Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

9. Kup Auto kluba Varteks Varaždin
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Bumble bee
Moderator
Član od: 23 Jul 2006
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Ned Pro 06, 2009 1:02 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

moram priznati da mi je problem ekstremnih fotografa (koje srecem po svim natjecanjima) puno veci od diranja maketa... Imao sam prilike vidjeti puno puta kako osoba prkoseci svim zakonima fizike lebdi nad stolom punim maketa dok s njega visi kaput i raznorazno remenje od opreme... e sada to mi nije jasno, jel se bas mora svaka maketa fotografirati iz svih fizici poznatih i nepoznatih kuteva... Ako me neka maketa toliko fascinira, zar je tesko pitati autora kad sprema maketu da ju poslikas, covjek ti ju stavi na stol pa slikaj koliko hoces... Vecina ostalih fotografa dode pristojno, ne prelaze crtu, trude se ne smetati ostalim ljudima i vrlo njezno rade svoj posao i svaka im cast na tome... Ako mozemo opomenuti neko dijete da ne pipka makete mozemo valjda i one starije koji se koji puta ponasaju gore od djece
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
fallschimjager

Član od: 21 Tra 2008
PorukaUpisano: Ned Pro 06, 2009 1:04 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Miro, ne bi ni žica ni čuvari s pasima pomogli. Very Happy

CK 2018. NOVI PROSTOR - Žarka Dolinara 9
Betmen, Supermen, Nepismen
Natrag na vrh
slider
Gost
PorukaUpisano: Ned Pro 06, 2009 1:13 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Miros Napisao/la:
Mislim da bi možda jedino pomoglo da stave žicu sa strujom umjesto konopa ili znaka .

zeljezne resetke ili mala grupica skinheadsa s basebal palicama Very Happy
Natrag na vrh
flick

Član od: 24 Ruj 2007
Mjesto: mjesno
PorukaUpisano: Ned Pro 06, 2009 1:19 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

svaka čast organizatorima i natjecateljima
atmosfera je bila vrlo ugodna, u cemu varazdincima nema premca, makete su bile prekrasne, a pogotovo su me iznenadile odlicne diorame iz madjarske
buvljak je bio super, cijene jos bolje
sto se tice rucka, picek je bio dovoljno pecen Smile
o propustima ne bih, njih uvijek ima; uostalom ostali su vec napisali...

sve u svemu, dojam odlican, vidimo se dogodine!
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku MSN Messenger
Miky_ck

Član od: 27 Pro 2005
PorukaUpisano: Ned Pro 06, 2009 1:34 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Najprije hvala svima sudionicma i posjetiteljima na dolasku. U ime organizatora molim Vas da ovdje javno ili meni na PM napišete koji su to nedostaci i nepravilnosti koje ste jučer zamjetili, tako da bi ih pokušali izbjeći u narednim natjecanjima.

Osvrt na diranje maketa i fotografe, traka na stupićima je bila kao što ste svi mogli vidjeti kao mjera opreza, ali po stolovima je bilo i oznaka da se makete ne diraju, isto kako i oznake da se ne nose ili pomiću zbog potreba fotografiranja. Mi iz kluba smo pokušali upozoravati posjetitelje da se toga pridržavaju te isto tako smo nekoliko puta zamolili pojedine fotografe da napuste prostor za suce, gdje su za potrebe fotografiranja pomicali makete na druge stolove, bez dozvole organizatora. Ali nažalost unatoč našim upozorenjima desile su se navedene situacije.
Natrag na vrh
Nick

Član od: 26 Stu 2006
Mjesto: VŽ
PorukaUpisano: Ned Pro 06, 2009 1:50 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Miky_ck Napisao/la:
isto tako smo nekoliko puta zamolili pojedine fotografe da napuste prostor za suce, gdje su za potrebe fotografiranja pomicali makete na druge stolove, bez dozvole organizatora. Ali nažalost unatoč našim upozorenjima desile su se navedene situacije.

Ako se dotični ne prepozna, biti ću više nego sretan podsjetiti ga na njegovo ime i prezime, za slučaj da ga je zaboravio.
Jer ovo je sad prevršilo sve granice, sa nekim ljudima se nemože rezonirati.
Ja sam ga osobno dva puta upozoravao da ne dira makete prilikom fotografiranja, uostalom zato je i takvo upozorenje na stolu, kao i moji kolege iz kluga koji su ga isto tako opetovano upozoravali.
Ako mu nije jasno na hrvatskom, nek mi se javi na mail sa jezikom koji razumije, pa ću mu opet objasniti.
Ako 3-godišnjaci, koji su bili na natjecanju, nisu dirali makete, onda stvarno ne razumijem zašto je on to radio.
Ovo su ozbiljne stvari, ljudima se oštećuju makete i tome treba konačno stati na kraj.
Shmeegy

Član od: 09 Kol 2007
PorukaUpisano: Ned Pro 06, 2009 1:54 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ovi znakovi molimo vas ne dirajte makete treba zamjeniti sa nekim u stilu polomit ćemo vam prste ili slično...

Član od: 07 Ruj 2006
PorukaUpisano: Ned Pro 06, 2009 2:35 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ma sta kvragu, zatucite ga necim tupim, pa ga posudjujte medjusobno za natjecanja, nek visi na ulazu kao upozorenje svim slicnima..... funkcioniralo je u srednjem vijeku..... Twisted Evil Laughing

----- cenzurirano -------

evo, da bude mir u kuci....tko je procitao, procitao, i nek primi moje izvinjenje sto je morao (znam da nije MORAO) citati..... Laughing Wink

-=Für immer Minderheiten=-

Reaper: poruka promijenjena dana: Ned Pro 06, 2009 3:21 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Natrag na vrh
Horton

Član od: 06 Pro 2009
PorukaUpisano: Ned Pro 06, 2009 2:38 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Licence to kill je jedini način da se to spriječi...kako to po našim zakonima ne hoda, grupa batinaša s baseball palicama je alternatva. Udarajte po prstima, molim.
Natrag na vrh
mariok

Član od: 17 Lis 2007
Mjesto: Slavonski Brod
PorukaUpisano: Ned Pro 06, 2009 3:07 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

meni je bilo fenomenalno. jako lijepo druženje, natjecanje, slikanje, shopping, ručak predobar, i preobilan, dobro društvo. Lijepo vrijeme, čak smo i znamenitosti grada pregledali, prekrasno.

Što se tiče suđenja moja maketa je i na CK i u VŽ bila 4-ta. Cool Ima upitnih odluka koje mi nisu jasne, ali samim donošenjem makete prihvaćamo uvjete suđenja i to je to. A uvijek može bolje , a i vide se konstruktivni pomaci naprijed! Svaka čast organizatori! Cool
Natrag na vrh
Panzer Papa

Član od: 10 Tra 2009
PorukaUpisano: Ned Pro 06, 2009 3:13 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Reaper Napisao/la:
Da nebi bilo zabune, ne prozivam nikoga .....

Šališ se? Daj pročitaj vlastiti tekst još jednom. Mogao si postaviti dva konkretna pitanja organizatoru u dvije rečenice a bez popratnog suvišnog epskog teksta ali očito nisi htio. Radje postavljaš pitanja i potom sam daješ odgovore i spekuliraš. Very Happy
Natrag na vrh
Reaper

PorukaUpisano: Ned Pro 06, 2009 3:16 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

zasto si citao ako ti smeta? Laughing

Jos bolje, ako si procitao, a smeta ti, zasto mene ista pitas o tome? Laughing A "epski tekst" sluzi da sve skupa ugodnije djeluje..... no ako ti bas smeta, editirat cu ga ja, samo se nemoj onda meni zaliti kako ce to zvucati.....

evo, editirano, nadam se da ce sada biti mira...... pomalo mi je dosadilo cekati iz koje rupe ce sljedeci izviriti i najasiti na mene, a ovi (blago njima) mudri ionako uvijek sute..... Laughing

Natrag na vrh
Bero

Član od: 28 Pro 2008
PorukaUpisano: Ned Pro 06, 2009 4:11 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Što se mene tiče. Reaper ja volim čitati tvoje, nazovimo ih, epske tekstove iz kojih se zapravo, pored iznesene problematike vidi slijed tvojih misli i jedna normalna ljudska ekspresija začinjena emocijama.
Dok je sve u granicama normale i pristojnosti ja podržavam. Smile
Natrag na vrh
Reaper

PorukaUpisano: Ned Pro 06, 2009 4:14 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

hvala! trudim se biti pristojan..... Wink

Natrag na vrh
Tomo

Član od: 06 Stu 2005
Mjesto: Varaždin
PorukaUpisano: Ned Pro 06, 2009 4:52 pm    Naslov poruke: Zahvala Citiraj ovaj komentar

Ja ne bi ništa redudantnog dodavao na komentare, sa većinom se slažem i javljam se samo da dodam zahvalu ljudima iz drugih klubova koji su nesebično podmetnuli svoja leđa u subotu.

Ostali, nadam se da će pozitivni dojmovi ipak prevladati negativne, a mi ćemo se za sljedeći put potruditi da omjer bude što veći u korist ovih prvih!
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Naprijed
Stranica 5/7

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma