Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| FHTC4
 | | Član od: 23 Tra 2008 | | Poruke: 19 | | Mjesto: ZG |
|
Upisano: Ned Lip 08, 2008 2:29 pm Naslov poruke: Tigar - nedovršeno |
|
|
Evo ljudovi, nove fotke, bio pajdo iz brigade sa ženom i aparatom.
Nisam znao bih li ovo uopće i stavljao, jer kad vidim vaše makete... eh, da...
Ovdje ima vojske za više diorama, al natrpô sam ih sve na komad šperploče.
Ima dosta da sam ovo radio, al neš mi se opet brije po paljenju plastike i izmišljanju hrđe, pa rekô nek pokažem majstorima na uvid, je l mi se opće isplati baktat s tim.
Nikad nisam imo love za aero-sprej i takve stvari, sve radio nožićem, kistovima i upaljačima, pa eto... pucajte.
Podloga je obična šperploča, rekô kak je nedovršena jer sam u međuvremenu prestô maketarit na dugo vremena, duga priča...
 _________________ Na početku ih je malo. Neustrašivi su i cijenjeni, ali gledaju ih sa podozrenjem i strahom.
Kad je borba gotova, ima ih puno; obezvrijeđeni su i obespravljeni, jer tada biti Domoljub ne košta ništa.
FHTC4: poruka promijenjena dana: Čet Lip 12, 2008 4:32 pm; prepravljeno ukupno 13 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| FHTC4
|
Upisano: Ned Lip 08, 2008 2:41 pm Naslov poruke: |
|
|
Ne mrem zbrisat ovu poruku, pa ajd još i ova akrobatska...
 _________________ Na početku ih je malo. Neustrašivi su i cijenjeni, ali gledaju ih sa podozrenjem i strahom.
Kad je borba gotova, ima ih puno; obezvrijeđeni su i obespravljeni, jer tada biti Domoljub ne košta ništa.
FHTC4: poruka promijenjena dana: Čet Lip 12, 2008 7:07 am; prepravljeno ukupno 2 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Lip 08, 2008 4:13 pm Naslov poruke: |
|
|
Na slikama se ne vidi skoro nista
Upali macro opciju na foticu/mobitelu, onaj cvjetic. I probaj slikati malo iz vece udaljenosti, to bi moglo pomoci. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Josip
 | | Član od: 25 Tra 2008 | | Poruke: 632 | | Mjesto: Ljubljana |
|
Upisano: Ned Lip 08, 2008 5:46 pm Naslov poruke: |
|
|
PRVENSTVENO POŠTUJ SVOJ RAD a poslje i nas gledaoce
Posudi bolji aparat ili se nauči slikati izbliza (macro ili ružica simbol) pa to snimi još jedanput jer su ove fotke zločin za (kako se nazire) vrlo dobar rad.
Josip _________________ Live & let die |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 2398 | | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Ned Lip 08, 2008 7:58 pm Naslov poruke: |
|
|
hm...jedino kaj mogu kritizirat ovak su slike ....one su fakat lose i skoro pa da se nis ne vidi ....kolko vidim, a malo vidim , ne cini mi se lose to sve skupa....podloga je prazna sperploca?bez neke zemlje, travice i sl?....jedino mi vojnik na zadnjoj slici ne drzi vodu...ak je mrtav nemre tak visit sve da je gimnasticar  _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5421 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Lip 08, 2008 11:16 pm Naslov poruke: |
|
|
Dečki su ti dobro rekli glede fotki ,ak nemaš opciju makro probaj fotkati iz daljine ,i tak je bolje neg ovak mutno.
Zasad ti mogu reči da mi se ono malo kaj sam videl Tigra čini ok, a i ovi mrtvi švabe su me zaintrigirali ,malo morbidno ,al neš što se nevidi baš stalno. _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| FHTC4
|
Upisano: Pon Lip 09, 2008 10:10 am Naslov poruke: |
|
|
Znam, ljudovi, i fakat sorry.
Sliko sam dvajst fotki, i samo ove su nekak ispale, aparat je s mobitela.
Budem probo nać taj cvjetić i slikat izdaleka, pa ak ispadne kak spada... bumo vidli.
p.s.
Ljud na MG-34 je zapeo poderanim hlačama i resom čizme ;] _________________ Na početku ih je malo. Neustrašivi su i cijenjeni, ali gledaju ih sa podozrenjem i strahom.
