Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

sd.kfz. 251/9 Stummel
Idi na stranicu Natrag  1, 2

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Danny

Član od: 19 Pro 2008
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pon Velj 02, 2009 11:22 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Bas je dobar Very Happy
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
tiger
Gost
PorukaUpisano: Pon Velj 02, 2009 11:24 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ja sam protiv da na njemu nešto radiš, neka bude tako. Ovo je već odlično napravljeno, sljedeća će biti još bolja, a ove zamjerke što su naveli predhodnici( a i ja se slažem) ćeš na drugim maketama refleksno izbjegavati. Majstor si!
Natrag na vrh
Majkel

Član od: 01 Velj 2009
PorukaUpisano: Pon Velj 02, 2009 11:38 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

fenomenalno, majstore! meni je sve 5, nemam zamjerke! Smile
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku MSN Messenger
torax

Član od: 16 Lis 2005
Mjesto: zagreb
PorukaUpisano: Uto Velj 03, 2009 1:05 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

hvala, hvala Smile ......ha, prednji kotac jos mogu sredit kaj se blatnjavostio tice, al gledao sam malo prije, bojim se da ostecenja po boku kakva su, takva su...ne mogu ih izbrisat a bojim se da ak ja sad to idem produljivat da ce na kraju izgledat gore neg sad...mislim da cu ga ostavit ovakvog kaj se tih ostecenja tice...
ares212

Član od: 08 Lip 2008
PorukaUpisano: Uto Velj 03, 2009 9:58 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Legendarno.......
Natrag na vrh
Grunf
Administrator
Član od: 24 Lis 2005
PorukaUpisano: Uto Velj 03, 2009 11:01 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dobar je! Very Happy Ako ga staviš na blatnu podlogu, gusjenice i prednji kotač će se uklopit u cjelinu. Nego, zar sprijeda treba biti obični konop, a ne sajla?

Group build - Metal finish battle
Natrag na vrh
torax

PorukaUpisano: Uto Velj 03, 2009 11:06 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Grunf Napisao/la:
Dobar je! Very Happy Ako ga staviš na blatnu podlogu, gusjenice i prednji kotač će se uklopit u cjelinu. Nego, zar sprijeda treba biti obični konop, a ne sajla?

i mislim napravit neku malu dioramicu....imam i tri vojnika za njega....a ne treba, dobro bi dosla sajla, al ja sam napravio konop Very Happy ...ionak nije fiksiran, stignem jos stavit sajlu....radit cu sajle za brumbara pa cu onda jos jednu za njega napravit.
Klodovik

Član od: 08 Sij 2007
PorukaUpisano: Uto Velj 03, 2009 11:08 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Obzirom na probleme koji su te pratili ovo je i više nego dobro.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
torax

PorukaUpisano: Uto Velj 03, 2009 11:10 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Klodovik Napisao/la:
Obzirom na probleme koji su te pratili ovo je i više nego dobro.

hvala Smile ....a kad ce tvoj bit gotov? Wink
Klodovik

Član od: 08 Sij 2007
PorukaUpisano: Uto Velj 03, 2009 12:39 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Trenutna preokupacija mi je MAZ, premda nažalost ni za njega nemam vremena.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu Natrag  1, 2
Stranica 2/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma