Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Hokum
 | | Član od: 26 Lip 2006 | | Poruke: 247 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Ruj 15, 2008 2:39 pm Naslov poruke: AB izbor |
|
|
Badger Renegade VELOCITY 0,21mm ULTRA FINE!
Badger OMNI 6000 Airbrush
Badger OMNI 5000 Airbrush
Badger VEGA 2000
Badger VEGA 1000
Pozdrav, sto bi id ovoga izabrali, ili nekakav drugi prijedlog, budget je cca 1000 kn |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Ruj 15, 2008 9:29 pm Naslov poruke: |
|
|
Omni 4000, a Velocity je klasu iznad
WÜRGER: poruka promijenjena dana: Pet Lis 17, 2008 11:15 am; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| cro-hobby
 | | Član od: 25 Ožu 2007 | | Poruke: 103 | | Mjesto: Čakovec |
|
Upisano: Pon Ruj 15, 2008 10:04 pm Naslov poruke: |
|
|
Badger Renegade VELOCITY 0,21mm ULTRA FINE! taj sam i ja htio, ali kolko sam imao čuti, on je uglavnom za crtanje finih crta i vrlo je ajmo reč ozjetljiv baš zbog te "finoče" , al da je kaj se tiče potreba maketara, bojanja tankih crta, kamuflažala, ili bojanja jedan od najboljih izbora OMNI 4000.
Al to je samo ono kaj ja znam i kaj sam čuo |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
 | | Član od: 07 Ruj 2006 | | Poruke: 4365 | |
|
Upisano: Pon Ruj 15, 2008 10:11 pm Naslov poruke: |
|
|
Vegu 1000, i za tih 400-500 kn (mozda i vise, ovisno) viska kupio hrpu maketa i boja na kojima bih se ucio raditi s ab-om..... a realno gledano, bolji ab ni ne treba....
Naravno, ovo je poluozbiljno, ali razmisli malo.... za 600 kn dobijes nov novcat ab, vegu 1000 sa fine diznom, a ostatak novaca potrosis na makete, pa ubijes 2 muhe istim udarcem, za iste pare.... Ja bih tako napravio, jer opet kazem, realno gledano, bolji ti ni ne treba..... _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
On voli stvari lijepe, ali tko ga jeb.....
-=Für immer Minderheiten=- |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Hokum
|
Upisano: Uto Ruj 16, 2008 10:14 am Naslov poruke: |
|
|
Jesu brige su slatke.
Nedavno sam mislio kupit za 800 kn pa sam pitao, pa se sad budget jos malo povisio, dnevnice i tako to
Najvise radim zrakoplove u 1:48.
A koja je razl između te vege i vege 2000 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
|
Upisano: Uto Ruj 16, 2008 11:13 am Naslov poruke: |
|
|
izmedju vege 1000 i vege 2000? prvi je gravity feed, drugi je bottom feed.... i jedan i drugi su double action, jednaka dizna (fine) i slicno....
Btw.....isplativije je uzeti (ako vec ides na to) vegu 1000 u revell pakiranju. Identicni airbrush, samo 200kn jeftiniji......  _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Ruj 16, 2008 11:57 am Naslov poruke: |
|
|
Da, ja ga imam( Vega 1000) iz Revellove kutije, 650 kn me došao koliko se sjećam...I kažem ti isto što i Reaper.
Gravity feed ti je optimum jer sa bottom feed bacao bi mnogo boje, a ova 4ml koliko stanu u posudu Vege 1000 ti je taman, a lako je nadopuniti.
Ja sam sebi kupio i Large set (igla,dizna,regulator, 1mm) ali za 1:48 dostatno je bojati i sa 0,5mm diznom, mada će malo duže trajati...
Kupi 1000 i nećeš požaliti, a vrijeme i potrebe će pokazati treba li ti zaista nešto "jače"
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Hokum
|
Upisano: Pon Ruj 22, 2008 11:52 am Naslov poruke: |
|
|
Hvala svima na odgovorima.
Ode Aztek uskoro u mirovinu  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
|
Upisano: Pon Ruj 22, 2008 12:08 pm Naslov poruke: |
|
|
Samo, budi spreman, ako ti sto slucajno ode na tom revellu (pod pretpostavkom da se odlucis za njega) na puno zivciranja i jahanja, dijelova nema kod nas (ne mislim na dizne i igle, koje najcesce odlaze, vec na neke specificne stvari kao u mom slucaju)........
Dobar je to airbrush, odlican cak, ali trenutno sam pissed-off na revell, a posebice na customer support sto se tice takvih stvari....  _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|