Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

ju 87 stuka

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri,...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Herr Flick
Gost
PorukaUpisano: Čet Velj 09, 2006 10:58 pm    Naslov poruke: ju 87 stuka Citiraj ovaj komentar

evo za one koji nisu vidili, moj prvi rad sa airbrushem (starter class) i resin i pe dijelovima... radjen u 3-4 mj. prošle godine

Natrag na vrh
RUDI ČAJEVEC
Gost
PorukaUpisano: Čet Velj 09, 2006 11:11 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

SUPER-a koji je proizvod - firma Štuke.Napiši malo detalje Idea
Natrag na vrh
Bebonja
Gost
PorukaUpisano: Čet Velj 09, 2006 11:14 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Sviđa mi se .
Izgleda super samo mi se čini da na repu nekaj fali .
Ili se možda varam ?
Stavi ako si fotkao koju iz bliza .
Kaj nije to bilo u Varaždinu ?
Od svih onih maketa činilo mi se da je bio ovaj ili sličan kaponir .

Very Happy Palac gore
Natrag na vrh
RUDI ČAJEVEC
Gost
PorukaUpisano: Čet Velj 09, 2006 11:16 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

JE.fali mu svastika Very Happy
Natrag na vrh
Timmy
Administrator
Član od: 16 Stu 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Čet Velj 09, 2006 11:58 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Bravo. Odlično je ispala maketa. To je 1/48 ak se ne varam. Tko je proizvođač? I ako miožeš malo objasniti kako si bojao tu maskirnu shemu; mislim da li si radio šablone ili si maskirao po maketi s trakama?
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Damir
Gost
PorukaUpisano: Pet Velj 10, 2006 8:52 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Super izgleda. Daj jos koju fotku iz bliza.
Natrag na vrh
Mtech

Član od: 23 Lis 2005
PorukaUpisano: Pet Velj 10, 2006 9:22 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Flick izgleda odlicno!!! Vidio sam ju uzivo u VZ-u i fakat izgleda super! Mali OT ali kad je rijec o Stukama prava je steta kaj se uz maketu ne dobije i autenticna snimka sirene , to bi bas zgodno islo uz neku in flight vinjetu Very Happy
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
von Stuck
Administrator
Član od: 08 Lis 2005
PorukaUpisano: Pet Velj 10, 2006 9:27 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Mislim da sam ovu Štuku već vidjeo i da mi se odmah svidjela.Bravo Flick!
Natrag na vrh
Grunf
Administrator
Član od: 24 Lis 2005
PorukaUpisano: Pet Velj 10, 2006 10:31 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Izgleda odlično! Klap klap Predpostavljam da je to Hasegawa...Daj, slikaj koji detalj motora (jel to Aires ili nešto drugo?). Šteta je što je nisi uklopio u kakvu Dioramu. Mislim da bi ICM mehaničari bi baš super legli oko te Štukice Very Happy .
Natrag na vrh
Zoki
Gost
PorukaUpisano: Pet Velj 10, 2006 12:03 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Lijepo ti je Štuka ispala, jesi ju odmastio? Prošli put kad sam je vidio mi je bila malo premasna...

ali daj si počisti crno ispod noktiju Very Happy Wink
Natrag na vrh
Herr Flick
Gost
PorukaUpisano: Sub Velj 11, 2006 11:40 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

stuka je revell, odnosno prepakirana hasegawa, motor je airesov... mjerilo je dakle 1:48

maskiranje je izvršeno krep trakom
Natrag na vrh
Timmy
Administrator
Član od: 16 Stu 2005
PorukaUpisano: Sub Velj 11, 2006 12:19 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

2 Herr Flick> Jel to ona Stuka na kutiji sa zmijom? Motor je odličan. Headbanger
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
imwhoim01
Gost
PorukaUpisano: Sub Velj 11, 2006 12:36 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

sve je dobro, jedino mi staklo izgleda prilicno mutno Confused
Natrag na vrh
Herr Flick
Gost
PorukaUpisano: Sub Velj 11, 2006 1:46 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

je to je ona sa zmijom...
a staklo je munto... sad vise nis ne mogu... Laughing
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri,... Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma