Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| dr.zeko
 | | Član od: 23 Sij 2008 | | Poruke: 178 | | Mjesto: novi sad |
|
Upisano: Sri Stu 04, 2009 1:54 pm Naslov poruke: Plan za brod |
|
|
Pozdrav
Htio bi napraviti maketu drvenog jedrenjaka.(pa sta htio bi imat i ferarri al' nemam )
Dal mi neko moze poslati planove?
Nisam bas upucen u ovu ovaj dio maketarstva,al mi je jako interesantan,te bi mi uz to trebalo i jako puno savjeta i sl.
Nije bitno koji je, bolje bi bilo da je neki jednostavniji,samo da su planovi jasni i precizni.
Unaprijed zahvalan  _________________ dr.z |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sub Stu 07, 2009 12:09 pm Naslov poruke: |
|
|
| pa malo pretrazi forum, imas tu negdje covjeka ( i mislim da je iz N.sada) koji ima i nacrte, i kitove i sve kaj ti treba..pa se mozes i prosetat do njega... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| zilkan
 | | Član od: 26 Stu 2007 | | Poruke: 1169 | | Mjesto: oko Bjelovara |
|
Upisano: Sub Stu 07, 2009 7:01 pm Naslov poruke: |
|
|
| Imas na netu torrent, probaj ga naci, zove se nekako "100 ship plans". imas jako puno nacrta. Jedino sto ih moras negdje printat. Ali kao sto je Slider rekao imas covjeka iz Novog Sada, mislim da mu je nick Brodomaketar, Ima i svoje stranice covjek pa pitaj... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Lale
 | | Član od: 03 Ruj 2008 | | Poruke: 436 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Sub Stu 07, 2009 11:06 pm Naslov poruke: |
|
|
| Evo mail-a san čiviku Braceru pa neka prova. A ove nacte koje spominješ nisan uspia nać jel imaš kakav link. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|