Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Sub Ožu 25, 2006 8:18 pm Naslov poruke: M3A3 Stuart |
|
|
Nabavih Stuarta AFV Cluba u Češkoj za novu godinu pa molim savjete oko boje.Otac mi ih se sjeća iz rata (Dalmacija) i siguran je da su bili smeđi (engleska pustinjska shema), no npr. na Kalemegdanu u Beogradu (ako se ne varam po fotografijama) isti je obojan u olive drab a navodno je jedan takav restauriran i u Sloveniji. U kutiji postoje oznake za partizanski tenk i shema je isto svijetlo smeđa. Da li su partizani imali i engleske tenkovske odore sa kratkim hlačama jer imam engleske tenkiste Italeria 1:35 i pristojno izgledaju?
Inače, ovo je prva maketa AFV Cluba koju imam, jedini rade M3A3 Stuarta i odgovorno vam tvrdim da je fantastična i apsolutno ravna Tamiyi i ostalim jakim imenima. Platio sam je popriličnih 800 kruna ali vrijedi baš svake. Ako koga zanima bilo što u vezi iste napišite, na raspolaganju sam. Osim fotografija jer sam papak po tom pitanju. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario Raguž
 | | Član od: 09 Stu 2005 | | Poruke: 1284 | | Mjesto: Dubrovnik |
|
Upisano: Sub Ožu 25, 2006 8:27 pm Naslov poruke: |
|
|
Imas li knjigu g. Dinka Predoevica o Stuartima u 1. partizanskoj oklopnoj brigadi? Probaj nabaviti i naci ces jako puno detalja.
Ja sam na walkroundima stavio vise fotografija istih M3 pa ti mozda mogu pomoci.
M |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
|
Upisano: Sub Ožu 25, 2006 8:45 pm Naslov poruke: |
|
|
| Imam knjigu i još puno toga ali me zbuni svaki put nešto novo, a maketa je tako dobra da ne bi tio falit u nečemu tako bazičnom kao što je boja. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| TISO
 | | Član od: 18 Lis 2005 | | Poruke: 340 | | Mjesto: Kujnce vojvodina Štajerska |
|
Upisano: Ned Ožu 26, 2006 8:49 pm Naslov poruke: |
|
|
Onaj kod nas u Sloveniji bio je ofarban sa SMB (za mlađu generaciju to je Sivo Maslinasta Boja). Kako su ga kasnije ofarbali ne znam ali je još sredinom 90-ih bio SMB. _________________ The most important fluids in aviation are coffe and beer. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| zgaga
| | Član od: 21 Ožu 2006 | | Poruke: 19 | | Mjesto: Zgornja Šiška |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| TISO
 | | Član od: 18 Lis 2005 | | Poruke: 340 | | Mjesto: Kujnce vojvodina Štajerska |
|
Upisano: Ned Ožu 26, 2006 11:36 pm Naslov poruke: |
|
|
Dobro tole.
kad če muzej, da proradi  _________________ The most important fluids in aviation are coffe and beer. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
|
Upisano: Pon Ožu 27, 2006 3:24 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala, ako ima još koja fotografija iz drugog kuta lijepo bi molio. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|