Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Carski Husar br 12
Idi na stranicu 1, 2, 3  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Trgovine, on-line shopovi
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Tasma

Član od: 02 Svi 2007
Mjesto: Prigorje
PorukaUpisano: Čet Stu 13, 2008 10:11 am    Naslov poruke: Carski Husar br 12 Citiraj ovaj komentar

Very Happy Evo izašao je novi Carski Husar, kao i uvijek odličan!
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
0viking0
Moderator
Član od: 17 Lis 2005
Mjesto: Zagreb - Croatia
PorukaUpisano: Čet Stu 13, 2008 10:53 am    Naslov poruke: Re: Carski Husar br 12 Citiraj ovaj komentar

Tasma Napisao/la:
Very Happy Evo izašao je novi Carski Husar, kao i uvijek odličan!

Ebemu, ja nisam niti broj 11. mogao naći... Ima tko e-mail gdje bih mogao kontaktirati izdavača...
L 555 BAT

Član od: 20 Lis 2008
Mjesto: Split
PorukaUpisano: Čet Stu 13, 2008 11:13 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Postoji jedna knjižara u Splitu koja uz nove drži i stare brojeve - mogu pogledati i javiti da li ga ima ili još bolje - u svakom broju na predzadnjoj stranici ima uputa kako doći do starih brojeva
Natrag na vrh
0viking0
Moderator
Mjesto: Zagreb - Croatia
PorukaUpisano: Čet Stu 13, 2008 11:22 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

L 555 BAT Napisao/la:
Postoji jedna knjižara u Splitu koja uz nove drži i stare brojeve - mogu pogledati i javiti da li ga ima ili još bolje - u svakom broju na predzadnjoj stranici ima uputa kako doći do starih brojeva

Da, u biti imaš pravo... Imam stare brojeve i piše... Sve5
Tasma

PorukaUpisano: Čet Stu 13, 2008 12:41 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

0viking0 Napisao/la:

Citat:
Ebemu, ja nisam niti broj 11. mogao naći... Ima tko e-mail gdje bih mogao kontaktirati izdavača...

Imaš na netu stranicu carski husar, progooglaj! Wink
Natrag na vrh
Eddie

Član od: 23 Velj 2007
Mjesto: Split
PorukaUpisano: Pet Stu 14, 2008 3:01 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

i naravno opet nisu stavili obavijest na stranicu da je izaša broj 12, prošli broj san slucajno naša nakon misec dana traženja.
Natrag na vrh
Boris G.

Član od: 03 Ruj 2007
Mjesto: SPLIT
PorukaUpisano: Pet Stu 14, 2008 9:34 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Eddie Napisao/la:
i naravno opet nisu stavili obavijest na stranicu da je izaša broj 12, prošli broj san slucajno naša nakon misec dana traženja.

Ja ni ovoga još ne mogu nać ni na jednom kiosku, iako je navodno izašao! Evil or Very Mad
P-51

Član od: 24 Ožu 2006
Mjesto: Drniš/Šibenik
PorukaUpisano: Pet Stu 14, 2008 11:15 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Je, iman ga doma. Malo iz sadržaja: P 47, Kratka povijest maskirnih uniformi, mitraljez Schwarzlose (čini mi se da se ovako piše), sad već udavni (pet nastavaka) Matija Korvin i njegova ekipa, varaždinski Husari (žali bože stranica, ima jedna ženska ko da je potjeralo iz Big Brothera; uz ispriku svim varaždincima i gradu o kojem imam izuzetno visoko mišljenje),III SS korpus u Hrvatskoj,replika vesla galije (naše) iz 16 stoljeća. Meni je OK i dalje iako zdušno mrzim stranice naše oživljene povijesti (ne zbog nas samih i naše povijesti) nego mi se čini da tu ima dosta jeftine ridikuluzacije. Jednom je kolega sa jednog od foruma stavio: srednjovjekovni strijelac sa tenisicama. Very Happy Slažem se s njim.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site AIM
P-51

Član od: 24 Ožu 2006
Mjesto: Drniš/Šibenik
PorukaUpisano: Pet Stu 14, 2008 11:16 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pardon, mislio sam reć u prije navedenom postu: jeftine ridikulizacije.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site AIM
hornet

PorukaUpisano: Sri Svi 20, 2009 12:04 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

u prodaji je i 13. broj, neznam od kad ali od danas je jedan primjerak moj

uz standardne tekstove o "srednjem vjeku"

izdvajam:
-Lako prijevozni zdrug hrvatske legije 1. dio - nekoliko fotki iz HDA
-Bf-110 iznad Slavonije (priča o W. Johnenu i obaranju sovjetskog B-25
iznad Markušića) - fotke dva njegova bf110 i sovjetskih B-25 i P-39
- Fotke obnovljenih tenkova iz ww2 (kao i u prošlom broju)
hornet

PorukaUpisano: Čet Stu 18, 2010 9:28 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

žao mi je zbog dizanja teme ali molio bi one koji kupuju ovu tiskovinu da ako je moguće stavi fotku posljednjeg broja, to bi trebalo biti 18.
Naime kupujem redovito i prilično sam siguran da sam i ovaj ali ga nemogu pronaći (da gledao sam i u WC-u Wink ), povučen je nedavno sa kiska a treba mi da se prisjetim jesam li kupio ili nisam. Embarassed
mariok

Član od: 17 Lis 2007
Mjesto: Slavonski Brod
PorukaUpisano: Pet Stu 19, 2010 12:00 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ja već danima obijam sve kioske po SBu, i nema nigdje ni stari ni novi broj!! Jel već trerbao izaći novi ili??? ne kupujem redovito ali mi je bio zanmlkjiv članak o T-34 Cool
Natrag na vrh
hornet

PorukaUpisano: Pet Stu 19, 2010 12:50 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

broj 18 je trebao izaći u rujnu a 19 bi trebao u prosincu. Neki dan mi teta na kiosku rekla da su dan prije vratili stari broj, e sad ja nemam pojma jeli to 18 ili nije (s obzirom na nedosljednost izdavanja), nekako mi je u sječanju da sam ga kupio ali ga ne mogu pronaći.
Tasma

PorukaUpisano: Pet Stu 19, 2010 1:17 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Trebao bi skoro izać novi broj, trenutno je negdje u tisku, trebale bi se uskladiti boje, koje nisu ispale u prethodnom broju kako je autor zamislio.
Daklem sutra ću kao i ostali pogledavati po kiosku je li distribuiran. Nadam se da bude, ako ne moramo se malo strpiti. Very Happy

Poz!
Natrag na vrh
hornet

PorukaUpisano: Pet Stu 19, 2010 2:04 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Tasma Napisao/la:
Trebao bi skoro izać novi broj, trenutno je negdje u tisku, trebale bi se uskladiti boje, koje nisu ispale u prethodnom broju kako je autor zamislio.
Daklem sutra ću kao i ostali pogledavati po kiosku je li distribuiran. Nadam se da bude, ako ne moramo se malo strpiti. Very Happy

Poz!

u međuvremenu bi molio izgled naslovnice posljednjeg broja koji je bio dostupan na kioscima Confused
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Trgovine, on-line shopovi Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2, 3  Naprijed
Stranica 1/3

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma