Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Andrej
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 2347 | |
|
Upisano: Uto Lip 17, 2008 9:17 pm Naslov poruke: |
|
|
Tek sam sada vidio ovu maketu.Divota  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Panzer VIII Mouse
 | | Član od: 27 Ožu 2008 | | Poruke: 28 | | Mjesto: Beograd |
|
Upisano: Uto Lip 17, 2008 9:29 pm Naslov poruke: |
|
|
Zasto bas taj tenk?Lep je on sve je super i cetkicom je obojen sto je extra (moje makete obojene cetkicom lice na groblje) a moram da kupim airbrosh a nemam sad para trebam da idem u Kanadu pa mi trebaju pare za put.No, zasto trud ulagati u tenkove koji se nisu proslavili u ratu? _________________ HELL WAS FULL SO I COME BACK |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AleksandarMorozov
 | | Član od: 03 Stu 2006 | | Poruke: 1791 | | Mjesto: Petrova rupa |
|
Upisano: Uto Lip 17, 2008 9:33 pm Naslov poruke: |
|
|
Molim svekoliki maketarski puk da poštovanom kolegi odgovori na pitanje. Ja sam ostao previše šokiran da bih napisao išta suvislo kao odgovor.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Lip 17, 2008 9:40 pm Naslov poruke: |
|
|
| Pitanje je takvo da uopće ne zaslužuje odgovor. Pročitati i što prije zaboraviti |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Lip 17, 2008 9:51 pm Naslov poruke: |
|
|
| Nije bitno kako izgleda tenk, vec je bitno da se dobro napravi! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Panzer VIII Mouse
|
Upisano: Uto Lip 17, 2008 10:29 pm Naslov poruke: |
|
|
Oprostite mi na poruci ,ali jednostavno ne mogu da izdrzim kada vidim tenk"made in Italy" ili "made in Japan",a evo i objasnjenja:Ja ne volim tenkove koji su mnogo zaostali sa naprednom tehnologijom Nemacke i CCCP-a u vreme II svetskog rata i stvarno mi je zao na mojoj izravnosti i ravnodusnosti prema kolegi i njegovom radu koji sam pohvalio i rekao svoje misljenje o radu i ponovicu da je maketa zaista lepa za oci i kao sto kaze kolega VVS Russia da je bitan rad.Sve ja to cenim i postujem svakog na ovom forumu,jer ja nisam slavan sa maketama jer sam tek poceo i da po mnogim nemam pravo na zamerke,ali ja na ovoj temi imam dva misljenja.Jedno je o pravom tenku,a drugo o maketi,stoga zelim da se izvinim kolegi,ako sam ga uvredio .I ne zelim da se dalje raspravljam. _________________ HELL WAS FULL SO I COME BACK |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AleksandarMorozov
|
Upisano: Uto Lip 17, 2008 10:54 pm Naslov poruke: |
|
|
1. Stvar ukusa...a o ukusima se itekako raspravlja, no izuzetno je važno poštovati tuđi.
2. Maketa...bez obzira na kvalitetu izrade...prikazuje zamrznut trodimenzionalni komadić povjesti. Nemoj mi samo reći da "kante" koje spominješ nisu povijest.
3. Sve te "kante" više ili manje nekvalitetne i/ili zastarjele su jednom negdje sudjelovale u borbama...i ubijale i sakatile. T-34/85 je 90-ih bio beznadno zastario tenk...no, svejedno su mnogi izginuli ili ostali invalidi tijekom Domovinskog rata zbog tih "kanti".
4. Ne ljutim se niti sam uvrijeđen. Izvlači te životno neiskustvo. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Panzer VIII Mouse
|
Upisano: Sri Lip 18, 2008 10:01 pm Naslov poruke: |
|
|
Dobro,mozda jesam sad neiskusan,jer imam 15 godina i mozda ne znam koliko i vi ili sam jos "mali" za ovo,ali nisam glup.To sto ja ne volim takve tenkove ne znaci da ih ne postujem.Sve ja to znam i bio sam pri cistoj svesti kad sam ono napisao da su ti tenkovi "kante",a i znam da su te iste kante ubijale i sakatile,ali zaboga u poredjenju sa onim sto su radili Tigar,Panter,IS 2,ISU 125...to je tolika razlika da to vise nisu dve razlicite strane nego nesto gore i strasnije.I da ne pominjem Sermana to su i sami Ameri govorili da je bezbednije biti van njega nego u njemu,a Serman je mnogo bolji od Italijanskih i Japanskih tenkova.Pa i njega postujem ma koliko mi to bilo tesko da priznam. _________________ HELL WAS FULL SO I COME BACK |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Lip 18, 2008 11:25 pm Naslov poruke: |
|
|
ISU 125 ne postoji - a ja bi molio da prestanu blebetanja o tenkovima i mišljenja o istima na temelju "rekla-kazala"
Neka svak radi što hoće!
Ja bi samo dodao da su sva ta "sporedna" vozila uvijek pravo osvježenje kada osvanu u galeriji... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| ares212
| | Član od: 08 Lip 2008 | | Poruke: 378 | |
|
Upisano: Čet Lip 19, 2008 12:18 pm Naslov poruke: |
|
|
evo i ja tražio na fotografijama ISU-125
i nema ima samo ISU-152V
ili bez ovog V
nisam toliko upoznat s time |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Panzer VIII Mouse
|
Upisano: Čet Lip 19, 2008 6:45 pm Naslov poruke: |
|
|
Znam evo sad sam video mislio sam na ISU 122 greskom sam napisao 125. _________________ HELL WAS FULL SO I COME BACK |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AleksandarMorozov
|
Upisano: Čet Lip 19, 2008 8:53 pm Naslov poruke: |
|
|
Kad god JA nešto napišem, ode u OT. Polako mi nabijate komplekse s tom navadom da moje topice koristite za rasprave o svemu i svačemu. Ja vam pokažem M13-40, a vi preko kvalitete talijanskog oružja i ratništva završite na SU-122. Gdje ćete završiti slijedeći puta? Na utjecaju sunčevih pjega na sexualni život komaraca? Očito vam/nam svima nedostaje dio foruma posvećen svakodnevnim razgovorima.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Josip
 | | Član od: 25 Tra 2008 | | Poruke: 632 | | Mjesto: Ljubljana |
|
Upisano: Čet Lip 19, 2008 9:04 pm Naslov poruke: |
|
|
Pa to uopće ne bi bila slaba ideja. Zašto nema te rubrike? Ili bi se i tamo međusobno poklali
Josip _________________ Live & let die |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Lip 19, 2008 9:59 pm Naslov poruke: |
|
|
Basta, Giuseppe!
Evo mislim da su svi izrekli svoje komentare (zavidan broj bome) i pohvale ovoj lijepoj maketi trudbenika "Novog Rimskog Carstva" !
Nek počiva na polici mirno odsad! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
 | | Član od: 07 Ruj 2006 | | Poruke: 4365 | |
|
Upisano: Čet Lip 19, 2008 10:11 pm Naslov poruke: |
|
|
Aaa! Ovo sam fulao, a bas nesto cekam da koji tvoj rad osvane na forumu......
Ne kuzim se bas, ali meni ovo stvarno dobro izgleda, cekam da vidim kako picajzliranje izgleda....
Btw, daj rijesi vise ab.....  _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
On voli stvari lijepe, ali tko ga jeb.....
-=Für immer Minderheiten=- |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|