Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| FHTC4
 | | Član od: 23 Tra 2008 | | Poruke: 19 | | Mjesto: ZG |
|
Upisano: Čet Lip 12, 2008 5:39 pm Naslov poruke: |
|
|
| Josip Napisao/la: | Oni istočnonjemački šljemovi bili su ružni i teški kao od olova Nijedan šljem, koji sam imao na glavi nije bio toliko težak
Josip
P.S. Na aprilskoj tekmi u LJ vidjeo sam prave četnike iz 90-tih u 1:35. Uniforme, bradurine i M-76 snajperi...Zaboravio sam ime firme ali danas ima svega, da se kupi  |
To bi kupio dok si reko keks, šteta kaj se ne sjećaš imena firme.
A ima i još jedna stvar kod kaciga - većini ih gardista niti ne treba stavljat, al američki šeširi i njemačke šilterice su čisto taman, pogotovo ak se radi neka diorama na kamenju (di se vidi da je ljetno vrijeme). _________________ Na početku ih je malo. Neustrašivi su i cijenjeni, ali gledaju ih sa podozrenjem i strahom.
Kad je borba gotova, ima ih puno; obezvrijeđeni su i obespravljeni, jer tada biti Domoljub ne košta ništa. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kinfa-t
 | | Član od: 19 Kol 2006 | | Poruke: 1094 | | Mjesto: ZAGREB |
|
Upisano: Sub Lip 14, 2008 6:44 pm Naslov poruke: |
|
|
Što bi recimo trebalo se preraditi na Dragon t-34 premium da bude JNA?
Naravno osim kotača  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| FHTC4
|
Upisano: Sub Lip 14, 2008 8:03 pm Naslov poruke: |
|
|
Upravo se sjetih još jedne; iako je ovo M-84, mislim da niko ne bi skužio ak se na dioramu umjesto njega stavi T-72:
Ovako rokne kad ga se maljutkom zdrma u sam spoj kupole i tijela.
Uništen u tijeku srbskog napada na Rujane i Čelebiće, '92. g. _________________ Na početku ih je malo. Neustrašivi su i cijenjeni, ali gledaju ih sa podozrenjem i strahom.
Kad je borba gotova, ima ih puno; obezvrijeđeni su i obespravljeni, jer tada biti Domoljub ne košta ništa. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Minesweeper
 | | Član od: 21 Sij 2007 | | Poruke: 962 | |
|
Upisano: Sub Lip 14, 2008 8:21 pm Naslov poruke: |
|
|
| FHTC4 Napisao/la: | | Josip Napisao/la: | Oni istočnonjemački šljemovi bili su ružni i teški kao od olova Nijedan šljem, koji sam imao na glavi nije bio toliko težak
Josip
P.S. Na aprilskoj tekmi u LJ vidjeo sam prave četnike iz 90-tih u 1:35. Uniforme, bradurine i M-76 snajperi...Zaboravio sam ime firme ali danas ima svega, da se kupi  |
To bi kupio dok si reko keks, šteta kaj se ne sjećaš imena firme.
A ima i još jedna stvar kod kaciga - većini ih gardista niti ne treba stavljat, al američki šeširi i njemačke šilterice su čisto taman, pogotovo ak se radi neka diorama na kamenju (di se vidi da je ljetno vrijeme). |
ICM ti proizvodi četnike |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| FHTC4
|
Upisano: Ned Lip 15, 2008 5:33 am Naslov poruke: |
|
|
[quote="Minesweeper"] | FHTC4 Napisao/la: |
ICM ti proizvodi četnike |
Hvala, starino, proguglaću . _________________ Na početku ih je malo. Neustrašivi su i cijenjeni, ali gledaju ih sa podozrenjem i strahom.
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vrsa
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2226 | | Mjesto: all over the place |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Lis 29, 2008 11:37 am Naslov poruke: |
|
|
Hm, meni taj njihov Četo izgleda kao Marx obučen u JNA uniformu... _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| FHTC4
|
Upisano: Sri Lis 29, 2008 1:44 pm Naslov poruke: |
|
|
| Grunf Napisao/la: | | Hm, meni taj njihov Četo izgleda kao Marx obučen u JNA uniformu... |
Hvala, ovo je fakat OK, i to još 1:35.
Za gardista su fakat mogli napisat croatian soldier, al' ajd', nek im bude.
Dobar mi i onaj drugi čedo kaj ga je lik sam napravio, al' kolko bi koštalo naručit to? _________________ Na početku ih je malo. Neustrašivi su i cijenjeni, ali gledaju ih sa podozrenjem i strahom.
