Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| bartsimpson
 | | Član od: 05 Kol 2009 | | Poruke: 76 | |
|
Upisano: Sub Stu 21, 2009 3:39 pm Naslov poruke: Me-109G-10 Revell 1/48 |
|
|
Maketa je odlicna...Mada nije bio cist G-10, u rasklopu vise odgovara G-14 ASC,ali te sitne prepravke su resene!!!
Shema bojenja je po sastavnici...
Ovo je krajnji rezultat!!!
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dr. vlado
| | Član od: 12 Ožu 2008 | | Poruke: 1411 | |
|
Upisano: Sub Stu 21, 2009 7:42 pm Naslov poruke: |
|
|
Dobro izgleda
Mala primjedba - pokusaj posvijetliti gume, ovako izgleda kao da su iste boje kao i felge... I malo staranja, ali samo malo...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Aranza
 | | Član od: 25 Lis 2007 | | Poruke: 3458 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Ned Stu 22, 2009 10:28 am Naslov poruke: |
|
|
Lijepo si ga uradio. Što kaže Vlado, malo mu barem daj sjenu od ispuha, posvijetli gume i dodaj oznaku na repu.
Imam i jedno pitanje...Križevi na krilima su pretpostavljam u zeleno-crnoj boji...? _________________
Španac |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Stu 23, 2009 9:57 am Naslov poruke: |
|
|
Ne izgleda loše.Dobar rad sa AB-om. Mislim da si mu trebao dodati žicu radio antene. Oklopni naslon inače nije sasvim proziran. Lakiraj felge sa polusjajnim lakom i malo posvijetli boju guma pa će izgledati bolje. Nabavi i oznaku za rep. kao što su rekli predhodnici, trebao bi malo istaknuti panelizaciju. To možeš i sa tehničkom olovkom i drvenim bojama koje si dobro naoštrio. Inače, maskirne boje izgledaju pomalo neobično. Predpostavljam da bi to trebale biti RLM 81/82 ?? Dobro si obojao noge stajnog trapa i poklopce u RLM76, ali mislim da bi kutije stajnog trapa ipak trebale biti RLM02. Evo, malo sam te zagnjavio, ali kad je Messer u pitanju onda nema milosti što se tiče (dobronamjernih) kritika.  _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|