Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Pravilnik za natjecanje

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  

Vaše mišljenje o pravilniku:
U potpunosti zadovoljava
10%
 10%  [ 1 ]
Dobar je, ali treba ga doraditi
80%
 80%  [ 8 ]
Loš je, treba ga kompletno promijeniti
0%
 0%  [ 0 ]
Treba napraviti novi
10%
 10%  [ 1 ]
Ne zanima me
0%
 0%  [ 0 ]
Ukupno glasova : 10

Autor Poruka
SasaJ
Gost
PorukaUpisano: Uto Ožu 14, 2006 11:40 am    Naslov poruke: Pravilnik za natjecanje Citiraj ovaj komentar

Stavljam link da sve bude na jednom mjestu ako ne odgovara, molio bi nadležne da obrišu moj post i postave vlastiti upitnik istog sadržaja.
Ovo je za opću dobrobit.
http://www.hr-maketari.com/forum_sql/forum_posts.asp?TID=5106&FID=15&PR=3

Pogledajte pravilnik koji je trenutno "sluzbeni" za natjecanja u Hrvatskoj i onda odgovorite na anketu.

Kad se usaglasimo oko toga kaj treba sa pravilnikom, onda se budemo dogovarali dalje.

Ovdje je pravilnik
http://hr-modeler.tripod.com/hr/pravilnik.html
Natrag na vrh
Zli Veverko
Gost
PorukaUpisano: Uto Ožu 14, 2006 11:54 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Traži me registraciju Confused

Ima li neki lakši način za ispunjavanje tog upitnika? Daj zamoli moderatora ili nekog tko to može da ti editira post i postavi pitanja iz upitnika u tvoju poruku. Neda mi se registrirati samo da bi ispunio upitnik Embarassed

Znam, lijen sam ali šta se može Cool
Natrag na vrh
Timmy
Administrator
Član od: 16 Stu 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Uto Ožu 14, 2006 11:55 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Koliko vidim, ja to ne mogu otvoriti jer nisam član HR maketara. Daj to uploadaj na neki sajt pa da svi mogu skidati ili mi pošalji na mail pa ću ja uploadati.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Tanelorn

Član od: 08 Tra 2005
PorukaUpisano: Uto Ožu 14, 2006 11:57 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pa ako se radi o anketi, ona se moze ovdje kreirati kad se otvara novi topic (poput ovog). Mozete mi poslati pitanja i ponudjene odgovore pa cu editirat post SaseJ i ubacit anketu unutra (naravno, ukoliko se on slaze s tim).
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site
SasaJ
Gost
PorukaUpisano: Uto Ožu 14, 2006 12:06 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala Wink
Natrag na vrh
Tanelorn

Član od: 08 Tra 2005
PorukaUpisano: Uto Ožu 14, 2006 12:06 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

SasaJ Napisao/la:
Hvala Wink

np Smile
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma