Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

zimsko-proljetni 'race cars BO'; predstavljanje, str.3
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni,...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
PowerPlant

Član od: 02 Svi 2007
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pet Velj 13, 2009 6:53 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ja mislim da je OK da se josh uvijek Mario prijavi sa Imprezom umjesto Mazde...tako je trebalo biti i od pocetka, ali dobro Rolling Eyes
Shto se mene tiche, ako Mario zeli sudjelovati u BO-u, neka sudjeluje sa Imprezom a u tom slucaju cemo topic s Mazdom maknuti Cool

Član od: 27 Tra 2007
Mjesto: ljubljana-SLO/Croatia - crikvenica-dramalj
PorukaUpisano: Ned Velj 15, 2009 5:43 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ja jos uvjek cekam boju.. Ovaj j*** hiroboy.. Vec mi drugi put nesto "zeznuo" Evil or Very Mad Confused Confused Rolling Eyes
I jos se mi je jedan tjedan nazad zapalil na compjuteru procesor i je jos na servisu Smile .. Sada pisem sa 9 godina starog laptopa i nikako nemogu stavit slice na forum! Nadam se, da cete pricekat Smile

PorukaUpisano: Ned Velj 15, 2009 6:33 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Kao prvo, molim te da pripazis na rijecnik...malo sam ti "cenzurirao" post ali to je zadnji put...sljedeci brisem Wink
Dalje, bilo bi dobro da makar sluzbeno prijavis maketu, dakle stavis slike sadrzaja kutije sa odgovarajucim brojem...proslo je vec 15 dana a, iako to ovaj put nismo precizirali, u proslim BO-ima je to bio deadline za sve prijave...dakle, nema veze kada namjeravas poceti slagati ali bi se trebao shto prije prijaviti, po mogucnosti josh danas...No, shvacam da ti je komp u kvaru pa cemo pricekati josh neko vrijeme ako je potrebno ali potrudi se staviti pocetne slike shto je prije moguce Cool

PorukaUpisano: Ned Velj 15, 2009 7:35 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ma ide mi na zivce ovaj hiroboy.. DOsal paket u prvom tjednu januara i u paketu nema perla bjele boje. Saljem mu isti dan email i nema odgovora.. I danas je 14 dan od kada sam narucil 2 paket nekih malih stvari, boje ,.. i jos nije stiglo. Poslal email.. I sada cekam. Slike sam napravil sa mobitelom.. Slat cu jih na email i stavit cu jih danas Smile
Ovaj kompjuter je prestar da bi mogal bilo kakvo stavit slice sa canona Smile

PorukaUpisano: Ned Velj 15, 2009 8:03 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

audi_racing Napisao/la:
Ovaj kompjuter je prestar da bi mogal bilo kakvo stavit slice sa canona Smile

Shta, nema USB port Question Laughing
A, inace, i meni se Hiroboy "zamjerio"...bio mi je poslao nesto krivo u paketu i nije htio cut za pogresku...slao sam mu mejlove, privatne poruke, dimne signale...ali, nije reagirao dobrih dva tjedna dok mu nisam zakuhao "problem" na forumu i popljuvao ga u rubrici napravljenoj samo da bi se hvalila njegova "fenomenalna" usluga...nakon toga mi se javio za dva sata i poslao mi shta sam narucio u roku dva radna dana bez naplate Rolling Eyes
Od tada izbjegavam narucivanje od njega osim ako bash ne gori i zatreba mi neka zero boja Wink
Cekamo slike...
Pozz Cool

PorukaUpisano: Ned Velj 15, 2009 8:35 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ima.. Ali na ovom USBu ima mis! jer ova mis na laptopu ne radi Very Happy

PorukaUpisano: Uto Tra 07, 2009 5:17 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pozdrav svima Smile
Cini mi se da je entuzijazam za ovaj BO malko splasnuo i vjerujem da nam je svima potrebno malo poticaja, pa sam odlucio donirati sljedecu maketu u fond nagrada:

