslov poruke: Ford Focus WRC RS03 hasegawa 1/24 Citiraj ovaj komentar

Lani san dobija ovu maketu, nije mi sila nešto hehe. A počea san je radit negdi u deseton misecu. Lako se slaže, samo je malo aljkave izrade cila maketa tj. neki djelovi su tako krhki da pucaju čin ih dotakneš. Da ne duljin evo slika nije cili rad slikan. C&C dobrodošli...

jedan mock-up

17 cola felge

Član od: 13 Pro 2009
PorukaUpisano: Čet Ožu 11, 2010 3:40 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Jel ono gori ima dvi iste slike?

p.s. sviđa mi se weathering, ako je namjeran, naravno. Wink
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Low
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Čet Ožu 11, 2010 11:18 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ovo sa kemijskom olovkom si oznacio gdje ce biti prijelaz boje?
u redu izgleda, samo, ako si vec mislio koristiti amortizere koje si dobio u kitu, bolje bi izgledalo da si ih obojao recimo cijele u srebrnu, pa kistom lagano pokusao samo oprugu u crveno.

PorukaUpisano: Sub Tra 30, 2011 12:09 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

evo sitija se ja i da iman focusa na radu mislin u ormaru haha, prvo je bija plavi pa mi se nije sviđala boja pretaman je bija, pa san sve lipo bacija u ulje za kočnice, malo pobrusija, primer i pitura u fluo narančastu, na slikama nije baš boja realna al šta je tu je kakav je da je ne da mi se više petljat po njemu, par slika...

Član od: 15 Ruj 2009
PorukaUpisano: Sub Tra 30, 2011 12:11 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Imaš dosta imperfekcija na boji,pogotovo na stražnjem djelu,osim toga lijepo izgleda.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
D

PorukaUpisano: Sub Tra 30, 2011 12:20 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

killa Napisao/la:
Imaš dosta imperfekcija na boji,pogotovo na stražnjem djelu,osim toga lijepo izgleda.

to je ostalo od ulja za kočnice a nije mi se dalo šmirglat pa je ostalo ovako ionako neće dalje police...

Član od: 15 Lis 2005
Mjesto: Zagreb-Lučko
PorukaUpisano: Sub Tra 30, 2011 12:21 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

daj killa malo se usredotoči Rolling Eyes to će čovjek popraviti,sve u svemu super

Visit my page:"MT-Style"
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
killa

PorukaUpisano: Sub Tra 30, 2011 12:23 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Mario Napisao/la:
daj killa malo se usredotoči Rolling Eyes to će čovjek popraviti,sve u svemu super

Rolling Eyes pogledaj post iznad svojeg ^^
Natrag na vrh
Mario

PorukaUpisano: Sub Tra 30, 2011 12:29 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

a došo je prije ili poslije ,ali opet tako komentirati ,što se da popravit i što autor tog fokusa vidi greške vjerovatno nebi stavljao fotke na forum.
možda je malo nerazumljivo ali vjerovatno ćeš shvatiti

Natrag na vrh
killa

PorukaUpisano: Sub Tra 30, 2011 12:35 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ja sam samo rekao svoje mišljenje,nisam mislio ništa loše,samo autoru predočiti nedostatke makete,koje on MOŽDA nije uočio,a ja jesam.

Lp.
Natrag na vrh
Mario

PorukaUpisano: Sub Tra 30, 2011 12:37 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ma ok

Natrag na vrh
D

PorukaUpisano: Sub Tra 30, 2011 12:43 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

killa Napisao/la:
ja sam samo rekao svoje mišljenje,nisam mislio ništa loše,samo autoru predočiti nedostatke makete,koje on MOŽDA nije uočio,a ja jesam.

Lp.

uočija san ja dobro nedostatke jer san napisa da se neželin više zezat sa focuson...

PorukaUpisano: Ned Svi 08, 2011 11:55 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

evo mali update, u jednoj boji je auto bija premrkvast pa san blatobrane, branike i dio karoserije pitura u plavo, stavija decale od vette c6-r, i auto izgleda ka da ga je kupija neki čoban i polipija na njega puno nalja hahaha...

Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Ned Svi 08, 2011 11:59 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

a mogao si to i malo urednije maskirati

PorukaUpisano: Pon Svi 09, 2011 12:06 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ma jesan al se traka odlipila usrid pituravanja pa san tija sve potuć čekićon...
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed
Stranica 1/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma