Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

sparmax u odnosu na tamiya airbrush

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Airbrush - zračni kist
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Jazzo

Član od: 13 Sij 2006
Mjesto: Karlovac
PorukaUpisano: Pon Ruj 01, 2008 11:09 am    Naslov poruke: sparmax u odnosu na tamiya airbrush Citiraj ovaj komentar

kakvi su sparmaxovi zračni kistovi, jeftiniji su duplo od tamiyinih, jesu li duplo i lošiji ili su tu negdje. (vdio sam negdje da ih sve radi firma )
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
mskukan

Član od: 08 Svi 2007
PorukaUpisano: Pon Ruj 01, 2008 11:25 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

meni nisu nesto.

To su replike.

Cak niti ne izgleda lose, mislim na dijelove, izgleda prilicno kvalitetno, dizna na navoj, bas ko Iwata, medjutim stavio sam boju unutra razrijedio kao i inace i jednostavno iz neobjasnjivog razloga nije islo onako kako bi trebalo. Mislim da bi se igla trebala staviti u proxxon ili slican urdejaj i prisloniti brus da se malo zasilji kako bi jace virila iz dizne, tako da, kada se triger povlaci prema nazad a time i igla, da se razmak izmedju dizne i igle sto postepenije smanjuje. Ovako kako se odbije, kada se sasvim malo povuce triger prenaglo se poveca razmak izmedju dizne i igle i ne moze spricati fine linije ioako je dizna jako sitna.

Teška vremena prijatelju moj, đavo ih odnio
Natrag na vrh
Jazzo

Član od: 13 Sij 2006
Mjesto: Karlovac
PorukaUpisano: Pon Ruj 01, 2008 11:45 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

hvala, ovo mi je sasvim dovoljno za odluku (tamiya naravno)
Natrag na vrh
Azagtoth

Član od: 04 Svi 2006
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pon Ruj 08, 2008 9:01 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hm...ja imam model Sparmax 102, dizna o,2.
Kupljen nedavno, radim s njim i radi besprijekorno.Dapace kupio sam jos i rezervnu diznu i iglu.Kostalo sve zajedno neku bagatelu.
pozarart

Član od: 06 Lip 2008
Mjesto: Opatija
PorukaUpisano: Pon Ruj 08, 2008 10:10 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Za Sparmax ab, nisam siguran koji model, koji sam dobio imam samo riječi pohvale. Radi besprijekorno sa autobazama koje koristim i mogu reći da je čak i malo bolja u odnosu na Iwatu HP-C s kojom je u klasi....treba još vidjeti izdržljivost dijelova (ima 1 godinu)

Za Tamiyu kao airbrush nikad čuo, vjerovatno netko radi za Tamiyu.....uglavnom svi japanski ab-i dolaze iz iste tvornice samo se za naručioce rade ponešto različiti modeli.

Ima li kod nas gdje za kupit Sparmax ab?
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
Darth Maul

Član od: 16 Lis 2005
Mjesto: Pretetinec
PorukaUpisano: Sri Ruj 10, 2008 10:23 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

pozarart Napisao/la:
Ima li kod nas gdje za kupit Sparmax ab?

Kod nas ne. U Slo 70-80EUR u Art shopovima, u Hong-Kongu (Luckymodel i sl) oko 40USD.

Proud to be Međimurec...
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site AIM Yahoo Messenger MSN Messenger
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Airbrush - zračni kist Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma