Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Me-109G-10 Revell 1/48

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri,...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
bartsimpson

Član od: 05 Kol 2009
PorukaUpisano: Sub Stu 21, 2009 3:39 pm    Naslov poruke: Me-109G-10 Revell 1/48 Citiraj ovaj komentar

Maketa je odlicna...Mada nije bio cist G-10, u rasklopu vise odgovara G-14 ASC,ali te sitne prepravke su resene!!!
Shema bojenja je po sastavnici...
Ovo je krajnji rezultat!!!

Very Happy Very Happy
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
dr. vlado

Član od: 12 Ožu 2008
PorukaUpisano: Sub Stu 21, 2009 7:42 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dobro izgleda Smile
Mala primjedba - pokusaj posvijetliti gume, ovako izgleda kao da su iste boje kao i felge... I malo staranja, ali samo malo... Wink
Natrag na vrh
Aranza

Član od: 25 Lis 2007
Mjesto: Pula
PorukaUpisano: Ned Stu 22, 2009 10:28 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Lijepo si ga uradio. Što kaže Vlado, malo mu barem daj sjenu od ispuha, posvijetli gume i dodaj oznaku na repu.
Imam i jedno pitanje...Križevi na krilima su pretpostavljam u zeleno-crnoj boji...?

Španac
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail MSN Messenger
Grunf
Administrator
Član od: 24 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pon Stu 23, 2009 9:57 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ne izgleda loše.Dobar rad sa AB-om. Mislim da si mu trebao dodati žicu radio antene. Oklopni naslon inače nije sasvim proziran. Wink Lakiraj felge sa polusjajnim lakom i malo posvijetli boju guma pa će izgledati bolje. Nabavi i oznaku za rep. kao što su rekli predhodnici, trebao bi malo istaknuti panelizaciju. To možeš i sa tehničkom olovkom i drvenim bojama koje si dobro naoštrio. Inače, maskirne boje izgledaju pomalo neobično. Predpostavljam da bi to trebale biti RLM 81/82 ?? Dobro si obojao noge stajnog trapa i poklopce u RLM76, ali mislim da bi kutije stajnog trapa ipak trebale biti RLM02. Evo, malo sam te zagnjavio, ali kad je Messer u pitanju onda nema milosti što se tiče (dobronamjernih) kritika. Wink

Group build - Metal finish battle
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri,... Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma