Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Andrej
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 2347 | |
|
Upisano: Ned Lip 14, 2009 1:15 pm Naslov poruke: Panzer IV Ausf. C Normandy Tristar |
|
|
Evo još jedna maketa,gotova prije dva dana ali tek sada našao vremena za stavit slike. Maketu sam kupio u Beogradu i mogu o njoj reći samo dobre rijeći.U kutiji ima preko 1000 dijelova i bolesno dugo sam ju slagao i mnogo dijelova izgubio pritom,to će primjetiti oni koji su slagali ovu maketu. Detalji su vrhunski možda čak bolji i od dragona i nisam imao problema sa upasavanjem.Gusjenice su vrhunski link by link. Uglavnom tristar je super firma,šteta kaj ne rade ruski oklop
Šema je normandije,vjerovatno jedna od rijetkih divizija koja nije poslana na ruski front i vozilo je samo prebojano u dunkelgelb olivgrun kombinaciju. Boje su Vallejo i Tamiya a wetering rađen slikarskim uljima i pastelama. Tko ima živaca i vremena neka se svakako upusti u slaganje ove makete jer se završni rezultat isplati
Jedino čime nisam zadovoljan je chipping al bit će bolje.
Dosta mi je oklopa zasada.
Evo fotki,kako su loše
Jedna fotka na svijetlu
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Lip 14, 2009 1:27 pm Naslov poruke: |
|
|
Uf što je prljav!
Jeli taj mitraljez toliko viri van nisam siguran . |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
 | | Član od: 24 Kol 2007 | | Poruke: 4107 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Lip 14, 2009 1:34 pm Naslov poruke: |
|
|
Slike su ti katastrofa, al je zato tenak odličan  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 2398 | | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Ned Lip 14, 2009 1:51 pm Naslov poruke: |
|
|
da, strojnica je definitivno previse vani...nisam nikad vidio sliku panzera IV kojem tolko strsi strojnica...maketa se cini ok, al su slike fakat lose, cak losije od mojih ...ne mozes nikak bolje poslikat? _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
 | | Član od: 18 Svi 2007 | | Poruke: 1430 | | Mjesto: ZAGREB |
|
Upisano: Ned Lip 14, 2009 1:54 pm Naslov poruke: |
|
|
Malo potamniti hrđu, prejaka je i crvena, inače super! _________________
You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Andrej
|
Upisano: Ned Lip 14, 2009 1:59 pm Naslov poruke: |
|
|
| torax Napisao/la: | da, strojnica je definitivno previse vani...nisam nikad vidio sliku panzera IV kojem tolko strsi strojnica...maketa se cini ok, al su slike fakat lose, cak losije od mojih ...ne mozes nikak bolje poslikat? | A probat ću kasnije  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| barakuda
 | | Član od: 22 Sij 2007 | | Poruke: 2557 | | Mjesto: ST |
|
Upisano: Ned Lip 14, 2009 5:43 pm Naslov poruke: |
|
|
Nije ti ovo C već D verzija. Pogledaj malo bolje na kutiji. Mada kamuflaža doista pripada vozilu iz Normandije ali Ausf.C. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| flick
| | Član od: 24 Ruj 2007 | | Poruke: 559 | | Mjesto: mjesno |
|
Upisano: Ned Lip 14, 2009 7:21 pm Naslov poruke: |
|
|
meni ovo ne izgleda bas dobro, sto zbog fotki sto zbog kvalitete slaganja i bojanja
izgleda dosta muljavo i plosno, detalji su slabo izraženi...
a cini mi se da i desni prednji vizir na kupoli stoji malo nahero
ne bih toliko gnjavio da maketa nije tristar i da se ne radi o panzeru...
da je neka tetka ili serman rekao bih super krasno  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Andrej
|
Upisano: Ned Lip 14, 2009 8:51 pm Naslov poruke: |
|
|
Mislim da još nisam maketar koji može složiti tristar u jednom dahu tako da,ovako mi je super,vrlo vjerovatno sam zaboravio mali milijun dijelova ili sam pogubio samo se na ovim katastrofa fotkama nevidi
Flick slobodno ti kritiziraj,barakuda također naučit ću ja.Ipak je najteže postat maher za Njemački oklop kada ima puno ljudi koji ga proučavaju više nego Ruse i Njemce  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5428 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Lip 15, 2009 10:03 pm Naslov poruke: |
|
|
Da izgleda da si prebrzo zagrizao ,u Tristar i makete sa puno djelova. Prvo spraksaj tehniku ,rezanje čuvanje djelova, pažljivo ljepljenje i sl. Wethering si dosta dobro svladao, al sad se vrati na početak i osnove. Fotke su ti opet koma, da se bolje vidi sigurno bi dobijo još koji konkretni komentar. _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Strina
 | | Član od: 10 Pro 2005 | | Poruke: 1090 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Lip 15, 2009 10:16 pm Naslov poruke: |
|
|
Više detaljiranja izgleda golo ko da se njih petero članova posade pokriva pod jednom dekom ( znam vrlo perverzno izražavanje ali u skladu sa paradama u ZG-u ) Tako da kupi par rezinskih setova i nakrcaj ga.I ubij onu hrđu sa nekim washem ili tamnijim pigmentom ovo peče za oći.Također sada neznam za C verziju ali mislim da joj kupola zapovijednika nije stajala ukoso ( slika br 5.)
Shema mi je fora jel to šablona ili si vukao liniji brushem? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Luftwaffe
 | | Član od: 19 Lip 2008 | | Poruke: 873 | | Mjesto: Beograd |
|
Upisano: Pet Lip 19, 2009 12:42 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo ovako.....
Lose su slike, verujem da je lepsi na lepsim slikama...
Kamuflaza je fora, i svidja mi se...
Svidja mi se i blato oko tockovoa i gusenica, jedino na sta moram da prigovorim je auspuh, malo je previse crven....inace, ovo drugo je super  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tole
 | | Član od: 12 Ožu 2008 | | Poruke: 1117 | |
|
Upisano: Pet Lip 19, 2009 1:52 pm Naslov poruke: |
|
|
Auspuh izgleda kao da će se rasuti u dijelove. Ne može biti tako hrđav kao da je bio u moru pet godina..... _________________
Group build - metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|