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| jedrilicar
| | Član od: 13 Lip 2008 | | Poruke: 75 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Sri Lis 29, 2008 2:25 pm Naslov poruke: |
|
|
| FHTC4 Napisao/la: | | Grunf Napisao/la: | | Hm, meni taj njihov Četo izgleda kao Marx obučen u JNA uniformu... |
Dobar mi i onaj drugi čedo kaj ga je lik sam napravio, al' kolko bi koštalo naručit to? |
Onaj resinski čedo je iz WW2,ima i berettu. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Lis 29, 2008 2:36 pm Naslov poruke: |
|
|
| jedrilicar Napisao/la: | | FHTC4 Napisao/la: | | Grunf Napisao/la: | | Hm, meni taj njihov Četo izgleda kao Marx obučen u JNA uniformu... |
Dobar mi i onaj drugi čedo kaj ga je lik sam napravio, al' kolko bi koštalo naručit to? |
Onaj resinski čedo je iz WW2,ima i berettu. | Ovaj kojega ja vidim na linku nije iz WW2 i u ruci drži snajper M-76. _________________
Group build - Metal finish battle
Grunf: poruka promijenjena dana: Sri Lis 29, 2008 4:19 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Krešimir
 | | Član od: 31 Kol 2007 | | Poruke: 295 | | Mjesto: Hamilton, Waikato, NZ |
|
Upisano: Sri Lis 29, 2008 3:12 pm Naslov poruke: |
|
|
ma meni je to fakat preskupo! 100kn + poštarina(brodarina) ili što već----- mnogo je brate! _________________ MK "Marsonia"... i dalje u srcu...
IPMS New Zealand... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| jedrilicar
| | Član od: 13 Lip 2008 | | Poruke: 75 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Sub Stu 01, 2008 2:29 pm Naslov poruke: |
|
|
| Grunf Napisao/la: | | jedrilicar Napisao/la: | | FHTC4 Napisao/la: | | Grunf Napisao/la: | | Hm, meni taj njihov Četo izgleda kao Marx obučen u JNA uniformu... |
Onaj resinski čedo je iz WW2,ima i berettu. | Ovaj kojega ja vidim na linku nije iz WW2 i u ruci drži snajper M-76. |
Ma ne Grunfe,onaj četo što se prodaje na ebayu je iz WW2,ima i talijanski mitraljez beretu.Onaj drugi po redu link.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kinfa-t
 | | Član od: 19 Kol 2006 | | Poruke: 1094 | | Mjesto: ZAGREB |
|
Upisano: Sub Stu 01, 2008 2:40 pm Naslov poruke: |
|
|
| FHTC4 Napisao/la: | Upravo se sjetih još jedne; iako je ovo M-84, mislim da niko ne bi skužio ak se na dioramu umjesto njega stavi T-72:
Ovako rokne kad ga se maljutkom zdrma u sam spoj kupole i tijela.
Uništen u tijeku srbskog napada na Rujane i Čelebiće, '92. g. |
Ovaj je pogođen ako se ne varam osom.
bio je u sastavu 2.tenkovske.
Sekundarna eksplozije streljiva...  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| FHTC4
|
Upisano: Sub Stu 01, 2008 7:14 pm Naslov poruke: |
|
|
| kinfa-t Napisao/la: |
Ovaj je pogođen ako se ne varam osom.
bio je u sastavu 2.tenkovske.
Sekundarna eksplozije streljiva...  |
More bit. Gađan je iz više "igrački" ko će ga znat koji je projektil zapalio streljivo.
Al da je kupolu izbacila eksplozija streljiva - ziher.
Znam kak je preskupo za dioramu s nekom novom, dobrom maketom, al ak nešto zahebeš i maketa ostane neupotrebljiva...? _________________ Na početku ih je malo. Neustrašivi su i cijenjeni, ali gledaju ih sa podozrenjem i strahom.
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 1983josip
 | | Član od: 25 Svi 2012 | | Poruke: 128 | | Mjesto: Nova Gradiška |
|
Upisano: Uto Svi 29, 2012 9:25 pm Naslov poruke: |
|
|
| Poky Napisao/la: | | Bogme nisu, pošto ona iz 2. sv. rata ima dublju kalotu. A ona iz Vijetnama osim što je plića ima i "plastičnu" unutrašnjost odnosno drugu kalotu. |
tocno nisu iste ja sakupljam kacige to jest u pocetku sam al imam neke i mog rec da americke kacige u ww2 i one u vjetnamu nis iste iako djeluju _________________ Nemam moto živim od danas do sutra |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|