Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Danny
 | | Član od: 19 Pro 2008 | | Poruke: 931 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Velj 02, 2009 11:22 pm Naslov poruke: |
|
|
Bas je dobar  _________________ Overhead the albatross hangs motionless upon the air,and deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves
The echo of a distant time comes willowing across the sand,and everything is green and submarine |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Velj 02, 2009 11:24 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ja sam protiv da na njemu nešto radiš, neka bude tako. Ovo je već odlično napravljeno, sljedeća će biti još bolja, a ove zamjerke što su naveli predhodnici( a i ja se slažem) ćeš na drugim maketama refleksno izbjegavati. Majstor si! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Majkel
 | | Član od: 01 Velj 2009 | | Poruke: 14 | |
|
Upisano: Pon Velj 02, 2009 11:38 pm Naslov poruke: |
|
|
fenomenalno, majstore! meni je sve 5, nemam zamjerke!  _________________
| King Henirk VIII Napisao/la: | | My first wife died because she ate poisoned mushrooms. My second wife also passed away of consumation of poisoned mushrooms. I've slaught third one 'cos she wouldn't eat mushrooms |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 2398 | | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Uto Velj 03, 2009 1:05 am Naslov poruke: |
|
|
hvala, hvala ......ha, prednji kotac jos mogu sredit kaj se blatnjavostio tice, al gledao sam malo prije, bojim se da ostecenja po boku kakva su, takva su...ne mogu ih izbrisat a bojim se da ak ja sad to idem produljivat da ce na kraju izgledat gore neg sad...mislim da cu ga ostavit ovakvog kaj se tih ostecenja tice... _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| ares212
| | Član od: 08 Lip 2008 | | Poruke: 378 | |
|
Upisano: Uto Velj 03, 2009 9:58 am Naslov poruke: |
|
|
| Legendarno....... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Velj 03, 2009 11:01 am Naslov poruke: |
|
|
Dobar je! Ako ga staviš na blatnu podlogu, gusjenice i prednji kotač će se uklopit u cjelinu. Nego, zar sprijeda treba biti obični konop, a ne sajla? _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Uto Velj 03, 2009 11:06 am Naslov poruke: |
|
|
| Grunf Napisao/la: | Dobar je! Ako ga staviš na blatnu podlogu, gusjenice i prednji kotač će se uklopit u cjelinu. Nego, zar sprijeda treba biti obični konop, a ne sajla? |
i mislim napravit neku malu dioramicu....imam i tri vojnika za njega....a ne treba, dobro bi dosla sajla, al ja sam napravio konop ...ionak nije fiksiran, stignem jos stavit sajlu....radit cu sajle za brumbara pa cu onda jos jednu za njega napravit. _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Klodovik
 | | Član od: 08 Sij 2007 | | Poruke: 276 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Velj 03, 2009 11:08 am Naslov poruke: |
|
|
| Obzirom na probleme koji su te pratili ovo je i više nego dobro. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Uto Velj 03, 2009 11:10 am Naslov poruke: |
|
|
| Klodovik Napisao/la: | | Obzirom na probleme koji su te pratili ovo je i više nego dobro. |
hvala ....a kad ce tvoj bit gotov?  _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Klodovik
 | | Član od: 08 Sij 2007 | | Poruke: 276 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Velj 03, 2009 12:39 pm Naslov poruke: |
|
|
| Trenutna preokupacija mi je MAZ, premda nažalost ni za njega nemam vremena. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|