Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

JNA M47 Patton

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Stefan

Član od: 21 Pro 2007
PorukaUpisano: Ned Jul 27, 2008 11:12 am    Naslov poruke: JNA M47 Patton Citiraj ovaj komentar

Zelim da znam kakve je oznake nosio,pa da probam da uardim takvog...Molim pomoc!Hvala unapred!
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Stefan

PorukaUpisano: Ned Jul 27, 2008 10:50 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pa dobro ako niko nema kako je ovaj izgledao,da li neko zna kako su izgledali bilo koji nasi tenkovi od kraja rata do `60?
Natrag na vrh
AleksandarMorozov

Član od: 03 Stu 2006
Mjesto: Petrova rupa
PorukaUpisano: Uto Jul 29, 2008 2:32 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nije li u pitanju SMB s bijelim četvero ili petero znamenkastim brojem na bokovima kupole?

Što se tiče M-47, treba biti oprezan s plinskom kočnicom...jer Italerijeva (Revellova) maketa daje 3 različite, a većina JNA Pattona je imala onu najjednostavniju.
Natrag na vrh
Stefan

PorukaUpisano: Uto Jul 29, 2008 8:58 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Da na tog mislim.Nisam znao da je tako bilo.Zamenicu ga odma sutra jer sam ja stavio onu najslozeniju...
Natrag na vrh
milan

Član od: 22 Svi 2008
Mjesto: Svicarska
PorukaUpisano: Sri Jul 30, 2008 12:10 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

za

milan: poruka promijenjena dana: Uto Svi 25, 2010 9:02 am; prepravljeno ukupno 1 puta
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
jedrilicar

Član od: 13 Lip 2008
Mjesto: Split
PorukaUpisano: Sub Lis 18, 2008 12:20 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Jedina slika JNA patona što imam Sad
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma