Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Movie BO - Toyota Supra(The Fast and the Furios)GOTOVO!!!!!!
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni,...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Mario

Član od: 15 Lis 2005
Mjesto: Zagreb-Lučko
PorukaUpisano: Pet Sij 09, 2009 12:56 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

TO Low:Dobra ti je ova Japanska haiku Laughing Laughing Laughing .Ovo moram ispričati Wink .

Visit my page:"MT-Style"
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
Shmeegy

Član od: 09 Kol 2007
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pet Sij 09, 2009 2:49 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Mora Mario zavrshit maketu unutar prvotno dogovorenih datuma da ga ***es... Laughing Very Happy
Steta sto su felge u kitu tako lose.. Kvare dojam. Izvukao si najbolje od ove makete.. . Wink
Sad odo krmit, dolazi mi svecenik ujutro. Very Happy

Član od: 15 Lis 2005
Mjesto: Zagreb-Lučko
PorukaUpisano: Pet Sij 09, 2009 6:16 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

TIGER ACE Napisao/la:
Mora Mario zavrshit maketu unutar prvotno dogovorenih datuma da ga ***es... Laughing Very Happy
Steta sto su felge u kitu tako lose.. Kvare dojam. Izvukao si najbolje od ove makete.. . Wink
Sad odo krmit, dolazi mi svecenik ujutro. Very Happy

Blagoslovljen bio Pop Wink

Visit my page:"MT-Style"
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
big zed

Član od: 27 Ožu 2006
Mjesto: ZAGREB
PorukaUpisano: Pet Sij 09, 2009 12:09 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Prije svega - nisam ljubitelj ovakvih tuniranih (čitaj uništenih) auta -to je ipak jedna ovako subjektivna opaska. Sama maketa je očito takva kakva je i na njoj bi trebalo fakat puno raditi da na nešto izgleda. Trebao si oko farova i stop lampi napraviti malo dihtunga jer ovako izgledaju jako platično, možda neke druge felge -. malo smjelije od npr 20 cola. I ti paneli - ja ne znam koja vam je to opsesija - jel su plitki, jel su duboki - uzmi ko čovjek scriber i brate mili sve izreži - ovako mi se čini da su prenaglašeni - boja - jel to crna ili ??. Sve u svemu drži se ti Ferraria (po mogućnosti fuj i tam) tu si ipak puno bolji....
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
sturm

Član od: 19 Lis 2005
PorukaUpisano: Pet Sij 09, 2009 10:21 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

big zed Napisao/la:
I ti paneli - ja ne znam koja vam je to opsesija - jel su plitki, jel su duboki - uzmi ko čovjek scriber i brate mili sve izreži - ovako mi se čini da su prenaglašeni - boja - jel to crna ili ??. Sve u svemu drži se ti Ferraria (po mogućnosti fuj i tam) tu si ipak puno bolji....

...evo Mario da ne ispadne da ti samo ja prigovaram za panele... mada sa ovom maketom nije bed kakvi su jer amt je znamo svi kakav proizvođač aa ti si izvukao koliko si mogao. Dobro kaže Zed drž se ti Ferraria i japanskih proizvođača. Very Happy
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni,... Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Stranica 7/7

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma