Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Nosonja
| | Član od: 16 Jul 2009 | | Poruke: 73 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Sri Jul 22, 2009 5:17 pm Naslov poruke: Trula stabla |
|
|
Bok imam jedno pitanje . od čega vi radite trula stabla , stabla bez lišča
kao na iwo jimi ,im ww1 na zapadnom ratištu. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Jul 23, 2009 9:11 am Naslov poruke: |
|
|
Npr. od korijenja. Iščupaš neku jadnu biljku iz zemlje, odrežeš stabljiku na dužinu koja ti odgovara za mjerilo, pa sve skupa opereš i osušiš. korjenčići izgledaju kao grane golog stabla bez lišća...Sve, naravno, još doradiš sa škarama, skalpelom, pa i bojom... _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| zilkan
 | | Član od: 26 Stu 2007 | | Poruke: 1169 | | Mjesto: oko Bjelovara |
|
Upisano: Čet Jul 23, 2009 10:47 pm Naslov poruke: |
|
|
kao sto grunf kaze mozes to od korjencica raznih biljaka. Druga solucija je da napravis armaturu drveta od tanke bakrene zice i kasnije je presvuces greenstufom ili procreateom pa prije nego se stegne skalpelom napravis udubljenja kao na kori pravog drveta. negdje sam procitao da se takva armatura drveta moze presvuci mjesavinom drvofiksa i gipsa... probaj eksperimentirati, puno puta sam setajuci se po livadi ili parku znao zapaziti neku grancicu na zemlji koja fenomenalno izgleda kao pravo stablo... neka ti sama priroda bude najbolja inspiracija  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Leo - zd
 | | Član od: 16 Pro 2008 | | Poruke: 2530 | | Mjesto: Zadar |
|
Upisano: Pet Jul 24, 2009 3:18 pm Naslov poruke: |
|
|
Da dobiješ efekt odlomljenog debla (eksplozija trupac uz krater.....), gore navedene komade drva/korijena, na mjestu preloma tuckaš čekićem dok se vlakna ne razdvoje tako da na kraju imaš dojam kidanja- čupanja velikom silom a ne prerez.
Leo |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tupoljev
| | Član od: 01 Ruj 2009 | | Poruke: 353 | |
|
Upisano: Ned Ruj 13, 2009 8:50 pm Naslov poruke: |
|
|
| Prije par godina sam šetao uz drvu na jednom pjescanom dijelu i tu sam nasao napola pougljenisane djelove drveta koji su izgledali kao kamenje isto tako i dijelove grancica koje su bile ispucane i odgovarale su za stablo za recimo 1:35 , pa kao prijedlog na takvim mjestima bi se moglo naci nesto blizu debla , pretpostavljam zbog djelovanja pjeska i vode tokom vremena. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kosalo
 | | Član od: 05 Sij 2008 | | Poruke: 328 | |
|
Upisano: Pet Ruj 18, 2009 6:02 pm Naslov poruke: |
|
|
http://rapidshare.com/files/185483959/OMMTM_pdf_book.rar
ajde
L _________________ And people still laugh about as much as they ever did, despite their shrunken brains. If a bunch of them are lying around on a beach, and one of them farts, everybody else laughs and laughs, just as people would have done a million years ago. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tupoljev
| | Član od: 01 Ruj 2009 | | Poruke: 353 | |
|
Upisano: Pet Pro 11, 2009 10:01 pm Naslov poruke: |
|
|
al zvucim pametno  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|