Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Fraps
 | | Član od: 07 Sij 2009 | | Poruke: 3 | |
|
Upisano: Pon Sij 19, 2009 4:33 pm Naslov poruke: revell - ghost ship |
|
|
Poštovanje ljudi. Ovo mi je prvi post na forumu, ali i prije registracije sam satima pregledavao teme i nisam mogao vjerovati da je forum toliko aktivan i živ. Svaka čast.
Imam jedno pitanje, a radi se o ghost shipu od revella.
http://www.shipmodels.co.uk/561_1_1372559.html
Zanima me koliko je ovaj brod velik te koliki je vijek trajanja ove boje što upija svjetlost pa onda svijetli. Dakle, ne zanima me koliko dugo svijetli, već nakon koliko mjeseci/godina će ova boja postati beskorisna, pa ću morati kupiti novu. Inače me privlače svijetleće i sjajne stvari, a ova neobična maketa će biti osvježavajući dodatak mojim uglavnom standardno vojim maketama. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| werewolf
 | | Član od: 21 Velj 2008 | | Poruke: 694 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Sij 19, 2009 6:50 pm Naslov poruke: |
|
|
Boja ce ti trajati onoliko koliko budes pazio da ti se ne osteti i svijetliti onoliko dugo koliko je moguce nakon apsorbiranja odredjene kolicine svjtlosne energije, ako volis jace isijavanje svjetla onda si nabavi crnu neonku, brod ce ti svjetliti ludo po noci.
PS
Imam par ogledala i sjajne bizuterije pa ako te interesira nije skupo?
Salim se _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Fraps
|
Upisano: Pon Sij 19, 2009 7:09 pm Naslov poruke: |
|
|
| He, he, nisam baš htio reći da sam ljubitelj ogledala i bižuterije, već više neonskih lampi koje osvjetljavaju PC računala, UV reaktivne kablove za elektroniku isl. Muške stvari:) Stvar je u tome da reaktivna boja ima određen vijek trajanja, kao i one svijetljeće kazaljke na ručnim satovima isl. a bilo bi mi žao da brod moram prefarbati svakih 3 ili 6 mjeseci, jer će to značiti da ću nakon 3 farbanj aveć morati skidati stari sloj, a o trošku za nove boej da ne govorim. Mislio sam da ga možda netko ima jer ih ima za kupiti u hrv. za nešto manje od 200kn. Baš bi mi bio fora na polici. Više kao neki wow! efekt kod prijatelja kada dođu. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| werewolf
 | | Član od: 21 Velj 2008 | | Poruke: 694 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Sij 20, 2009 1:31 am Naslov poruke: |
|
|
Boja ima vijek trajanja kao boja ali fluoresciranje ce nadzivjeti brod i nas obojicu. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Lord Soulfern
| | Član od: 02 Jul 2007 | | Poruke: 65 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Sij 20, 2009 9:02 pm Naslov poruke: |
|
|
| Imam ga ja, kupljen je prije jedno 10 godina i još svijetli. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3476 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Sri Sij 21, 2009 8:00 am Naslov poruke: |
|
|
| Ima mi ga kolega u Zadru, isto jedno desetljeće. Nikad ga nije farbao nanovo i svijetli kao i prvi dan. Provjereno. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tanelorn
 | | Član od: 08 Tra 2005 | | Poruke: 784 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Sij 22, 2009 10:33 am Naslov poruke: |
|
|
Samo malo pripazi kod nabavke doticne makete jer vrlo cesto kutija zna bit otvarana i nedostaje upravo ta fluorescentna boja. Valja je atraktivna ljudima pa si je "posude".  _________________ Last night fear knocked on my back door. Faith answered!
There was no one there! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Fraps
|
Upisano: Čet Sij 22, 2009 3:45 pm Naslov poruke: |
|
|
| Tanelorn Napisao/la: | Samo malo pripazi kod nabavke doticne makete jer vrlo cesto kutija zna bit otvarana i nedostaje upravo ta fluorescentna boja. Valja je atraktivna ljudima pa si je "posude".  |
Izgleda da ima još ljudi koji vole svijetleće stvari kao ja:D Thx. budem se ga uzeo i plašio prijatelje kada dođu  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|