Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Alat za Zimmerit!

Započni novu temu   Tema je zaključana od strane administratora    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Mala škola maketarstva
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Dragan

Član od: 21 Ruj 2008
Mjesto: Beocin
PorukaUpisano: Čet Sij 28, 2010 10:54 am    Naslov poruke: Alat za Zimmerit! Citiraj ovaj komentar

Zdravo, verovatno nista novo, ali da podelim sa vama kako sam napravio alat za zimmerit!

Koristio sam u izradi: "dunlop" ventil od un. gume za bicikli, uvodnik buzira u rucicu kocnice , sraf 3mm i drsku koja mi je bila pri ruci!

Uvodnik treba razbusiti burgijom od 3mm, pa sve spojiti na drsku(isto probusiti sa burgijom 3 mm).Kad se sve montira stanjiti kapicu i uvodnik na nekih 4 mm (toliko mi je od oka izgledala traka zimmerita u1/35!
Eto ako nekom nesto ovo znaci, neka proba napraviti. Delovi se mogu naci u svakom bicikli servisu,garazi...(ja inace radim u bic. servisu otud i ideja u ove zimske dane).Cena delova cirka pola eura! Slike su lose , ali ne zamerite ne izlazimi se napolje na minus!
Dragan
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Tema je zaključana od strane administratora    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Mala škola maketarstva Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma