Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| roki_actros
| | Član od: 03 Sij 2011 | | Poruke: 8 | |
|
Upisano: Uto Sij 04, 2011 10:44 pm Naslov poruke: Makete by Roki_actros |
|
|
Evo i par fotografija mojih maketa...
Rijec je o starobosanskim kucama koje su u izumiranju, iako su pod zastitom drzave, ali ne vodi racuna niko o tome..Bilo je jos maketa novijih objekata, ali nemam fotografija
Ova maketa krasi ured hrvatskog konzula u Tuzli
Iskopat cu jos maketu patrolnog camca kojeg nisam dovrsio ali imam namjeru I pocinjem novi projekat nekog EX YU broda s obzirom da sam veliki Yugonostalgicar i stovalac tog vremena  _________________ www.projekt5.ba |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| roki_actros
|
Upisano: Uto Sij 04, 2011 11:09 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo i patrolnog camca..Projekat je zapocet prije 10 godina, i nikada nije dovrsen..U to doba nije bilo tako savremenih materijala kao danas (niti sam imao alata kao danas)..Ali su bitna iskustva koja su tada stecena..Prije ovoga camca, zavrsio sam 2 slicna ovome ali nemam fotografije, nestale su u vihoru
Kodni naziv "Senta"  _________________ www.projekt5.ba |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| InvisibleMan
 | | Član od: 12 Pro 2010 | | Poruke: 106 | | Mjesto: Zadar |
|
Upisano: Sri Sij 05, 2011 11:52 am Naslov poruke: |
|
|
Jesi ti siguran da te kuće nisu prave? Svaka čast i baš me zanima kako će ti čamac ispasti. Samo naprid! _________________ The final triumph of evil will be when the good men do nothing. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| zilkan
 | | Član od: 26 Stu 2007 | | Poruke: 1169 | | Mjesto: oko Bjelovara |
|
Upisano: Sri Sij 05, 2011 6:22 pm Naslov poruke: |
|
|
Svaka cast na kucama, stvarno su prelijepe, dosta me podsjecaju na onaj kraj oko Maglaja, cak i sam stari centar toga grada
Sretno sa brodom, vec ima deckiju na forumu koji rade brodove u samogradnji, svakako pogledaj, vrhunski su majstori.
I dobrodosao na forum
LP
Ilija |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| roki_actros
|
Upisano: Čet Sij 06, 2011 8:41 pm Naslov poruke: |
|
|
@InvisibleMan:Hehe, nisu prave ali su gotovo sve mjere i proporcije tacne..Hvala, nadam se da ce biti brod OK jer sve sto radim, radim precizno i detaljno
@zilkan: Hvala. Kuce su iz okolice Tuzle (prva Medjas - Kalesija, a druga Puracic kod Lukavca)..Vec sam citao forum i nasao sam ono sto me zanimalo (neke nedoumice po ptanju ozbora materijala )  _________________ www.projekt5.ba |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|