Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Sneni
 | | Član od: 05 Svi 2008 | | Poruke: 446 | | Mjesto: Banjaluka |
|
Upisano: Uto Sij 20, 2009 11:18 pm Naslov poruke: Revell Eurofighter 1/72 - istina ili... ??? |
|
|
Kontam da kupim ovu maketu, ako je nađem djeluje mi pristojno na slikama po Internetu. Znači, radi se o Revell 1/72 04317 Eurofighter TYPHOON single seater.
E sad, čini mi se da sam negdje pročitao kako su u zadnje vrijeme ove makete postale jako jako loše, valjda zbog oštećenja na kalupu ili tako nečega
Da li je neko kupovao ovu maketu u posljednje vrijeme pa da potvrdi da li je ovo istina...? Ne želim da pazarim maketu koja se ne može uraditi  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Osta
| | Član od: 30 Pro 2008 | | Poruke: 23 | | Mjesto: Novi Zagreb |
|
Upisano: Uto Sij 20, 2009 11:20 pm Naslov poruke: |
|
|
ja sam vidio takvu maketu u prodaji u turbo limaču u zagrebu a vidim da si ti iz banjaluke!!!!!!
ja si je mislim uzimat kad malo skupim para 80 kn |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3260 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Uto Sij 20, 2009 11:41 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja imam i jednosjeda i dvosjeda, srha ima dosta, ali ništa nije deformirano, i ništa ne fali, ni u jednoj kutiji! A koliko sam vidio na ARCu nema pritužbi, tako da ju možeš komotno kupiti!
A iako ti bude nešto falilo, tu je odlična Revellova služba za korisnike, koja izlazi u susret svaki puta!
Maketa je u kutiji strava (jednosjed ima više naoružanja), hrpa decal opcija, tako da za 80 kn nemožeš fulati nikako!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Sneni
 | | Član od: 05 Svi 2008 | | Poruke: 446 | | Mjesto: Banjaluka |
|
Upisano: Sri Sij 21, 2009 12:04 am Naslov poruke: |
|
|
Hvala puno za info.
Da iz Banjaluke sam tj. iz maketarskog pakla, već 10 godina ne mogu se ovdje nigdje kupiti makete... ja sam trebao uskoro ići u Beograd ali ništa od toga, iako idu neki moji prijatelji, pa planiram da nekom od njih dadnem spisak i pošaljem ga u neku prodavnicu maketa u BG
A ova informacija mi je trebala jer bi EF trebao da bude prvi na tom spisku  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dragan_mig31
 | | Član od: 16 Sij 2006 | | Poruke: 3566 | | Mjesto: SKOPJE-MAKEDONIJA |
|
Upisano: Sri Sij 21, 2009 12:57 am Naslov poruke: |
|
|
| Sneni Napisao/la: | Hvala puno za info.
Da iz Banjaluke sam tj. iz maketarskog pakla, već 10 godina ne mogu se ovdje nigdje kupiti makete...  |
ne brini nisi jedini.ja sam iz Skoplja i tu vec 10 godina i vise nemogu da nadjem nista oko makete.....sve je preko forumima i preko internet....... _________________ https://www.facebook.com/maketarskiklubskopje/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Jazzo
 | | Član od: 13 Sij 2006 | | Poruke: 327 | | Mjesto: Karlovac |
|
Upisano: Pet Sij 23, 2009 9:46 am Naslov poruke: |
|
|
| ja zato kupujem makete u on line dućanima, kupujem ono kaj hoću a ne ono kaj ima i jeftinije nego u običnoj trgovini (izuzetak je land of magic, kad oni imaju sniženja cijene su od 30-50% niže od onih u najjeftinijim internet trgovinama) |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|