Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Vulkanizer
 | | Član od: 13 Lip 2009 | | Poruke: 1732 | | Mjesto: Le Bourget |
|
Upisano: Pet Pro 18, 2009 4:30 pm Naslov poruke: |
|
|
Dvi stvari o kojima sam već pisa ,što se fotografija tiće ,ova tvoja prezentacija je vrhunska i jako dobo prikazuje tvoj rad, kao neka luksuzna monografija ,znaš one skupe knjige tiskane na finom sjajnom papiru.Tu svakako ništa ne bi mjenja ,ali ćini mi se da bi ponekad kad imaš volje bilo interesantno vidit i neku sliku ovih aviona sa nekom pozadinom ili na podlozi.Baš me kopa kako bi izgledalo  _________________ http://www.aeroscale.co.uk/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=4063
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dragan_mig31
 | | Član od: 16 Sij 2006 | | Poruke: 3566 | | Mjesto: SKOPJE-MAKEDONIJA |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Panzer Papa
 | | Član od: 10 Tra 2009 | | Poruke: 122 | |
|
Upisano: Ned Pro 20, 2009 2:08 pm Naslov poruke: |
|
|
| Albatros ti je predobar. I jako dobre slike. Koja oprema, aparat, rasvijeta i ostalo? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Pro 20, 2009 2:27 pm Naslov poruke: |
|
|
Predivan rad,meni jedan od najdrazih dvokrilaca  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Aranza
 | | Član od: 25 Lis 2007 | | Poruke: 3458 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Ned Pro 20, 2009 2:50 pm Naslov poruke: |
|
|
| Panzer Papa Napisao/la: | | Albatros ti je predobar. I jako dobre slike. Koja oprema, aparat, rasvijeta i ostalo? |
..hvala.
Oprema je običan digitalni aparat srednje kvalitete, komad hamera savijenog u "L", zid uz zgradu i ležeći položaj za slikanje. Slikanje po danu.
Dok slikam prolaze žene i djeca iz škole a kako ležim na boku ljudi ne vide što radim i čujem komentare tipa ;" ...sigurno je pijan, šuti, šuti...to je neka izbjeglica...."...Heh, istina živa....  _________________
Španac |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vulkanizer
 | | Član od: 13 Lip 2009 | | Poruke: 1732 | | Mjesto: Le Bourget |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Hokum
 | | Član od: 26 Lip 2006 | | Poruke: 247 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Pro 24, 2009 11:33 am Naslov poruke: |
|
|
| Respect |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Minesweeper
 | | Član od: 21 Sij 2007 | | Poruke: 962 | |
|
Upisano: Čet Pro 24, 2009 11:42 am Naslov poruke: |
|
|
Melem za oči mislim da bi svi hrvati trebali biti ponosni što imaju ovakvog maketara  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Marco Polo HR
 | | Član od: 13 Velj 2010 | | Poruke: 291 | | Mjesto: ZAGREB,Gajnice |
|
Upisano: Pon Tra 12, 2010 8:23 pm Naslov poruke: |
|
|
Oprostite što oživljavam temu koja je mrtva već 5 mjeseci ali jedno pitanje kod Albatrossa D III da li kod onog dekala sa svastikom to je postojalo u doba 1 svjetskog rata ili
Pitam jer ne znam da zovem revell za tu svastiku jer nije na slici niti na sastavnici,a radim istu shemu
Nemojte sad mislit da sam
a maketa je odlična _________________ Marco Polo HR
Pozdrav
Dva luda hrčka
Prvi http://www.youtube.com/watch?v=YXRH50fvHWA
Drugi http://www.youtube.com/watch?v=hM3jzlyNIpc&feature=related
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Aranza
|
Upisano: Pon Tra 12, 2010 8:52 pm Naslov poruke: |
|
|
| Marco Polo HR Napisao/la: | Oprostite što oživljavam temu koja je mrtva već 5 mjeseci ali jedno pitanje kod Albatrossa D III da li kod onog dekala sa svastikom to je postojalo u doba 1 svjetskog rata ili
Pitam jer ne znam da zovem revell za tu svastiku jer nije na slici niti na sastavnici,a radim istu shemu
Nemojte sad mislit da sam
a maketa je odlična |
..nije problem ako se može pomoći. Postojalo je, naravno ( inače bih je stavio u "ostalo" ili SF). Ova shema je Voss-ova, no Revell, Hasegava ( i još nekoliko firmi) na box-art ne stavljaju crtež tog križa zbog zabrane isticanja nacističkih obilježja. _________________
Španac |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| frka
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 1513 | |
|
Upisano: Uto Tra 13, 2010 10:24 am Naslov poruke: |
|
|
| Vrlo lijepo. Da li je trup u boji drveta? Ako je, onda bih ja malo više naglasio teksturu drveta, ona se na pojedinim fotkama pravog zrakoplova dosta dobro vidi. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Kiowa
 | | Član od: 21 Ožu 2010 | | Poruke: 74 | |
|
Upisano: Uto Tra 13, 2010 11:52 am Naslov poruke: |
|
|
savršeno..... _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Aranza
|
Upisano: Uto Tra 13, 2010 12:20 pm Naslov poruke: |
|
|
| frka Napisao/la: | | Vrlo lijepo. Da li je trup u boji drveta? Ako je, onda bih ja malo više naglasio teksturu drveta, ona se na pojedinim fotkama pravog zrakoplova dosta dobro vidi. |
..vidi se itekako, nego "pojelo" mi dok sam obrađivao slike u photoshopu. Uživo se vidi sva tekstura. Radio sam sa uljima u nekoliko faza. _________________
Španac |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Karaya
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2103 | | Mjesto: Velika Gorica |
|
Upisano: Uto Tra 13, 2010 7:06 pm Naslov poruke: |
|
|
da malo odem u OT
SVASTIKA 1
Prve svastike nadene su u dolini Eufrata i Tigrisa. Cini se da su starije od 3 000 godina no tek se oko 1 000. prije Krista pocela koristiti, najvjerojatnije u Troji. Bila je simbol sunca i cetiri smjera; predtavljala je suncevu putanju, simbol najviseg Boga, bozanske moci i zivotne snage.
Ozivio ga je Hitler i danas predstavlja rasizam i nadmoc bijelaca.
Kao i drugi okultni simboli, cesto se postavlja unutar kruga.
s bloga simboli .hr _________________ Vedran |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Aranza
|
Upisano: Uto Tra 13, 2010 7:33 pm Naslov poruke: |
|
|
| Karaya Napisao/la: | da malo odem u OT
SVASTIKA 1
Prve svastike nadene su u dolini Eufrata i Tigrisa. Cini se da su starije od 3 000 godina no tek se oko 1 000. prije Krista pocela koristiti, najvjerojatnije u Troji. Bila je simbol sunca i cetiri smjera; predtavljala je suncevu putanju, simbol najviseg Boga, bozanske moci i zivotne snage.
Ozivio ga je Hitler i danas predstavlja rasizam i nadmoc bijelaca.
Kao i drugi okultni simboli, cesto se postavlja unutar kruga.
s bloga simboli .hr |
...točno. Osobno mi je poznata povijest svastike ali eto, ne smatram OT-om. Možda mlađi članovi nisu upoznati sa povijesnim činjenicama pa neka ostane za pročitati. Dobro je znati.  _________________
Španac |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|