Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| torax
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 2398 | | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Sub Lip 28, 2008 10:55 am Naslov poruke: |
|
|
| Poky Napisao/la: | Mislim da me nisi skužio ,mislio sam da malo "oguliš" boju odnosno mjesta iza topa gdje je najčešće posada ,lagano drybrushaj sa crnom il gunmetalom ,da postigneš efekt izlizane/oguljene boje  |
imas mozda kakve slike da mi posaljes za referencu?....al ja bi to decentno napravio ....nisam ljubitelj "rasturenih" maketa  _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Sub Lip 28, 2008 10:55 am Naslov poruke: |
|
|
malo guljenja i malo zapraljanja ali i ovako je idealno!! svaka ti čast! iskreno nevolim preprljave tenkove!! ovaj je sasvim dovoljno prljav!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| von Stuck Administrator
 | | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Lip 28, 2008 11:08 am Naslov poruke: |
|
|
| mariok Napisao/la: | iskreno nevolim preprljave tenkove!! ovaj je sasvim dovoljno prljav!  |
Mislio sam da to ovisi o okruženju u koje se tenk stavlja...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Andrej
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 2347 | |
|
Upisano: Sub Lip 28, 2008 11:13 am Naslov poruke: |
|
|
Nego torax a da ti napraviš nekog saveznika sada
Iskreno da ti velim dosta mi je gledat samo švabe sa tvoje strane,a jedan Sherman bi isto ispao remek dijelo u tvojim rukama  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Sub Lip 28, 2008 11:20 am Naslov poruke: |
|
|
| Štanga Napisao/la: | Nego torax a da ti napraviš nekog saveznika sada
Iskreno da ti velim dosta mi je gledat samo švabe sa tvoje strane,a jedan Sherman bi isto ispao remek dijelo u tvojim rukama  |
al kad ja volim njemacki oklop .....nekak mi se svida njegov dizajn .....i imam osjecaj ko da su njemci imali najraznovrsnije naoruzanje....kaj, ameri su imali shermane u nekoliko verziji i par drugih tenkica.....britanci su imali sve neke cudne tenkove ....a njemci su imali puno ralicitih tenkova....kaj po mojem nije dobro, bolje imat jedan super tenk pa ga masovno proizvodit il nekoliko solidnih kojih nema dosta....eventualno me zanimaju jos rusi ....mozda si priustim uskoro koji T-34 ....al onda cu davit po forumu za savjete jer nisam uopce upoznat sa sovjetskim oklopom nit imam ikakvu literaturu ...al mislim da cu u globalu ostat vjeran njemcima  _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Andrej
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 2347 | |
|
Upisano: Sub Lip 28, 2008 11:30 am Naslov poruke: |
|
|
šteta torax šteta
nemoj mislit da te zlostavljam ali da složiš kojeg Njemca u panzergrau? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Sub Lip 28, 2008 11:34 am Naslov poruke: |
|
|
| Štanga Napisao/la: | šteta torax šteta
nemoj mislit da te zlostavljam ali da složiš kojeg Njemca u panzergrau? |
a cuj, podjelili smo se tu na forumu...ima nas koji slazemo uglavnom njemacku tehniku a druga strana slaze vecinom saveznike, ok, ja sam mozda iznimka jer ja slazem samo njemce
zadnje tri mamkete koje sam radio su bas bile iz razdoblja nakon 43-e pa su u maskirnoj shemi....imam ja par maketa doma u panzergrau boji....a i htio bi si uskoro slozit nekog panzera III il stuga III u panzergrau...sam da ih nadem od dragona  _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Panzer VIII Mouse
 | | Član od: 27 Ožu 2008 | | Poruke: 28 | | Mjesto: Beograd |
|
Upisano: Sub Lip 28, 2008 11:40 am Naslov poruke: |
|
|
strava je maketa,a kako kaze fon Stuck morao se malo zaprljati.Sve ostalo je super. _________________ HELL WAS FULL SO I COME BACK |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Eddie
 | | Član od: 23 Velj 2007 | | Poruke: 317 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Ned Lip 29, 2008 9:52 am Naslov poruke: |
|
|
Fantastično, svaka čast, neman primjedbi!  _________________ MAK Reoplan, Split
Meine Ehre heist Treue-SS
Black metal ist krieg!!! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| von Stuck Administrator
 | | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Lip 29, 2008 10:18 am Naslov poruke: |
|
|
Torax je postao (ili je već bio) izvrstan maketar. 
von Stuck: poruka promijenjena dana: Ned Lip 29, 2008 2:10 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| adler 2
 | | Član od: 10 Ruj 2007 | | Poruke: 98 | | Mjesto: Zadar |
|
Upisano: Ned Lip 29, 2008 12:54 pm Naslov poruke: |
|
|
Iako nisam ljubitelj kista, moram priznati da je odlićna i
uredna maketa. svaka ćast  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AleksandarMorozov
 | | Član od: 03 Stu 2006 | | Poruke: 1791 | | Mjesto: Petrova rupa |
|
Upisano: Ned Lip 29, 2008 4:59 pm Naslov poruke: |
|
|
Pa poštovani kolega Prsni Košu...pa što je ovo? "Nije nešto...", "Pa eto, potrudih se nešto malo...", "Pa nisam baš zadovoljan ovim onim...". Maketa je ODLIČNA...i ti to jako dobro znaš. Hajde sad...reci to i sam. Hajde.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Ned Lip 29, 2008 5:06 pm Naslov poruke: |
|
|
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Ned Lip 29, 2008 6:32 pm Naslov poruke: |
|
|
| adler 2 Napisao/la: | Iako nisam ljubitelj kista, moram priznati da je odlićna i
uredna maketa. svaka ćast  |
kista?maketa je bojana airbrushem ...revell starterom doduse
hvala svima na pohvalama
| Citat: | | Pa poštovani kolega Prsni Košu...pa što je ovo? Koga ti zayebavaš? "Nije nešto...", "Pa eto, potrudih se nešto malo...", "Pa nisam baš zadovoljan ovim onim...". Maketa je ODLIČNA...i ti to jako dobro znaš. Hajde sad...reci to i sam. Hajde. Wink |
a to zato kaj na ovom forumu i po netu ima maketa koje su jednostavno savrsene....ja se trudim dostic ih pa zbog toga onda te izjave "da sam se potrudio malo..." itd ....ja sam osobno jako zadovoljan s njom, al sam dosta samokritican i vidim jos mjesta poboljsanju....da vidite makete koje sam koristio ko primjer....strava.... _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| pkrasna
 | | Član od: 08 Svi 2008 | | Poruke: 110 | | Mjesto: Maribor, SI |
|
Upisano: Ned Lip 29, 2008 6:56 pm Naslov poruke: |
|
|
Odličan rad! Potpuno malo stvorenje.
LP P _________________ www.balkanmodels.si |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|