Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| to-mek
 | | Član od: 21 Ožu 2008 | | Poruke: 689 | | Mjesto: Krušljevo Selo, Oroslavje |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
 | | Član od: 26 Svi 2008 | | Poruke: 3087 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pon Ruj 14, 2009 2:53 pm Naslov poruke: |
|
|
isusati koji rad, ing moras biti za to radit, strasno nesto... _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Minesweeper
 | | Član od: 21 Sij 2007 | | Poruke: 962 | |
|
Upisano: Pon Ruj 14, 2009 3:40 pm Naslov poruke: |
|
|
Odlična kocka , samo mi felge nisu baš za ovo auto, bolje nešto tipa BBS RS ako me razumiješ  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pon Ruj 14, 2009 4:23 pm Naslov poruke: |
|
|
| to-mek Napisao/la: | | Super, evo jedne 5.0 V10 |
To je bas lijepo i krasno, ali po mom mislljenju too much. M kocka je uvijek bila najbolji M, a gledano po snazi je najslabija. Ali je najuravnotezenija i najstabilnija,s rasporedom tezine 48%-52% kao da vozis karting. a ovo cudo ima da ide preko nosa za plakati. Cetverocilindricni motori u kocki pocinju od prednjeg mosta i protezu se nazad, a 6 i 8 cilindara vise preko mosta naprijed, sto uzrokuje losiji raspored tezine i losije upravljanje. E sad, da je lik pomaknuo masinu unazad, to bi vec bilo bolje
| Minesweeper Napisao/la: | Odlična kocka , samo mi felge nisu baš za ovo auto, bolje nešto tipa BBS RS ako me razumiješ  |
Nisam mogao naci 16" ili vece vec samo manje pa nisam isao na njih. Ali sljedeca(da,bit ce jos koja) ce dobiti BBS-ke kakve sam imao na svojoj a koje je Power nasao na nekom sajtu  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Minesweeper
 | | Član od: 21 Sij 2007 | | Poruke: 962 | |
|
Upisano: Pon Ruj 14, 2009 5:12 pm Naslov poruke: |
|
|
| Shinobi Napisao/la: | | to-mek Napisao/la: | | Super, evo jedne 5.0 V10 |
To je bas lijepo i krasno, ali po mom mislljenju too much. M kocka je uvijek bila najbolji M, a gledano po snazi je najslabija. Ali je najuravnotezenija i najstabilnija,s rasporedom tezine 48%-52% kao da vozis karting. a ovo cudo ima da ide preko nosa za plakati. Cetverocilindricni motori u kocki pocinju od prednjeg mosta i protezu se nazad, a 6 i 8 cilindara vise preko mosta naprijed, sto uzrokuje losiji raspored tezine i losije upravljanje. E sad, da je lik pomaknuo masinu unazad, to bi vec bilo bolje
| Minesweeper Napisao/la: | Odlična kocka , samo mi felge nisu baš za ovo auto, bolje nešto tipa BBS RS ako me razumiješ  |
Nisam mogao naci 16" ili vece vec samo manje pa nisam isao na njih. Ali sljedeca(da,bit ce jos koja) ce dobiti BBS-ke kakve sam imao na svojoj a koje je Power nasao na nekom sajtu  |
To mi je drago čuti  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| matej
 | | Član od: 10 Kol 2009 | | Poruke: 75 | |
|
Upisano: Čet Ruj 17, 2009 2:55 pm Naslov poruke: |
|
|
brutalno! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tole
 | | Član od: 12 Ožu 2008 | | Poruke: 1117 | |
|
Upisano: Pet Ruj 18, 2009 8:38 am Naslov poruke: |
|
|
Nemoj da bude bez Jaegermeistera......... _________________
Group build - metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|