Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| žbrmbo
 | | Član od: 29 Lip 2009 | | Poruke: 81 | | Mjesto: Varaždin |
|
Upisano: Pon Stu 16, 2009 10:26 am Naslov poruke: |
|
|
| Iwtcha Napisao/la: | | Poštar upravo donio moju Vedu, kad uspijem riješiti spoj na kompresor (različita dimenzija navoja) krečem u testiranje. |
Ja sam svoj adapter kupio u Merkatoru ( 8 kuna )ali ti je najbolje da uzmeš crijevo sa sobom da ne kupiš krivi _________________ Želio bi živjeti ko siromah , ali s puno novaca |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Aranza
 | | Član od: 25 Lis 2007 | | Poruke: 3458 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Čet Stu 19, 2009 2:25 pm Naslov poruke: |
|
|
Stigao, testiran, savršen.... _________________
Španac |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Sova
 | | Član od: 11 Lis 2009 | | Poruke: 17 | | Mjesto: Varaždin |
|
Upisano: Pet Pro 11, 2009 11:33 am Naslov poruke: |
|
|
Evo i ja sam narucil taj airbrush, pa kud puklo da puklo  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| memphis69
| | Član od: 24 Pro 2009 | | Poruke: 2 | |
|
Upisano: Sub Pro 26, 2009 3:12 pm Naslov poruke: |
|
|
| Meni je stigao taj airbrush prije par dana i s obzirom na izgled, izgleda kvalitetno i al to ćemo još vidjet kad ga isprobam. Rezultate naravno javim! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Panzer Papa
 | | Član od: 10 Tra 2009 | | Poruke: 122 | |
|
Upisano: Sub Pro 26, 2009 3:52 pm Naslov poruke: |
|
|
| memphis69 Napisao/la: | | Meni je stigao taj airbrush prije par dana i s obzirom na izgled, izgleda kvalitetno i al to ćemo još vidjet kad ga isprobam. Rezultate naravno javim! |
Vidim prodaješ ti već danas taj Veda airbrush, a nisi ga još ni isprobao? Ako jesi kakav je dojam? Ako je dobar zašto prodavati? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Sova
 | | Član od: 11 Lis 2009 | | Poruke: 17 | | Mjesto: Varaždin |
|
Upisano: Sub Sij 02, 2010 2:44 am Naslov poruke: |
|
|
Evo i ja sam vlasnik doticnog airbrusha, ali posto sam totalni pocetnik na ovom podrucju, molim vas par odgovora.
Sa cime se i kako cisti taj airbrush? Kak se rastavlja? Posto cujem da ima gumene brtve dal se smije cistiti sa nitro razrjedivacom? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hemza
 | | Član od: 06 Ožu 2008 | | Poruke: 208 | |
|
Upisano: Sub Sij 02, 2010 9:01 pm Naslov poruke: |
|
|
| Sova Napisao/la: | Evo i ja sam vlasnik doticnog airbrusha, ali posto sam totalni pocetnik na ovom podrucju, molim vas par odgovora.
Sa cime se i kako cisti taj airbrush? Kak se rastavlja? Posto cujem da ima
gumene brtve dal se smije cistiti sa nitro razrjedivacom? | Pogledaj u ovoj rubrici pod temom čišćenje AB.Tamo ti je sve objašnjeno. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
 | | Član od: 07 Ruj 2006 | | Poruke: 4365 | |
|
Upisano: Sri Sij 20, 2010 7:25 pm Naslov poruke: |
|
|
Stigla i moja veda...... i odusevljen sam..... radi bez greske, tocno onako kako treba. Malo losije lezu u ruci, barem meni, vjerovatno je stvar navike.... Probna spricanja pokazuju da po finoci i preciznosti mlaza malo zaostaje za iwatom, debljina linije je tu negdje, iako na papiru ovaj ima tanju diznu, iwata je tu ipak.... hmm.... iwata.... Sala, sala.....
Razlike su toliko sitne i ipak cu ih pripisati tome sto nisam navikao na ovaj ab, a ne tome da je losiji.... Malo kompliciraniji od iwate, ali i dalje jednostavan za rastavljanje i odrzavanje. Gumene brtve, ali mislim da uz normalnu upotrebu im nista nece biti... ja svog vec oprao u nitru, pa cemo vidjeti.... Opet sala....
Sve u svemu, za 20$ vrhunski airbrush..... precizan, tanke linije, masivan, nije nekakva "jeftina" kopija.... Mozda nije iwata, ali bogami nije ni daleko od toga... U svakom slucaju, bolji od bilo koje VEGE, a cijenom 5 puta jeftiniji.... Svakako preporuka....  _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
On voli stvari lijepe, ali tko ga jeb.....
-=Für immer Minderheiten=- |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Sri Sij 20, 2010 7:34 pm Naslov poruke: |
|
|
pa ja sam mislio da si naručio iwatu?? moram doćida ga vidim!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
|
Upisano: Sri Sij 20, 2010 7:38 pm Naslov poruke: |
|
|
Naidji...... ma kakva iwata, sto ce mi 2...... ustvari, kvragu, uopce neznam ni sto ce mi 2 airbrusha, ali eto...podlegao sam mentalitetu krda, kad svi narucuju uzeo si ga i ja.... i odusevio se, drago mi je da jesam.... ne sjecam se kad sam zadnji put bolje potrosio 170kn....  _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
|
Upisano: Sri Sij 20, 2010 7:44 pm Naslov poruke: |
|
|
| Reaper Napisao/la: | Naidji...... ma kakva iwata, sto ce mi 2...... ustvari, kvragu, uopce neznam ni sto ce mi 2 airbrusha, ali eto...podlegao sam mentalitetu krda, kad svi narucuju uzeo si ga i ja.... i odusevio se, drago mi je da jesam.... ne sjecam se kad sam zadnji put bolje potrosio 170kn....  |
možda ga uzmem i ja!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
|
Upisano: Sri Sij 20, 2010 7:45 pm Naslov poruke: |
|
|
| Reaper Napisao/la: | Naidji...... ma kakva iwata, sto ce mi 2...... ustvari, kvragu, uopce neznam ni sto ce mi 2 airbrusha, ali eto...podlegao sam mentalitetu krda, kad svi narucuju uzeo si ga i ja.... i odusevio se, drago mi je da jesam.... ne sjecam se kad sam zadnji put bolje potrosio 170kn....  |
možda ga uzmem i ja!
jesi kod kuce, dođem do tee oko 19.15  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
|
Upisano: Sri Sij 20, 2010 8:12 pm Naslov poruke: |
|
|
jesam..... kod kuce.... _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| st65uka
 | | Član od: 06 Stu 2007 | | Poruke: 2395 | | Mjesto: Auckland, NZ |
|
Upisano: Sri Sij 20, 2010 9:31 pm Naslov poruke: |
|
|
cuj, sad kad ti citam ovaj komentar dodje i meni da provjerim u blizoj buducnosti, kad dodje samo toliko, samo, ima li poklopac za posudu s bojom?...
koliko je sve skupa doslo, sa shippingom i slicno? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
|
Upisano: Sri Sij 20, 2010 11:16 pm Naslov poruke: |
|
|
poklopac, kljucic i reduktor sa airbrusha na usko crijevo (tipa revell), ali bez navoja, znaci ona ubodna kakica.... e da, i par metara onog finog namotanog crijeva....
177kn su mi skinuli sa kartice, ab i shipping... _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|