Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Poseidon
 | | Član od: 12 Ožu 2009 | | Poruke: 23 | | Mjesto: Beograd |
|
Upisano: Sub Svi 23, 2009 3:48 pm Naslov poruke: Slave 1 |
|
|
Evo najzad da završim i ovaj,svakako naj neobičniji space ship iz serijala Star Wars. Inače po Lukasovoj fabrici snova ovaj brod pripada gupi Firespray-31 klasi patrolnih i napadnih brodova.U starijim,odnosno hronološki novijim delovima sage,njim pilotira lovac na ucene,zloglasni Boba Fett,inače sin pokojnog Jango Fetta koji je doslovno izgubio glavu(odseko mu glavu laserskim mačem đjedaj majstor Mace Windu koga u filmu maestralno glumi Samuel L. Jackson)
...shodno tome Boba je nasledio od ćaleta brod i nastavio sa zanatom koji mu je Jango Fett ostavio u anamet(što bi naš narod reko...ne pada iver daleko od klade)
Maketa koju sam radio je plod Japanske firme Fine Molds,poznavaoci ove firme mogu da naslute da je kvalitet plastike i uklapanja na nivou ovog proizvođača,znači veoma,veoma dobar.Sa obzirom da je "pravi" brod dugačak oko 22m i isto toliko raspon "krila" dobijamo dimenziju makete umanjenu 72 puta...30×30 cm,znači veoma lep komad!!! Farbanje sam radio prema maketi koja je korišćena u filmu i čuva se u muzeju..u Minesoti valja? Bobiju sam samo doradio štitnike na ramenima i plašt koji mu se vijori na leđima al mislim da se na slikama ne vidi.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| KatarII
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 885 | | Mjesto: ZGB |
|
Upisano: Sub Svi 23, 2009 6:39 pm Naslov poruke: |
|
|
Jako lijepo!
Mic po mic SF uzima svoj dio kolaca na forumu  _________________ Shpeck: No, we do not play games. There is no such thing as a Nintendo Wii in our time.
Cartman in the 25th century: No! Nooo!!! Noooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mskukan
 | | Član od: 08 Svi 2007 | | Poruke: 1680 | |
|
Upisano: Sub Svi 23, 2009 8:12 pm Naslov poruke: |
|
|
Jako lijepo, dobar chipping i reko bi prilicno dobra maketa, vidio sam ju uzivo nesastavljenu, jako mi se svidja i bome sam se iznenadio kada sam vidio koliko je to u 1/72. _________________ Skuki
Teška vremena prijatelju moj, đavo ih odnio |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
 | | Član od: 24 Kol 2007 | | Poruke: 4106 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Svi 24, 2009 9:28 am Naslov poruke: |
|
|
Odlično, svaka čast  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Andrej
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 2347 | |
|
Upisano: Ned Svi 24, 2009 9:39 am Naslov poruke: |
|
|
Slave je Zakon
Mali fun fact u vezi broda: On je po svojoj klasi zamišljen kao transprotni brod ali je na kraju modificiran u gunship. Iskreno neznam koliko je bio pouzdan za transport zbog njegovog drugačijeg načina leta i sletanja
Ali kao Gunship se jako dobro iskazao
Edit:Pardon krivo sam rekao,nikada niej bio transportni sada sam provjerio |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Svi 24, 2009 11:04 am Naslov poruke: |
|
|
pa u svemiru ti je bas svejedno na koju stranu je okrenut brod kad letis.....
krasna maketa, ja bas radim snowspeedera u 72, kak si radil chipping ??? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Andrej
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 2347 | |
|
Upisano: Ned Svi 24, 2009 11:23 am Naslov poruke: |
|
|
| slider Napisao/la: | pa u svemiru ti je bas svejedno na koju stranu je okrenut brod kad letis.....
| A kad ti je unutra hrpu robe recimo maketa ili boja u kutijama pa ti se prilikom uzljetanja sve prevrne i razbi?  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| KatarII
|
Upisano: Ned Svi 24, 2009 11:19 pm Naslov poruke: |
|
|
| slider Napisao/la: | pa u svemiru ti je bas svejedno na koju stranu je okrenut brod kad letis.....
Jel to onaj FP resinski? kakav je? _________________ Shpeck: No, we do not play games. There is no such thing as a Nintendo Wii in our time.
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Svi 25, 2009 11:00 am Naslov poruke: |
|
|
| KatarII Napisao/la: | | slider Napisao/la: | pa u svemiru ti je bas svejedno na koju stranu je okrenut brod kad letis.....
Jel to onaj FP resinski? kakav je? |
nije, to je onaj revelov mini kit, bubica mala...19 dijelova, al sam mu ovoril jednu kocnicu....i slozil jedno 15 dijelova samo u unutrasnjost otvora....imat ce ta kocnica vise dijelova nego cijeli... a velika 11x16 mm  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| KatarII
|
Upisano: Pon Svi 25, 2009 11:40 am Naslov poruke: |
|
|
Revellov mini ispada 1/72? To je dobro za znati... _________________ Shpeck: No, we do not play games. There is no such thing as a Nintendo Wii in our time.
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Svi 25, 2009 11:43 am Naslov poruke: |
|
|
al je Xwing ovak na oko 1:100 .......  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| von Stuck Administrator
 | | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Svi 25, 2009 11:57 am Naslov poruke: |
|
|
Volim Star Wars "opremu" i ovo mi se uistinu jako sviđa!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| barakuda
 | | Član od: 22 Sij 2007 | | Poruke: 2557 | | Mjesto: ST |
|
Upisano: Pon Svi 25, 2009 12:59 pm Naslov poruke: |
|
|
Savršen je! Prelijep. I sam sam Star Wars fan...atic.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Svi 25, 2009 2:44 pm Naslov poruke: |
|
|
Odličan. Sviđa mi se sve više Sci-fi maketa na ovom inače dosta praznom dijelu foruma. _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poseidon
 | | Član od: 12 Ožu 2009 | | Poruke: 23 | | Mjesto: Beograd |
|
Upisano: Uto Svi 26, 2009 12:03 pm Naslov poruke: |
|
|
| Hvala momci na pohvalama,završavam još neke lovce iz Star Wars pa ću postovati slike uskoro...čuo sam da u Hrvackoj ima par Star Wars fun clubova ali nažalost ni jedan u Srbiji...jedan moj prijatelj je čak hteo otvoriti jedan kafić u Beogradu na temu Ratova Zvezda,ali za sad razne dozvole i gluposti koče stvar. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|