Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Danny
 | | Član od: 19 Pro 2008 | | Poruke: 931 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Velj 23, 2010 2:29 pm Naslov poruke: Polikarpov I-16 |
|
|
Pozdrav!
Jucer zalijepljeni pe dijelovi u kokpit i danas nabacen primer.
Po sastavnici bi unutrasnjost trebala biti H61 light gray,pa me zanima dal je to tocno ili treba biti neka druga boja!Cilj mi je napravitit
avion pilota Genadij Tsokolajeva,4 giap baltic fleet 1942
koji bi trebao biti cijeli u h 57 gray pa ako neko zna za neke slike...
za sad toliko... _________________ Overhead the albatross hangs motionless upon the air,and deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves
The echo of a distant time comes willowing across the sand,and everything is green and submarine |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Aranza
 | | Član od: 25 Lis 2007 | | Poruke: 3458 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Uto Velj 23, 2010 2:48 pm Naslov poruke: |
|
|
...lip odabir Danny. Evo, imam ovo..
|
 |
| st65uka
 | | Član od: 06 Stu 2007 | | Poruke: 2395 | | Mjesto: Auckland, NZ |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Danny
|
Upisano: Uto Velj 23, 2010 3:27 pm Naslov poruke: |
|
|
Da to je taj,hmmm,al nekak su mi razlicite boje!hvala decki!
Jos bi trebao sliku kokpita iznutra da vidim sva ta ozicenja kak idu! _________________ Overhead the albatross hangs motionless upon the air,and deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves
The echo of a distant time comes willowing across the sand,and everything is green and submarine |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Aranza
 | | Član od: 25 Lis 2007 | | Poruke: 3458 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Uto Velj 23, 2010 5:07 pm Naslov poruke: |
|
|
| Danny Napisao/la: | Da to je taj,hmmm,al nekak su mi razlicite boje!hvala decki!
Jos bi trebao sliku kokpita iznutra da vidim sva ta ozicenja kak idu! |
...moja slika je umjetnički prikaz, st65uka je dao točnu referencu ali radi se o istom...kabina kažeš...Evo, ovo je sve što imam;
|
 |
| st65uka
 | | Član od: 06 Stu 2007 | | Poruke: 2395 | | Mjesto: Auckland, NZ |
|
Upisano: Uto Velj 23, 2010 5:59 pm Naslov poruke: |
|
|
| Danny Napisao/la: | Da to je taj,hmmm,al nekak su mi razlicite boje!hvala decki!
Jos bi trebao sliku kokpita iznutra da vidim sva ta ozicenja kak idu! |
nema na cemu...
evo sto sam ja nasao, nadam se da ce ti bit od pomoci
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AleksandarMorozov
 | | Član od: 03 Stu 2006 | | Poruke: 1791 | | Mjesto: Petrova rupa |
|
Upisano: Uto Velj 23, 2010 6:19 pm Naslov poruke: |
|
|
Isprike zbog OT-a...no...ako smijem primjetiti...avion je pojam složenog stroja (iz kojeg god da je razdoblja)...i pojam stroja koji traži određene ne baš niske kvalifikacije od onoga tko upravlja njime. Ok. Samo...hm...imam osobnih iskustava s upravljanjem ruskim traktorima...što onim starijima, a što najnovijima...i imam dojam da, ako netko zna upravljati ruskim traktorom, znao bi upravljati i Ratom.
Eto odgovora na pitanje zašto VVS ni u jednom periodu rata nije imala problema s nedostatkom relativno kvalitetnih pilot. Savršena formula za postizanje zračne nadmoći...ako ne odmah, kad tad sigurno.
Rata mi je zanimljiv avion. Ovo ću sigurno redovno pratiti. _________________ Uprava Državne Bezbjednosti, radnik na određenim poslovima |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Danny
|
Upisano: Uto Velj 23, 2010 8:17 pm Naslov poruke: |
|
|
Puno fala,ovo ce mi bit od velike pomoci
u daljnjem radu !!! _________________ Overhead the albatross hangs motionless upon the air,and deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
 | | Član od: 24 Kol 2007 | | Poruke: 4107 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Velj 23, 2010 9:37 pm Naslov poruke: |
|
|
| Meni jedan od dražih aviona. Pratim sa zanimanjem. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| darko
 | | Član od: 10 Ruj 2006 | | Poruke: 2356 | | Mjesto: Daruvar |
|
Upisano: Uto Velj 23, 2010 10:03 pm Naslov poruke: |
|
|
| AleksandarMorozov Napisao/la: | Isprike zbog OT-a...no...ako smijem primjetiti...avion je pojam složenog stroja (iz kojeg god da je razdoblja)...i pojam stroja koji traži određene ne baš niske kvalifikacije od onoga tko upravlja njime. Ok. Samo...hm...imam osobnih iskustava s upravljanjem ruskim traktorima...što onim starijima, a što najnovijima...i imam dojam da, ako netko zna upravljati ruskim traktorom, znao bi upravljati i Ratom.
Eto odgovora na pitanje zašto VVS ni u jednom periodu rata nije imala problema s nedostatkom relativno kvalitetnih pilot. Savršena formula za postizanje zračne nadmoći...ako ne odmah, kad tad sigurno.
Rata mi je zanimljiv avion. Ovo ću sigurno redovno pratiti. |
Dakle ponavljam: tajna je u uputama za letenje, jesi vidio koju originalnu Rusku iz tog perioda ? Dakle uputstvo za Spit-a ispunjeno matematikom, tablicama, napadnim kutevima, brzinama...
A knjižica za La-5 i izgleda kao uputstvo za traktor: velike sličurine preko cijele stranice sa tri do četiri rečenice ispod
Pozdrav ! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AleksandarMorozov
 | | Član od: 03 Stu 2006 | | Poruke: 1791 | | Mjesto: Petrova rupa |
|
Upisano: Uto Velj 23, 2010 10:09 pm Naslov poruke: |
|
|
Poštovani kolega Darko...nisam imao tu čast...no, vidio sam originalne upute za T-34...kao i originalne upute za Šermana...i sve mi je bilo jasno.
A imao sam u rukama i originalne upute za najnovije američke traktore...kao i za najnovije ruske...i opet mi je sve bilo jasno.
Sad kada si ti opisao upute za ruske i britanske avione iz tog vremena...je sve još jasnije.  _________________ Uprava Državne Bezbjednosti, radnik na određenim poslovima |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tasma
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 1021 | | Mjesto: Prigorje |
|
Upisano: Uto Velj 23, 2010 10:13 pm Naslov poruke: |
|
|
Krasan avion!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Andrej
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 2347 | |
|
Upisano: Uto Velj 23, 2010 10:40 pm Naslov poruke: |
|
|
Jedan od rijetih aviona koji ja imam složen,samo naprijed,bit će sigurno 10 puta bolji od mog  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Danny
|
Upisano: Pet Velj 26, 2010 7:56 pm Naslov poruke: |
|
|
Jucer sam se malo zabavljao sa unutrasnjosti kokpita!
Za sada izgleda ovak,naravno jos
moram malo popravit boje sajli,washati i malo postarati!
 _________________ Overhead the albatross hangs motionless upon the air,and deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario Raguž
 | | Član od: 09 Stu 2005 | | Poruke: 1284 | | Mjesto: Dubrovnik |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|