Kad je borba gotova, ima ih puno; obezvrijeđeni su i obespravljeni, jer tada biti Domoljub ne košta ništa. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| FHTC4
|
Upisano: Čet Lip 12, 2008 6:31 am Naslov poruke: |
|
|
Ova je sa akrobatom, al bila mi guba napravit prolaz pancirne, sorry na krvi...
Boje na fotkama ispadaju malo čudno, odore, drvo i još dosta stvari izgledaju puno više mat, al eb ga.
Ako su prevelike, mogu ih smanjit. _________________ Na početku ih je malo. Neustrašivi su i cijenjeni, ali gledaju ih sa podozrenjem i strahom.
Kad je borba gotova, ima ih puno; obezvrijeđeni su i obespravljeni, jer tada biti Domoljub ne košta ništa. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AleksandarMorozov
 | | Član od: 03 Stu 2006 | | Poruke: 1791 | | Mjesto: Petrova rupa |
|
Upisano: Čet Lip 12, 2008 8:31 am Naslov poruke: |
|
|
Pitanja vezana za 251:
1. Gdje je ta pancirna ušla, a gdje izašla? Ili su sve te 3 rupe ulazne? Da li su to dvije pancirne (sprijeda) i jedna kumulativna (s boka)?
2. Zašto je topnik još uvijek u komadu nakon takvih oštećenja vozila u njegovoj neposrednoj blizini? Jedna jedina bi ga samljela...i najvjerojatnije, izbacila iz vozila.
3. Zašto su u vozilu čahure streljiva za PaK-40?
4. Kako su se noge poginuloga na stražnjem dijelu vozila ukočile u tom položaju i još ga uspjevaju držati zakačenog za vozilo?
5. Gdje je ostala oprema vozila i ljudi?
6. Da li je to svježa krv? Naime, nakon samo sat vremena bi poprilično potamnila.
I iskrene čestitke na ideji. Vrlo brutalno i iskreno (zanemarimo realizam).
Pitanje vezano za Tigra:
1. Zašto je sve tako nagužvano, nabacano i konfuzno? Znaju li oni uopće što rade?
Opće pitanje:
1. Zašto se i ljudi i vozila sijaju? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Lip 12, 2008 11:48 am Naslov poruke: |
|
|
| Molio bi te da slike ograničiš na 800x600, kako nalažu pravila. Hvala. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Josip
 | | Član od: 25 Tra 2008 | | Poruke: 632 | | Mjesto: Ljubljana |
|
Upisano: Čet Lip 12, 2008 12:04 pm Naslov poruke: |
|
|
E ovo je več bolje
Ovo je nešto, što se, čini mi se, večina od nas boji uraditi. Krv i sve to ali ipak čestitke od mene
Ima puno početničkih grešaka, podosta je nelogično ali je i IMPRESIVNO
A ako tebi pruža razonodu i zadovoljstvo onda ništa drugo i nije važno.
Josip _________________ Live & let die |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Dario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 918 | | Mjesto: Zagreb |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Čet Lip 12, 2008 1:13 pm Naslov poruke: |
|
|
| Josip Napisao/la: |
Ovo je nešto, što se, čini mi se, večina od nas boji uraditi. Krv i sve to ali ipak čestitke od mene
|
Mislim da se uopće ne radi o strahu nego o svrsi.
Ovakve diorame su OK za nekakve muzejske postave, ali većina nas radi makete i diorame koje će stajati u nekoj vitrini ili polici u stanu, znači da će vršiti i nekakvu ulogu ukrasa, i da će mo to htjet pokazivat našim prijateljima i posjetiocima. Moraš priznat da ovako nešto ni u kom pogledu ne spada u nešto što bi većina nas (tj. naših žena i majki) htjela imat na nekoj polici u stanu.  _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Lip 12, 2008 1:22 pm Naslov poruke: |
|
|
Molio bi članove da slike stavljaju u formatu koji je opisan u pravilima foruma.
Bebonja,Marijan |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
 | | Član od: 18 Svi 2007 | | Poruke: 1430 | | Mjesto: ZAGREB |
|
Upisano: Čet Lip 12, 2008 1:48 pm Naslov poruke: |
|
|
Vrlo dobro, ja bi samo uzeo matt sprej i nemilosrdno špricao.....  _________________
You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|