Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Majkel
 | | Član od: 01 Velj 2009 | | Poruke: 14 | |
|
Upisano: Ned Velj 01, 2009 8:17 pm Naslov poruke: Majkel |
|
|
Pozdrav ljudi!
Ivan, 20 godina, Split, zanimanja nemam osim rastućeg interesa naspram maketama. Naginjem alternativi, rock i "težu" muziku preferiram
Što se tice maketa, 2. svj rat i ranije me zanima, iako apsolutno nemam nista protiv modern warfarea, iskljucivo su avioni predmet mog interesa, kasnije tko zna?
Moje znanje nije ograničeno, nemam ga, učim pomalo o ovom lijepom hobiju, nadam se da je dovoljna volja i zanimanje, ostalo se lako da naucit. I strpljenje, na kvadrat.
Eto, malo o meni, nadam se druženju, savjetima i ugodnom vremenu provedenom na ovom forumu _________________
| King Henirk VIII Napisao/la: | | My first wife died because she ate poisoned mushrooms. My second wife also passed away of consumation of poisoned mushrooms. I've slaught third one 'cos she wouldn't eat mushrooms |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Aranza
 | | Član od: 25 Lis 2007 | | Poruke: 3458 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Ned Velj 01, 2009 8:29 pm Naslov poruke: |
|
|
Dobrodošao Majkel.
...i kao što kažeš, volja je najvažnija, ostalo ide samo....  _________________
Španac |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Markus
 | | Član od: 18 Kol 2008 | | Poruke: 215 | | Mjesto: Zagreb - Croatia |
|
Upisano: Ned Velj 01, 2009 8:32 pm Naslov poruke: |
|
|
Dobrodošao.
Up the irons mate! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Majkel
|
Upisano: Ned Velj 01, 2009 8:36 pm Naslov poruke: |
|
|
up the irons pozdrav _________________
| King Henirk VIII Napisao/la: | | My first wife died because she ate poisoned mushrooms. My second wife also passed away of consumation of poisoned mushrooms. I've slaught third one 'cos she wouldn't eat mushrooms |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| L 555 BAT
 | | Član od: 20 Lis 2008 | | Poruke: 323 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Ned Velj 01, 2009 8:37 pm Naslov poruke: |
|
|
pozdrav i dobrodošao - malo mi bode oči ono "Spalato" - mislim da su dani talijanske okupacije davno prošli.... _________________ MAK Reoplan - Split |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3207 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Velj 01, 2009 8:52 pm Naslov poruke: |
|
|
Lijepi pozdrav  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
 | | Član od: 15 Stu 2007 | | Poruke: 1468 | | Mjesto: Coventry |
|
Upisano: Ned Velj 01, 2009 8:59 pm Naslov poruke: |
|
|
Dobrodošao.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5160 | |
|
Upisano: Ned Velj 01, 2009 9:07 pm Naslov poruke: |
|
|
bok _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shmeegy
 | | Član od: 09 Kol 2007 | | Poruke: 1768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Velj 01, 2009 9:36 pm Naslov poruke: |
|
|
Zdravo!  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Velj 01, 2009 9:53 pm Naslov poruke: |
|
|
Pozdrav i dobrodoša na forum
Ali stvarno makni ća to "Spalato". Mene to podsjeća na klub splitskih talijanaša Calcio Spalato a bar mi znamo iz Velog mista kako su oni prošli. Onda su Talijani ´41 tražili da Hajduk promini ime u AC Spalato i igra talijansku ligu, nudeći brdo love, novi stadion i prijevoz avionom na sve utakmice u Italiju. Svi su igrači to odbili i otišli u partizane, a Talijani zabranjuju rad kluba i pale klupske prostorije i dio tribina... Tako ti je to kad te tvoj proda drugome, a sam sebe nazove nezavisnim. Zato makni to |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Majkel
|
Upisano: Ned Velj 01, 2009 9:56 pm Naslov poruke: |
|
|
ako se ovoliko frke dize oko naziva mjesta prebivalista, onda makete necu ni objavljivat promijenjeno _________________
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
 | | Član od: 26 Svi 2008 | | Poruke: 3087 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Ned Velj 01, 2009 10:48 pm Naslov poruke: |
|
|
dobro dosao.
Ma nemoras ti po meni nist maknut. Mozes ti tam napisat sta od zelis. Samo i nas Essex je iz Splita, pa mozda zato  _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Velj 01, 2009 11:07 pm Naslov poruke: |
|
|
| Majkel Napisao/la: | ako se ovoliko frke dize oko naziva mjesta prebivalista, onda makete necu ni objavljivat promijenjeno |
Nemoj me krivo shvatit. Izborili smo da nam se gradovi ne zovu Zara, Sebenico, Trau, Spalato, Ragusa... i ne bi tribali sad to tek tako olako odbacivat. Iz istog razloga u Dalmaciji se nećeš naslušat bajki o ustašama i bezglavniku u epskom desetercu |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Majkel
|
Upisano: Ned Velj 01, 2009 11:22 pm Naslov poruke: |
|
|
sve 5, ne gledam to kroz povijesno-okupatorsku prizmu, zato i stavih
hvala svima na dobrodoslici  _________________
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Velj 02, 2009 12:05 am Naslov poruke: |
|
|
Dobrodošao na forum!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|