Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Sneni
 | | Član od: 05 Svi 2008 | | Poruke: 446 | | Mjesto: Banjaluka |
|
Upisano: Ned Lip 07, 2009 11:18 pm Naslov poruke: Koji Su-35/37 1:48? |
|
|
Pozdrav svima.
Čovjek kojeg znam s drugog foruma zamolio me je da postavim ovu temu, jer njemu još nije aktiviran nalog ovdje a treba mu informacija što prije. Kasnije će se i on, nadam se, uključiti u priču
Znači, zanima ga dobra maketa Su-37 ili Su-35 (prototipovi s kanarima) u skali 1:48 tj. koji su najbolji kitovi u toj skali? On planira kupiti Kitech maketu, ali ta ima dosta negativnih recenzija, da li neko ima iskustvo s tom maketom i isplati li se kupovati?
Hvala na odgovorima _________________ To Know, To Will, To Dare and To Keep Silent
http://www.facebook.com/MaketarskiKlubKastelBanjaluka |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Ned Lip 07, 2009 11:27 pm Naslov poruke: |
|
|
Ne, nema, nemoj. ukratko
to je loša kopija Academyija, a ako hoće nešto tako raditi onda academy +SOL set koji se više ne proizvodi, i jako će ga teško pronaći, i ako ga nađe onda je cijena paprena...treba pričekatai da netko izbaci napokon cijelu obitelj flankera!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Andrej
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 2347 | |
|
Upisano: Ned Lip 07, 2009 11:35 pm Naslov poruke: |
|
|
Za istu stvar sam se nedavno raspitivao i odustao sam upravozbog navedenog SOL seta koji ti košta preko 100 eura ako ga najdeš, To vrijedi za 1/48 mjerilo
A za 1/72 možeš revellov/hasegawin su 27 prepravit u su 35 sa malo više posla i zamjenskim nosom |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vrsa
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2226 | | Mjesto: all over the place |
|
Upisano: Pon Lip 08, 2009 1:38 am Naslov poruke: |
|
|
Kitech maketa je loša i nema veze sa Su-35. SOL-ovi setovi su ti užasno skupi i teško nabavljivi. Za 1/48 ti preostaje samo samostalne prepravke koje su mukotrpne i nisu za početnike.
U 1/72 je slična situacija samo šta je prepravke lakše napravit.
Inače za sve nedomuice oko maketa Flankera imaš članak u novoj Aeronautici _________________ Tko vrijedi taj maketari.
Tko maketari taj vrijedi.
Tko ne vrijedi taj ne maketari.
MAK REOPLAN - Split |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dragan_mig31
 | | Član od: 16 Sij 2006 | | Poruke: 3566 | | Mjesto: SKOPJE-MAKEDONIJA |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5798 | | Mjesto: Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Andrej
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 2347 | |
|
Upisano: Pon Lip 08, 2009 8:00 pm Naslov poruke: |
|
|
| su27rules Napisao/la: | | Andrej Napisao/la: | | ................A za 1/72 možeš revellov/hasegawin su 27 prepravit u su 35 sa malo više posla i zamjenskim nosom |
Nema zamjenskog nosa za Su-35/37 u 1:72 mjerilu!! | Isitna,krivo sam rekao  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Luftwaffe
 | | Član od: 19 Lip 2008 | | Poruke: 873 | | Mjesto: Beograd |
|
Upisano: Pon Lip 08, 2009 8:22 pm Naslov poruke: |
|
|
Pozdrav!
Trenutno radim Su-35 u 1/48 i radim preradu od Academyijevog Su-27 u Su-35BM. Ja sam nasao kopiju SOL seta, ali dosta prepravki se trudim da radim sam. Imam i MHM Su-35, ali to je nevidjeni krs i koristim ga iskljucivo za rezervne delove.
Dakle, najbolja kombinacija je Su-27 Academy + Su-35MHM + Samogradnja.(Ako je slucajno SOL set pri ruci, ne moze da skodi )
A evo i ovako napamet koje sve prepravke trebaju da se rade....
-Novi nos
-IC senzor na canopyiju sa sredine treba da se prebaci na levu stranu (ako se avion gleda spreda)
-Vertikalci na Su-35 su malo veci i prototipi imaju ravan vrh, a Su-35BM ima ukosen kao Su-27.
-Kod prototipa i Su-35UB trebaju kanardi
-Stajni trap se razlikuje po tome sto ima 2 tocka, i malo se razlikuje u samom izgledu.
-Vazdusna kocnica vise nije iza kabine i treba je zagitovati.
-Treba napraviti otvor i ono cudo za dosipanje goriva u letu
-Su-35 ima dve podvesne tacke vise od Su-27.
-Trebalo bi srediti i tablu u kokpitu, dodati par LCD ekrana (ali nije obavezno )
Nije ovo tako strasno kao sto izgleda, samo treba biti uporan, ja svoj Su-35 radim vec 5 meseci i jos nisam stigao ni do faze farbanja, ali bice i to
Eto, nadam se da sam pomogao. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|