Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| 101Airborne
 | | Član od: 18 Svi 2007 | | Poruke: 1430 | | Mjesto: ZAGREB |
|
Upisano: Ned Velj 07, 2010 9:23 pm Naslov poruke: Jedno retoričko.. |
|
|
Ima li itko, ili može naći slike od LCA (Landing craft assault) LCA418 i LCA1038?
Kažem retoričko(za one koji znaju o čemu se radi) jer ih nema nigdje po netu a dosta ih ljudi traži koje zanimaju dotična dva.. _________________
You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Alaska
| | Član od: 08 Svi 2007 | | Poruke: 450 | | Mjesto: Njemacka |
|
Upisano: Sri Velj 10, 2010 3:31 pm Naslov poruke: |
|
|
Zasto bas ta dva broja? LCA se proizvodilo k´o jeep-ova... _________________ Sve sto plovi moje! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
 | | Član od: 18 Svi 2007 | | Poruke: 1430 | | Mjesto: ZAGREB |
|
Upisano: Sri Velj 10, 2010 5:56 pm Naslov poruke: |
|
|
Jer su ta 2 LCA pod tim brojevima doveli C satniju 2. Rangera na Charlie sektor na Omahi, imam 2 LCVPa i 2 LCM3a i koliko god da bih htio staviti ih na LCVP samo zato jer je 10 puta ljepši od LCA neću, stižu 2 LCA iz francuske od firme Fonderie Miniature..
Pa bih volio znati koja je shema bila i kako su brojevi izgledali da ih znam sam napraviti, za shemu sam poprilično siguran da je siva, al sam vidio da su britanski LCAi na Dan-D bili crno,bijelo-sivi....
Probao bi napraviti neku granicu izmedju Dog Green i Charlie sektora da mogu staviti Rangere i 29u pješačku na istu dioramu. _________________
You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Alaska
| | Član od: 08 Svi 2007 | | Poruke: 450 | | Mjesto: Njemacka |
|
Upisano: Čet Velj 11, 2010 7:52 pm Naslov poruke: |
|
|
Hm, tako macehinski kao desantna plovila nista nije obradjeno, barem u meni dostupnoj literaturi. "Specijalisticka" knjizica o svim desantasima ima od svakog tipa po jednu skicu i jednu fotografiju, a ta je kao da je snimana kroz maglu Trazim dalje... _________________ Sve sto plovi moje! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|