Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Karaya
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2103 | | Mjesto: Velika Gorica |
|
Upisano: Uto Velj 03, 2009 3:20 pm Naslov poruke: |
|
|
Nema sto ljepo ih je vidjeti kako zajedno plove.
Jos da su Rtop 21 i 22 pa svi skupa.
Nego pitanje ovi dva novi imaju 4 RBS-a dali je to to ili mogu na jednom nosacu imati dupli kontejner s ukuopno 8 RBS-a? _________________ Vedran
Karaya: poruka promijenjena dana: Uto Velj 03, 2009 4:16 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario Raguž
 | | Član od: 09 Stu 2005 | | Poruke: 1284 | | Mjesto: Dubrovnik |
|
Upisano: Uto Velj 03, 2009 3:49 pm Naslov poruke: |
|
|
Kad si ovo slikao? _________________ Svi smo mi Marko Babić |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| CROtale
 | | Član od: 23 Lip 2006 | | Poruke: 709 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Uto Velj 03, 2009 4:59 pm Naslov poruke: |
|
|
Ovdje je još jedna fotka (42-e) iz Du(a ima i u galeriji).
http://www.pticica.com/slike/img-2702-dxo-raw/583800 _________________ "If everyone is thinking alike, someone isn't thinking."
- General George Patton Jr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mayday
 | | Član od: 18 Lip 2008 | | Poruke: 69 | | Mjesto: Dubrovnik |
|
Upisano: Uto Velj 03, 2009 6:27 pm Naslov poruke: |
|
|
jutros, nisam išao u gruž vjerovatno je došla povodom feste sv. vlaha. _________________ Fire! fire! mayday! mayday! we're going down! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5402 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Ožu 20, 2009 10:18 pm Naslov poruke: |
|
|
Vidim nitko neće, pa ću ja(il su svi zaglibili u raspravi o crnom4 i njegovim "čudnim" bojama i flekama ...).
Dosta je nezamječeno prošla vijest da je odabrana nova maskirna odora i shema za HV, pa evo jedne fotke iz HVa da vidite kak bu ju sad zgledali naši soldati, da se ne iznenadite kad vidite kojeg na cesti i ne pomislite da nas je neko okupirao ...
 _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Ostojic
 | | Član od: 05 Velj 2009 | | Poruke: 155 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Ožu 20, 2009 11:14 pm Naslov poruke: |
|
|
nesto je bilo u novinam da su ti ˝digitalne ˝ uniforme i da je na njima karta hrvatske
a sad jesam nesto krivo reko neka me isprave _________________ Zarada preko interneta dovoljna registracija preko ovog linka i poceti zaradivati preko reklama provjereno radi!!!!
http://bux.to/?r=osta1986 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Zond
 | | Član od: 25 Sij 2009 | | Poruke: 429 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Ožu 20, 2009 11:24 pm Naslov poruke: |
|
|
Digitalni "obris" Hrvatske, pogledaj ispod oznake vojne policije, smeđa boja.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| SZVO
 | | Član od: 07 Pro 2005 | | Poruke: 1055 | | Mjesto: Slavonski Brod/Zagreb |
|
Upisano: Pet Ožu 20, 2009 11:59 pm Naslov poruke: |
|
|
Ne znam zasto ali mi ova uniforma vuce na englesku uniformu. Pogotovo sljem. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| CROtale
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hornet
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 1985 | |
|
Upisano: Sub Ožu 21, 2009 12:38 am Naslov poruke: |
|
|
Da bila je niki dan i reportaža na TVu s te promocije uz ovu je bila i pustinjska kamuflaža, đenerali su iskazali zanimanje za redizajnom svečanih uniformi.
Navodno su i sa crnogorcima sklopili nekakv posao (ili je na natječaju). Naravno njima umjesto obrisa HR bi bila CG. _________________ 10 dalmatinskih zapovjedi:
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| CROtale
|
Upisano: Sub Ožu 21, 2009 1:04 am Naslov poruke: |
|
|
Ovo mi je zanimljivija vijest http://www.militarium.eu/article.aspx?ID=1359 od ove o tekstilnoj industriji
| Citat: | | Do sredine idućeg mjeseca tvrtka "Đuro Đaković-specijalna vozila" iz Slavonskog Broda kao nositelj posla proizvodnje borbenih oklopnih vozila AMV 8X8 za potrebe Hrvatske vojske potpisat će s norveškom tvrtkom "Kongsberg" ugovor o nabavi 56 daljinski upravljanih oružanih stanica (RCWS) kalibra 12,7mm koje će se ugraditi na borbena oklopna vozila. |
_________________ "If everyone is thinking alike, someone isn't thinking."
- General George Patton Jr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Ostojic
 | | Član od: 05 Velj 2009 | | Poruke: 155 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Ožu 21, 2009 10:20 am Naslov poruke: |
|
|
jeli istina da je nekakva karta HR na uniformi _________________ Zarada preko interneta dovoljna registracija preko ovog linka i poceti zaradivati preko reklama provjereno radi!!!!
http://bux.to/?r=osta1986 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Thunder
 | | Član od: 02 Ožu 2009 | | Poruke: 131 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Sub Ožu 21, 2009 11:03 am Naslov poruke: |
|
|
Da,kao što je rekao kolega Zond karta je ako malo bolje pogledaš ispod oznake vojna policija  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| werewolf
 | | Član od: 21 Velj 2008 | | Poruke: 692 | | Mjesto: Zagreb |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kosalo
 | | Član od: 05 Sij 2008 | | Poruke: 328 | |
|
Upisano: Ned Ožu 22, 2009 6:45 pm Naslov poruke: |
|
|
| hornet Napisao/la: | ... đenerali su iskazali zanimanje za redizajnom svečanih uniformi.
|
mozda konacno netko shvati da se hlace na crtu ne guraju u cizme!
a inace bas mi je smjesno kak ne vidite hrvatsku na uniformi. lol i pol.
a ako je ovo neka promotivna fotografija onda je katastrofa. mogli su naci nekoga kome uniforma nije velika i tko je odusevljen sto je u HV-u (ili fotogenican - lol). ja znam da bih ja bio (odusevljen, ne fotogenican ). jedva cekam da se pojavi negdje za kupiti. ta ce mi od cijele kolekcije biti najdraza! i pustinjska isto.
bas su frajeri(ce).
a bas me zanima kako ce proci sa crnogorcima. tesko da ce pristati na kartu hrvatske na uniformi. LMAO. mozda da im uvalimo mali, sitni tlocrt dubrovnika? to je najblize sto bi mu dosli!
ajde
L _________________ And people still laugh about as much as they ever did, despite their shrunken brains. If a bunch of them are lying around on a beach, and one of them farts, everybody else laughs and laughs, just as people would have done a million years ago. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|