Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Mario Raguž
 | | Član od: 09 Stu 2005 | | Poruke: 1284 | | Mjesto: Dubrovnik |
|
Upisano: Čet Tra 06, 2006 9:15 pm Naslov poruke: Casopis |
|
|
Nase postovane kolege iz Zagreba su pokusali izdavati casopis, ali na veliku zalost, isti nije zazivio.
Postiram samo jedan izvadak iz tog casopisa, a kolege molim da navedu ime spomenutog casopisa.
Hvala
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| markojeras
| | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 914 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Tra 06, 2006 9:21 pm Naslov poruke: |
|
|
Ovo budi uspomene
Riječ je o biltenu 'Arsenal' kojega smo pripremili i umnožili Dragiša Brašnović i ja, ima tome već nekoliko godina.
Bilo bi zanimljivo da se netko prihvati sličnog poduhvata  _________________ Uviek napried! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Tra 06, 2006 10:43 pm Naslov poruke: |
|
|
Stvarno je šteta što nijhe saživio u pravom smislu,imam,mislim,prva dva broja koji su ovaj dvojac stvarno lijepo napravili.Da se nadovežem,bili ste ga zamislili kao bilten MK S.Penkala,ali zbog.....no danas nakon 8 godina?  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 0viking0 Moderator
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 2977 | | Mjesto: Zagreb - Croatia |
|
Upisano: Čet Tra 06, 2006 11:26 pm Naslov poruke: |
|
|
| Al zato glorija, Elite i slična sranja idu ko blesava... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Tra 07, 2006 9:49 am Naslov poruke: |
|
|
A kako bi bilo napraviti internetski bilten? Danas ima na netu vrlo ozbiljnih znanstvenih stranica koje se bez problema navode u spisku literature kao reference. Tu ima više prednosti. Jeftinije je od tiskanja, publika je najšira moguća, a može se sredit da nema mogućnosti krađe materijala. I na kraju-može se i naplaćivat downlodanje, a da je samo pregledavanje besplatno, pa autor može i zaraditi..  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Karaya
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2103 | | Mjesto: Velika Gorica |
|
Upisano: Sub Tra 08, 2006 1:27 pm Naslov poruke: |
|
|
SUPER a može li malo veći sken fotki!  _________________ Vedran |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario Raguž
|
Upisano: Sub Tra 08, 2006 7:15 pm Naslov poruke: |
|
|
A kako bi bilo da se zainteresirani ukljuce sa svojim financijama i materijalima u projekt naseg kolege Marka?
Marka bi molio za mali pregled i iznosenje ideje o spomenutom biltenu na ovom topicu da bi vidjeli koliki je interes.
Hvala |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| markojeras
| | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 914 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Tra 08, 2006 7:26 pm Naslov poruke: |
|
|
U vrijeme nastanka biltena 'nitko' nije imao doma skener i laserski printer. Samo zahvaljujući dobroti jednog Dragišinog poznanika koji ima design studio nastala su prva dva broja biltena. Izvorni laserski isprint se fotokopirao i dijelio besplatno.
No pravi razlog prestanka izlaženja je nikakav (čitaj: nula) odziv na poziv na suradnju i sudjelovanje materijalom u biltenu od strane njegovih čitatelja. _________________ Uviek napried! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Karaya
|
Upisano: Sub Tra 08, 2006 8:33 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja da imam kakvih fotki iz toh razdoblja več bi podjelio s svima na forumu ali ovo sve drugi je skinuto s neta ili iz nekih časopisa knjiga dakle bez autorskih prava iništa.  _________________ Vedran |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sub Tra 08, 2006 8:40 pm Naslov poruke: |
|
|
| Karaya Napisao/la: | Ja da imam kakvih fotki iz toh razdoblja več bi podjelio s svima na forumu ali ovo sve drugi je skinuto s neta ili iz nekih časopisa knjiga dakle bez autorskih prava iništa.  |
...koliko sam primjetio iz tvojih postova,dosta se krečeš po letilištima,pa vjerujem da ponekad poneseš i fotić  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sub Tra 08, 2006 9:57 pm Naslov poruke: |
|
|
Koliko sam shvatio, citava prica (svrha biltena, papirnatog ili internetskog) jest objavljivanje fotografija. Dakle, ljudi koji imaju neke fotografije, a zele ih pokazati drugima (uz neku financijsku korist) - mogu biti suradnici biltena.
Jesam li dobro shvatio ? Ako jesam, mozda bi prikladniji naziv bio nesto kao "Foto-album", nego "casopis".. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Karaya
|
Upisano: Ned Tra 09, 2006 1:33 pm Naslov poruke: |
|
|
| tiger Napisao/la: | | Karaya Napisao/la: | Ja da imam kakvih fotki iz toh razdoblja več bi podjelio s svima na forumu ali ovo sve drugi je skinuto s neta ili iz nekih časopisa knjiga dakle bez autorskih prava iništa.  |
...koliko sam primjetio iz tvojih postova,dosta se krečeš po letilištima,pa vjerujem da ponekad poneseš i fotić  |
Pa sad baš i ne toliko ali prije sampuno više, no te fotke ( jedrilice i generalno zrakoplovstvo te pokoji warbird ) mislim ne mogu ići u časopis /bilten s tematikom W.W. II i zrakoplovstva bilo saveznička ili sila osovine.
ali svakako s ovime što je moje rado ću pomoči isto ko što sam ih slao u propali AEROKLUB časopis. _________________ Vedran |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario Raguž
|
Upisano: Pon Tra 10, 2006 12:13 pm Naslov poruke: |
|
|
| Onda, jesmo li za pocetak kakvog skromnog internet biltena? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Tra 10, 2006 3:42 pm Naslov poruke: |
|
|
Sigurno da!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Tra 10, 2006 4:12 pm Naslov poruke: |
|
|
| Sto je to "bilten" ? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|