Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Dodge Viper GTS
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3, 4, 5  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Shmeegy

Član od: 09 Kol 2007
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Uto Jul 15, 2008 3:03 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

^^^
...a ne samo gledat slikice! Razz Razz Very Happy
jbt power ovo izgleda sve bolje i bolje! boja je dobra, vidjet cemo nakon decala! Smile eo bas sam htio rec, da hocu vidjet engine i onda onak, aj idem provjerit na ove dvije stranice prije, kad ono na prvoj hehe... Very Happy
cini mi se da ces ti i dovrsit svoje zapocete projekte! Very Happy Wink

Član od: 02 Svi 2007
PorukaUpisano: Pon Jul 21, 2008 10:02 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Da ne ispadne da samo kritiziram tudje radove a nista ne radim...
Pozabavio sam se decaliranjem Vipera:

Malo su slikice losije radi rasvjete, ali stavit cu ujutro outdoor fotke ako nece padat kisa Rolling Eyes
Inace, trake preko straznjeg kraja su u jednom komadu i trebalo mi je dobrih sat vremena da ih namjestim kako treba...imao sam poteskoca chak i uz upotrebu Microscaleovih tekucina i ne znam koliko bi uspjesno decaliranje bilo bez omeksivaca za decale Confused
Josh moram baciti drugu ruku laka, pofarbati usisnike na haubi u seidenmatt crnu te auspuhe u krom i to je to shto se tiche karoserije Cool
I evo za kraj jedna fotka samo za Kolegu Tigera Wink

Član od: 26 Svi 2008
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Pon Jul 21, 2008 10:14 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

lijepo lijepo...decali su jako dobro ispali, jedino na ovoj zadnoj fotki se vidi na onom spojleri malo nesto krivo...ili mi se cini?
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail MSN Messenger
PowerPlant

PorukaUpisano: Pon Jul 21, 2008 10:17 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ako mislis na ono dolje, kod usisnika za zrak, u pravu si...malo sam neravno odrezao decal na tom mjestu poshto je bio u jednom komadu...ali sredit cu to josh prije lakiranja Wink

Član od: 19 Lis 2005
PorukaUpisano: Uto Jul 22, 2008 9:44 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Uuuuu engine ti je prava otrovnica(viper)... Very Happy
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Shmeegy

PorukaUpisano: Uto Jul 22, 2008 2:11 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Cek sturm, od kud ti pravo da gledas moju sliku?? Laughing Laughing sala sala
a Power, znas da najvise volim masine na maketama pa eto, hvala na paznji!! Very Happy
Lijepo izgleda Viper nema kaj, dobar posao sa decalima si obavio! Wink Very Happy

PorukaUpisano: Sri Jul 23, 2008 4:56 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Evo, dijelovi karoserije polakirani:

I par vanjskih slikica lakirane karoserije Vipera zajedno sa unutrasnjosti Very Happy
Imajte na umu da je ovo dosta grubi mock-up pa nije sve sjelo tocno kako treba, ali ja jednostavno nisam mogao izdrzati da ne postam slike Rolling Eyes :

Član od: 15 Lis 2005
Mjesto: Zagreb-Lučko
PorukaUpisano: Sri Jul 23, 2008 5:22 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Jako dobro Shocked ,jedva čekam da složim svog Vipera ako ga prije ne prodam a sve mi se čini da ču morat povuči ga iz malih oglasa sad kad sam vidio tvog GTS -a.

Visit my page:"MT-Style"
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
Low
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Sri Jul 23, 2008 5:59 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

odlicno ovo zgleda. nego, samo mali prijedlog, ako koristis Gunze akril lak u spreju za lakiranje preko ovih decala, pukni barem 2 sloja. lak je dosta tanak pa bi prilikom poliranja bilo steta da negdje probijes boju ili nedaj boze decale.
a sad jos idem malo gledati fotke, predobro je Shocked

PorukaUpisano: Sri Jul 23, 2008 6:05 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala na savjetu za ubuduce, ali Viper je vech i na ovim fotkama ispoliran bez ikakvih problema Wink
Ali mozda ionako bacim josh jedan sloj laka radi dodatnog sjaja Cool

Član od: 05 Pro 2007
PorukaUpisano: Sri Jul 23, 2008 10:49 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

A hoce li auspusi ostati u ovoj boji ili ce ici u crnu/krom/nes trece?
PowerPlant

PorukaUpisano: Sri Jul 23, 2008 11:04 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Spulje josh idu u Alclad krom Wink

Član od: 05 Pro 2007
PorukaUpisano: Sri Jul 23, 2008 11:32 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

E sad mogu mirno spavati Wink
Shmeegy

PorukaUpisano: Čet Jul 24, 2008 1:29 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ma super je ovo! nadam se da ce bit super kad sve bude gotovo! Wink

PorukaUpisano: Sub Kol 23, 2008 9:39 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Trenutno stanje unutrasnjosti Vipera:

Pretpostavljam da vecina vas sada misli da sam poludio...vjerojatno ste u pravu Laughing
Naime shta...nakon svog ovog vremena koliko slazem Vipera dosao sam do zakljucka da su stock kotachi jednostavno premali i uzasno glupo izgledaju...
E sad...u pocetku nisam imao namjeru narucivati nikakve posebne felge za Vipera poshto je trebao biti quick build...ali, po mom obicaju, oduzilo se slaganje i sad sam odlucio da cu najvjerojatnije prijaviti Vipera za Kup (nadam se da ce do tad biti gotov Rolling Eyes) ali i da u tom slucaju moram nabaciti neke druge felge na auto...
I tako se odlucih na mokap sa novim felgama koje sam namjeravao iskoristiti za Challengera:

Prodano Twisted Evil
Ja bih rekao da je ovako puno bolje Wink
Zato je bilo potrebno radit masakr u gepeku...naime, smetala je rezerva koja sada vise i nema puno smisla...
Ali sve ce se to pokrpati...josh cu na ovo zalijepiti malo smirgl papira kao tepih i ponovno puknut cijeli zadnji dio u SM crnu i nece se nista kuziti Cool

BTW, sori na losim fotkama...meni je riknuo punjac baterija za fotic pa privremeno koristim aparat od cure...navodno je tri puta bolji od mog, ali s mojim mi puno bolje ispadaju slike Confused
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3, 4, 5  Naprijed
Stranica 4/5

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma