Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Pet Sij 09, 2009 12:56 am Naslov poruke: |
|
|
TO Low:Dobra ti je ova Japanska haiku .Ovo moram ispričati . _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shmeegy
 | | Član od: 09 Kol 2007 | | Poruke: 1768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Sij 09, 2009 2:49 am Naslov poruke: |
|
|
Mora Mario zavrshit maketu unutar prvotno dogovorenih datuma da ga ***es...
Steta sto su felge u kitu tako lose.. Kvare dojam. Izvukao si najbolje od ove makete.. .
Sad odo krmit, dolazi mi svecenik ujutro.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Pet Sij 09, 2009 6:16 am Naslov poruke: |
|
|
| TIGER ACE Napisao/la: | Mora Mario zavrshit maketu unutar prvotno dogovorenih datuma da ga ***es...
Steta sto su felge u kitu tako lose.. Kvare dojam. Izvukao si najbolje od ove makete.. .
Sad odo krmit, dolazi mi svecenik ujutro.  |
Blagoslovljen bio  _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| big zed
 | | Član od: 27 Ožu 2006 | | Poruke: 327 | | Mjesto: ZAGREB |
|
Upisano: Pet Sij 09, 2009 12:09 pm Naslov poruke: |
|
|
| Prije svega - nisam ljubitelj ovakvih tuniranih (čitaj uništenih) auta -to je ipak jedna ovako subjektivna opaska. Sama maketa je očito takva kakva je i na njoj bi trebalo fakat puno raditi da na nešto izgleda. Trebao si oko farova i stop lampi napraviti malo dihtunga jer ovako izgledaju jako platično, možda neke druge felge -. malo smjelije od npr 20 cola. I ti paneli - ja ne znam koja vam je to opsesija - jel su plitki, jel su duboki - uzmi ko čovjek scriber i brate mili sve izreži - ovako mi se čini da su prenaglašeni - boja - jel to crna ili ??. Sve u svemu drži se ti Ferraria (po mogućnosti fuj i tam) tu si ipak puno bolji.... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| sturm
 | | Član od: 19 Lis 2005 | | Poruke: 268 | |
|
Upisano: Pet Sij 09, 2009 10:21 pm Naslov poruke: |
|
|
| big zed Napisao/la: | | I ti paneli - ja ne znam koja vam je to opsesija - jel su plitki, jel su duboki - uzmi ko čovjek scriber i brate mili sve izreži - ovako mi se čini da su prenaglašeni - boja - jel to crna ili ??. Sve u svemu drži se ti Ferraria (po mogućnosti fuj i tam) tu si ipak puno bolji.... |
...evo Mario da ne ispadne da ti samo ja prigovaram za panele... mada sa ovom maketom nije bed kakvi su jer amt je znamo svi kakav proizvođač aa ti si izvukao koliko si mogao. Dobro kaže Zed drž se ti Ferraria i japanskih proizvođača.  _________________ ŠTO JE SLOBODA?
- Sloboda je kada pitam mamu da li smijem uzeti čokoladu, a ona kaže: "Uzmi slobodno! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|