Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Koji je ovo tip broda?

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Brodovi i plovila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Kazarski

Član od: 25 Pro 2009
PorukaUpisano: Ned Pro 27, 2009 11:08 pm    Naslov poruke: Koji je ovo tip broda? Citiraj ovaj komentar

Da li je Bracera ili Trabakul? Slikano u Budvi prije nekih 70 godina.

killa

Član od: 15 Ruj 2009
PorukaUpisano: Ned Pro 27, 2009 11:10 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

dovoljno je da kilknes na sliku i lijepo ti pise a je bracera Wink
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Kazarski

Član od: 25 Pro 2009
PorukaUpisano: Ned Pro 27, 2009 11:21 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ma to sam ja napisao ali nijesam siguran da jeste bracera. Bitno mi je da znam tačno jer bih radio taj brod kao maketu i poklon jednom prijatelju.

Na istom mjestu je slikan dvadesetih godina prošlog vijeka i ovaj jedrenjak, pa bih i za njega volio ako neko zna koji je tip jedrenjaka u pitanju?

Unaprijed hvala!
Bandolero

Član od: 10 Sij 2011
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Pet Sij 14, 2011 9:34 pm    Naslov poruke: Re: Koji je ovo tip broda? Citiraj ovaj komentar

Ja mislim da je brod dug između 15 i 20 m,što navodi da mogo biti neka inačica trabakula ai ima dva jarbola.Samo polako analiziraj brod i sa srećom .poz.Bandolero Rijeka.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Brodovi i plovila Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma