Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| black
 | | Član od: 03 Ožu 2007 | | Poruke: 443 | | Mjesto: Crab's Creek Croatia |
|
Upisano: Uto Lip 16, 2009 5:44 pm Naslov poruke: Novi Revell u Mulleru CC1! |
|
|
| Neki dan vidio,stiglo im je dosta novog od Revella,i nešto malo Tamiye po astronomskim cijenama(kao i obično kod njih) |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tanelorn
 | | Član od: 08 Tra 2005 | | Poruke: 784 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Lip 17, 2009 12:11 am Naslov poruke: |
|
|
Dali medju novim Revellom ima mozda i Tirpitz, ako si ga slucajno uocio? _________________ Last night fear knocked on my back door. Faith answered!
There was no one there! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| black
 | | Član od: 03 Ožu 2007 | | Poruke: 443 | | Mjesto: Crab's Creek Croatia |
|
Upisano: Sri Lip 17, 2009 12:18 am Naslov poruke: |
|
|
Nažalost ne,i ja bi ga rado uzeo...ali imaju podmornicu TYPE VIIC u 1/444 od Revella,pa ako nekog zanima...mislim da je to nedavno izašlo
Ja sam danas našao tamo S-100 schnellboot u 1/72 za samo 78 kn!!!!Imaju još neke makete na sniženju do čak 50%,treba samo prekopat po polici...dosta je toga skriveno! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tanelorn
 | | Član od: 08 Tra 2005 | | Poruke: 784 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Lip 17, 2009 12:44 am Naslov poruke: |
|
|
Steta glede Tirpitza ali hvala za info, navratit cu pogledat sto ima od noviteta  _________________ Last night fear knocked on my back door. Faith answered!
There was no one there! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Andrej
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 2347 | |
|
Upisano: Sri Lip 17, 2009 1:54 am Naslov poruke: |
|
|
Sutra do CC1 znači  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| daneel
 | | Član od: 12 Lis 2005 | | Poruke: 1302 | |
|
Upisano: Uto Ruj 29, 2009 1:02 am Naslov poruke: |
|
|
| Danas bio u CC1, stiglo: Privateer, Norseman, Do-228, F-9 Panther |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mirko S. Zlikovski
 | | Član od: 25 Ožu 2008 | | Poruke: 422 | |
|
Upisano: Uto Ruj 29, 2009 10:57 am Naslov poruke: |
|
|
Damn it, bio sam i ja pa Panthera nisam vidio!!! Osim ako ih netko vec nije sve pokupovao.
Vidjen je jos i Dambuster Lancaster, a reklo bi se da su popunili zalihe dosad poznatog Revellovog asortimana.
Kad smo vec na toj temi, da li je netko negdje vidio Revellovog F-18E i Supermarine Walrusa u 1/72? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tasma
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 1021 | | Mjesto: Prigorje |
|
Upisano: Uto Ruj 29, 2009 11:58 am Naslov poruke: |
|
|
| Nemoj kupovat F-18, jer kod nas se nažalost da nabavit samo jedan od dva u 1/72 mjerilu i to onaj loš, prepoznat češ ga jer je nacrtan kanadski hornet sa nekom obljetnicom. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mirko S. Zlikovski
|
Upisano: Uto Ruj 29, 2009 12:09 pm Naslov poruke: |
|
|
| Tasma Napisao/la: | | Nemoj kupovat F-18, jer kod nas se nažalost da nabavit samo jedan od dva u 1/72 mjerilu i to onaj loš, prepoznat češ ga jer je nacrtan kanadski hornet sa nekom obljetnicom. |
Da, ali to je F/A-18C. Znam da je unutra Italeri, i ta maketa (kao i sva druga Revellova izdanja te iste) vrijedi samo radi dekala.
Ja cekam da se pojavi F-18E, odlicna nova maketa na razini njihovih Tornada, Phantoma, F-16 i F-22! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| markica
 | | Član od: 18 Lis 2005 | | Poruke: 311 | | Mjesto: Vaterland |
|
Upisano: Uto Ruj 29, 2009 12:55 pm Naslov poruke: |
|
|
| Mirko S. Zlikovski Napisao/la: | | Vidjen je jos i Dambuster Lancaster, a reklo bi se da su popunili zalihe dosad poznatog Revellovog asortimana. |
molim ako pamtiš koliko kuna? i da pokrenem raspravu na forumu, što je bolje za Lancastere u 1/72 Hasegawa ili Revell? _________________ Murphy says: the light at the end of the tunnel is always the headlight of an incoming train! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mirko S. Zlikovski
|
Upisano: Uto Ruj 29, 2009 1:45 pm Naslov poruke: |
|
|
| markica Napisao/la: | | Mirko S. Zlikovski Napisao/la: | | Vidjen je jos i Dambuster Lancaster, a reklo bi se da su popunili zalihe dosad poznatog Revellovog asortimana. |
molim ako pamtiš koliko kuna? i da pokrenem raspravu na forumu, što je bolje za Lancastere u 1/72 Hasegawa ili Revell? |
Lancovi (bilo ih je oba) su 155 kuna.
E sad, mislim da za raspravu o tom koji je bolji treba otvorit novi topic, ali otprilike su podjednaki. Jedino je Hasegawa skoro duplo skuplja (osim ako nije na snizenju u LoM-u). |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| daneel
|
Upisano: Uto Ruj 29, 2009 1:57 pm Naslov poruke: |
|
|
| Imao sam negdje mislim u SAMI-u članak o lankasterima, gdje je ispalo da su revell i hasegawa po kvaliteti otprilike tu negdje, jedino hasegawa ima neki hatch na krivom mjestu, lošije dekale i dvaput veću cijenu. Još kad bi revell napravio jednako kvalitetnog shackletona... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
 | | Član od: 07 Ruj 2006 | | Poruke: 4365 | |
|
Upisano: Uto Ruj 29, 2009 3:55 pm Naslov poruke: |
|
|
| daneel Napisao/la: | | .......F-9 Panther |
u kojem mjerilu, koliko novcica? To je F9F panther ili....? _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
On voli stvari lijepe, ali tko ga jeb.....
-=Für immer Minderheiten=- |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| daneel
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
 | | Član od: 07 Ruj 2006 | | Poruke: 4365 | |
|
Upisano: Uto Ruj 29, 2009 5:20 pm Naslov poruke: |
|
|
E hvala....jesi uspio pogledati sadrzaj kutije? I cijena, ako se sjecas, ovo bih si volio ubosti, imam academy-a, ali se nadam da je ovaj revellov bolji....... _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
On voli stvari lijepe, ali tko ga jeb.....
-=Für immer Minderheiten=- |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|