Vec duze vrijeme je shkicam na polici lokalnog ducana, a bila je i jeftina pa sam samo cekao razlog da je ubodem.
A rekao bih da je prilicno prikladna u ovu svrhu.
Nije cak niti losa maketa...ima mashinu, dobiju se s njom kopce za pojaseve (doduse plasticne ali eto...), cudo lijepih decala od Cartografa itd...
Dakle, pobjednik "race cars" BO-a dobiva kao nagradu ovu maketu pa nek cini s njom shto ga volja...slazite ili, ako vam se ne svidja, prodajte ili poklanjajte dalje... Cool
Eto, toliko od mene shto se toga tiche...sretno svima Wink
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Uto Tra 07, 2009 5:54 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

bome, kolega, vrlo pohvalna inicijativa Very Happy
gledao sam ju jos prije duuugo vremena na polici u LOM-u, ali uvijek mi je bilo nekako previse love izdvojiti za njega.
ali ako je za nagradu, onda cu se potruditi osvojiti Cool

Član od: 09 Kol 2007
PorukaUpisano: Sri Tra 08, 2009 12:29 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Da, zamrle su malo teme sto se autica tice... Ja nisam nis slago mjesec dana... Uzalud potrosio na lezanje i jedenje... Bacam se na posao ovih dana... Inace, power vrlo pohvalno... Smile

Član od: 18 Velj 2009
Mjesto: porec
PorukaUpisano: Pon Tra 20, 2009 5:33 pm    Naslov poruke: mini Citiraj ovaj komentar

ja cu sastavit mini cupera racing evo slike oprostite sta sam je stavio:

Gazda
PorukaUpisano: Pon Tra 20, 2009 5:54 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

kosto, zao mi je, prijave su se primale do 28.02.
morat ces pricekati neki sljedeci BO ako zelis sudjelovati.
ali, dobrodosao si sloziti maketu i prikazati cijelu pricu u 'projektima u radu'

Član od: 15 Stu 2007
Mjesto: Coventry
PorukaUpisano: Pet Lip 12, 2009 6:35 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Bok ljudi.

Evo polako se bliži kraj ovog BO-a i zanima me kako stoje stvari kod vas? Very Happy Oćemo još produljit malo ovaj build ili....? Da barem još neko završi. Wink

A ono najvažnije što me zanima je, hoćemo li još praviti BO-e ili ne? Nešto smo pričali u Zagrebu o tome i sad me zanima, jer sad imam nekoliko love i da znam kako to rasporediti i što kupiti. Rolling Eyes Imam puno planova a volio bih i novi BO. Wink

PorukaUpisano: Pet Lip 12, 2009 6:51 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Kod mene je sve vise-manje spremno za farbu, ali nikako da nadjem vremena to obaviti...prezatrpan sam pakiranjem i planovima za seljenje Rolling Eyes
Nadam se da cu stici sve zgotoviti u tjedan dana kad se vratim ali ne bih htio zuriti Confused
Shto se tiche sljedecih BO-a, mislim da nema smisla nista konkretno pokretati preko ljeta...ionako se slabo slaze, kako bi tek bilo ljeti...
Rekao bih da je najbolje pricekati jesen i vidjeti u kakvom smo sastavu i raspolozenju tada... Wink
Gazda
PorukaUpisano: Sub Lip 13, 2009 12:01 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

a eto, kako za sad stvari stoje, izgleda da cete samo ti i tiger imati gotove makete. konacno se dogodilo da i ja nisam stigao zavrsiti.
ipak je ovaj build malo prezahtjevan za tako kratak period. imat cu pofarban i decaliran body (nadam se) do dogovorenog datuma, ali sa unutrasnjosti nisam jos ni poceo. a mislim da mi i nekakvo produzenje nece puno pomoci jer imam brdo carbona i metala za postaviti unutra.

audi i nikola prakticki nisu ni poceli, mario je odustao na samom pocetku, a andrej je opet prodao svoju maketu.

power, sta ti velish?

PorukaUpisano: Sub Lip 13, 2009 11:33 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ne znam...cini se da je i ovaj BO osudjen na neuspjeh ako ga ne produzimo...ja Mukija namjeravam zavrsiti u dogledno vrijeme, ali najvjerojatnije ne prije trenutnog roka Sad
Dakle, ja sam za produljenje od 2-3 tjedna...mozda mjesec, kako kome treba...shta kazete?
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni,... Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Stranica 8/8

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma