Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Race cars BO - mitsubishi lancer wrc .01

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni,...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
nikola

Član od: 02 Velj 2006
Mjesto: zagreb
PorukaUpisano: Pon Velj 02, 2009 2:59 pm    Naslov poruke: Race cars BO - mitsubishi lancer wrc .01 Citiraj ovaj komentar

pozdrav svima..
Evo da se i ja prijavim sa svojom pilom, izabrao sam Mitsubishi lancer WRC'01

Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Pon Velj 02, 2009 3:21 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

nakon duuugo vremena slazes neki WRC auto Very Happy (ne brojim onu street imprezu).
ali ako se dobro sjecam, prvi WRC ti je takodjer bio Lancer, ali EVO III cini mi se.
bas me zanima kako ces se snaci u ovoj Heller verziji EVO VII

Član od: 02 Svi 2007
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pon Velj 02, 2009 3:29 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Jesu k cemu ti Hellerovi auti? Bio sam naisao na par jeftinih i dosao u napast da ih kupim ali nisam...radilo se o nekakvom rally pack-u; Impreza, Laner, Xsara i Focus u jednoj kutiji za 25 Eura Surprised

Član od: 15 Stu 2007
Mjesto: Coventry
PorukaUpisano: Pon Velj 02, 2009 3:56 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Uuu zanimljiv izbor. Shocked Sretno!
Gazda
PorukaUpisano: Uto Velj 03, 2009 12:02 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Xsara Heller ne valja nista.
slozio sam ju prije koju godinu, uzas zivi. to se nemre nazvat maketom. wheel archevi su odvojeni od podnice, ali kad se zaljepe to sve zijeva na sve strane. cak i kad se body stavi, sve se rupe vide od ispod.
cijelu maketu su razrezali na pogresnim mjestima

PorukaUpisano: Uto Velj 03, 2009 2:52 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ha cuj bumo vidjeli kako ce se slagati sutra cu poceti pa cemo vidjeti.
moja prva maketa je bio hasegavin evo 3 ali street verzija ovo mi je ubiti prvi trkaci auto koji cu slagati.

PorukaUpisano: Sri Velj 04, 2009 1:07 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

pocelo je farbanje, posto imam vulkanizerski shop mogao bi staviti neke druge kotace, kaj velite????

Član od: 05 Pro 2007
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Sri Velj 04, 2009 1:12 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Isuse, sta je tu felgi i guma Shocked A ako razmisljas o drugma, ja glasam za one predzadnje crne, koje lice na OZ 21.
nikola

PorukaUpisano: Sri Velj 04, 2009 1:16 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

to su sa evo 7, i ja sam mislio na njih.

Član od: 05 Pro 2007
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Sri Velj 04, 2009 1:23 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pa ono, na boxartu je mitsu na asfaltu a te felge su mi vise za taj tip podloge. Ove 5-krake su mi nekako makadam stil Wink
Low
Gazda
PorukaUpisano: Sri Velj 04, 2009 10:33 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

cuj, posto se na kutiji ionako ne vidi tocno s kojeg je ovo rallyja auto nego samo da je ovo Lancer koji se natjecao 2001. godine, slobodno mozes ove 'gravel' kotace zamijeniti 'tarmac' verzijom.

Član od: 15 Stu 2007
Mjesto: Coventry
PorukaUpisano: Sri Velj 04, 2009 10:43 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Kolko felgi! Shocked Shocked Slažem se i ja da bih mogao stavit ove predzadnje. Wink

Član od: 20 Lis 2008
Mjesto: Split
PorukaUpisano: Sri Velj 04, 2009 6:50 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Citat:
cuj, posto se na kutiji ionako ne vidi tocno s kojeg je ovo rallyja auto nego samo da je ovo Lancer koji se natjecao 2001. godine, slobodno mozes ove 'gravel' kotace zamijeniti 'tarmac' verzijom.

Decali u kutiji su za 'Rally San Remo',znaći 'tarmac' felge idu,jedino što ako se radi 'Rallyart-ov' Lancer onda felge trebaju biti bijele boje(službeni dobavljać 'Enkei')
Low
Gazda
PorukaUpisano: Čet Velj 05, 2009 12:01 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

znaci mogu ove 'OZ Superturismo' style? ali ako budu bijele?

Član od: 20 Lis 2008
Mjesto: Split
PorukaUpisano: Čet Velj 05, 2009 1:12 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

'OZ' super izgledaju,ali mislim da takve nisu korištene na tvorničkim wrc autima,za privatne momčadi nisam siguran- najbolje bi bilo pronaći nekakve slike, samo onda treba tražiti i odgovarajuće decale.Sve se svodi na to koliko će se autentičnosti žrtvovati.Evo 'tarmac' verzije sa petokrakim felgama:

http://www.luckymodel.com/scale.aspx?item_no=TA%2024257

i zanimljiva stranica s puno detalja i različitih felgi:

http://www.lancerevoclub.org/evo-history.php
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni,... Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma