Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Revell - Audi R8 - 1:24

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni,...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
turbostar

Član od: 24 Jul 2009
Mjesto: Slavonski Brod
PorukaUpisano: Pon Jul 27, 2009 11:10 pm    Naslov poruke: Revell - Audi R8 - 1:24 Citiraj ovaj komentar

Moja prva maketa. Naravno da nisam zadovoljan. Boja iz spreja, ljepilo upitne kvalitete... Na slikama je još lošije nego što zapravo izgleda. Ali dobro, s vremenom ću se valjda usavršiti. Wink

PowerPlant

Član od: 02 Svi 2007
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pon Jul 27, 2009 11:17 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Za prvi rad i vise nego dobro, pogotovo zato sto je doticna maketa, navodno, katastrofalna...a kad nabavis posteni maketarski pribor uopce ne sumnjam da ce ti makete biti odlicne Wink

PorukaUpisano: Pon Jul 27, 2009 11:25 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

u jednom trenutku sam mislio da ga neću dovršiti. To sam i ja skužio da je katastrofalna, ali sam mislio da mi se samo čini. Wink
PowerPlant

Član od: 02 Svi 2007
PorukaUpisano: Pon Jul 27, 2009 11:31 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nego, kakve si boje koristio i jesi li lakirao karoseriju? I, cisto iz radoznalosti, kakvo je to ljepilo "sumnjive kvalitete"? Laughing Na fotkama se cini da ti je zamaglilo stakla...

Član od: 15 Stu 2007
Mjesto: Coventry
PorukaUpisano: Pon Jul 27, 2009 11:36 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Izgleda jako dobro za prvi rad, baš me zanima što slijedi? Very Happy

Da, što se tiče makete to je jedna od najgorih koje sam ikada slagao. Rolling Eyes Znam kad sam prvo složio Revellovog vipera (onu cabrio variantu) sve je išlo kao u snu, ali ovaj R8 je nočna mora! Evil or Very Mad

PorukaUpisano: Pon Jul 27, 2009 11:51 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ljepilo je bilo neko tenutno koje je bilo u ladici, čak se i ne sjećam koje. Nažalost, karoserija nije lakirana. Boja je bila happy color koliko se sjećam, u spreju, tada nisam imao airbrush.
Nadam se da sada slijedi neki autić ili dva, onda MAN tga ili DAF XF, bar se nadam Wink
Mario

Član od: 15 Lis 2005
Mjesto: Zagreb-Lučko
PorukaUpisano: Uto Jul 28, 2009 11:01 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Svđa mi se tvoja prva maketa pogotovo zato što je od Revella a oni imaju velikih mana prilikom sklapanja znam iz iskustva jer tako sam i ja počeo sa Revellom,rezanja brušenja kitanja i svega ko u priči.Probaj nabaviti neki Fujimi ili Tamiyu pa da vidiš onda sve ide ko podmazano samo bojaš i ljepiš bez straha hočeli pasat ili ne.Samo tako nastavi ispraksiraj se i imat ćeš fine makete.Pozdrav i dobrodošao.

Visit my page:"MT-Style"
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
Shmeegy

Član od: 09 Kol 2007
PorukaUpisano: Uto Jul 28, 2009 11:59 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Za prvu maketu je super. Samo slazi i ic ce na bolje. Smile
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Uto Jul 28, 2009 11:01 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ma za prvu maketu je odlicna. trebas vidjeti moju prvu. odnosno, prvih 10 Laughing

kako su ti decki rekli, uz pravi alat i maketarske boje bit ce ti puno lakse.
kad nabavis sljedecu maketu, otvori temu u 'projekti u radu' pa ces dobiti sve savjete koje trebas.
a sa iskustvom ce ti doci i kvaliteta
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni,... Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma