Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| FHTC4
 | | Član od: 23 Tra 2008 | | Poruke: 19 | | Mjesto: ZG |
|
Upisano: Čet Lip 12, 2008 7:55 am Naslov poruke: Ideja za dioramu iz Dalmacije, Zagore, hercegovine... |
|
|
Posebno za Gorana B, pročitô sam na jednom postu kak namjerava napravit ovak neš.
Sorry na slaboj fotki, opet sam slikô mobitelom sunca života moga (stoji mi iza leđa )
 _________________ Na početku ih je malo. Neustrašivi su i cijenjeni, ali gledaju ih sa podozrenjem i strahom.
Kad je borba gotova, ima ih puno; obezvrijeđeni su i obespravljeni, jer tada biti Domoljub ne košta ništa. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Josip
 | | Član od: 25 Tra 2008 | | Poruke: 632 | | Mjesto: Ljubljana |
|
Upisano: Čet Lip 12, 2008 8:50 am Naslov poruke: |
|
|
Kao dijete često sam znao satima slagati takve kučice pažljivo probranim kamenčičima sa igrališta. Dodaš još malo suhog šipražja i eto ti nastambe od Istre do Epira
Jedino imaj u vidu, da kamenje često nije tako pravilnog oblika.
Josip _________________ Live & let die |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| FHTC4
 | | Član od: 23 Tra 2008 | | Poruke: 19 | | Mjesto: ZG |
|
Upisano: Čet Lip 12, 2008 5:28 pm Naslov poruke: |
|
|
| Josip Napisao/la: | Kao dijete često sam znao satima slagati takve kučice pažljivo probranim kamenčičima sa igrališta. Dodaš još malo suhog šipražja i eto ti nastambe od Istre do Epira
Jedino imaj u vidu, da kamenje često nije tako pravilnog oblika.
Josip |
Možeš i varat, pa zemeš kredu  _________________ Na početku ih je malo. Neustrašivi su i cijenjeni, ali gledaju ih sa podozrenjem i strahom.
Kad je borba gotova, ima ih puno; obezvrijeđeni su i obespravljeni, jer tada biti Domoljub ne košta ništa. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|