Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Migonja
 | | Član od: 20 Jul 2009 | | Poruke: 480 | | Mjesto: Varaždin |
|
Upisano: Sri Jul 22, 2009 1:35 pm Naslov poruke: Tiger I |
|
|
Evo povečao slike i morti je tak bolje. Sad se vide.Ova mreža napred je od krumpira
Naljepnice su od Hinda, farban kistom
Poboljšane su slike, malo izoštrene.
Eto pa gledajte |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Dario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 918 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Jul 22, 2009 3:24 pm Naslov poruke: |
|
|
Ma Ok, za kist je dobar. Samo... Zašto si ljepio ove križeve na mjesta gdje ne idu? A i sami križevi su krivi... I zašto je ova mreža tu? Inače nije loše... _________________ http://mkgrunf.blog.hr/
http://mkgrunf.com/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Migonja
|
Upisano: Sri Jul 22, 2009 6:04 pm Naslov poruke: |
|
|
mreža za kamuflažu
a za naljepnice bum neke zmislil |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| CCCP Administrator
 | | Član od: 14 Ožu 2009 | | Poruke: 785 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Jul 22, 2009 6:10 pm Naslov poruke: |
|
|
I broj 311 na cijevi na desnoj strani je naopako... Inaće je za prvu maketu dobar... Malo ti je jedino monoton, ofarbaj neke detalje, mitraljeze, gume na kotačima, stavi par kapi tamno-smeđe u razrjeđivać na nekakvoj glatkoj površini pa sa kistom stisni po kutevima tenka, uzmi kist i srebrnu pa sa praktički suhim kistom nanesi malo po poklopcima srebrne... A što se tiće naljepnica, to su ti WW1 njemačke oznake, iz WW2 križ nije zakrivljen, nego je ravan. I njemci su na tigerima uglanom te križeve stavljali na kupolu, eventualno na bok trupa...  _________________ MK David Schwarz
ZMMS |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Migonja
|
Upisano: Sri Jul 22, 2009 6:14 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala na upozorenju, nisam baš profi ispod 15 sam tako da, ali iskoristit ću tvoje prijedloge na novom tigru.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| CCCP Administrator
 | | Član od: 14 Ožu 2009 | | Poruke: 785 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Jul 22, 2009 6:25 pm Naslov poruke: |
|
|
Rađe deri po ovome još, pa će onda novi izgledati još bolje... Jedino ako želiš ovoga ostaviti kao uspomenu baš onakvog kakvog si ga složio...
Ja ti imam jednu staru maketu M-24 Chaffea kaj sam je zeznuo daaaaaaavno koja mi koristi kao pokusni kunić... Svaki put kada naučim nešta novo, derem po njemu. sada ima pola tona hrđe na sebi, tri washa, drybrushing, chipping, zbušen je ko da sam ga na trening u streljanu odnjeo ... _________________ MK David Schwarz
ZMMS |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Migonja
|
Upisano: Sri Jul 22, 2009 6:39 pm Naslov poruke: |
|
|
haha dobre finte
imam i ja M-24, ali je mrtav pokusni kunić haha
na njemu sam testiral izrađivanje antena, sad izgleda ko jež.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 2398 | | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Sri Jul 22, 2009 10:27 pm Naslov poruke: |
|
|
kaj, malo si slobodna dusa, ha? .....koje je to mjerilo? pa nije los za prvi tenk, kao sto su drugi vec rekli...ne pasu mi bas moderni zeljezni krizevi na njemu i njihov razmjestaj al bit ce bolje  _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|