Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
| milan
| Član od: 22 Svi 2008 | Poruke: 410 | Mjesto: Svicarska |
|
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Alaska
| Član od: 08 Svi 2007 | Poruke: 450 | Mjesto: Njemacka |
|
Upisano: Čet Lip 05, 2008 7:55 pm Naslov poruke: |
|
|
E sad koja je podmornica bila koja i gdje je svaka potopljena ili zavrsila moze se procitati u clanku o P-901 i blizancima u najnovijem broju "Husara" (izdavac Velimir Vuksic iz Zagreba). Neki rezime vjerojatno postoji i na njegovoj stranici u internetu. Ovo o CB-22 kod Losinja mi djeluje nekako nestvarno... _________________ Sve sto plovi moje! |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| milan
|
Upisano: Čet Lip 05, 2008 8:24 pm Naslov poruke: |
|
|
Pozdrav Alaska,
Sa ovim odgovorom si me iznenadio.I u Husaru br. 10 u clanku o talijanskim podmornicama lijepo stoji da je CB.22 potopljena 11.03.1945 godine kod Malog Losinja.Ako se ne varam ti si napisao taj clanak, pa mi sada nije jasno da mjesto potapljanja dovodis u sumnju??? |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| milan
|
|
Natrag na vrh |
|
 |
| milan
|
|
Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Lip 05, 2008 9:46 pm Naslov poruke: |
|
|
Zašto poduže čekati, zašto je ne naručiš direktno iz Japana? I zašto davati 58 eura kad je možeš dobit za 18 eura? Ili ne znaš di ćeš s novcima? Imaš je na rasprodaji na HLJ
http://www.hlj.com/product/PITCS-14 |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Alaska
| Član od: 08 Svi 2007 | Poruke: 450 | Mjesto: Njemacka |
|
Upisano: Čet Lip 05, 2008 10:27 pm Naslov poruke: |
|
|
Tja, starimo, odnosno, sto sam zapisao, vise ne moram pamtiti  _________________ Sve sto plovi moje! |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| milan
|
Upisano: Pet Lip 06, 2008 3:26 am Naslov poruke: |
|
|
Pozdrav Essex,
Hvala na trudu, ali sam malo oprezan sa tim prekomorskim narudzbama.
Tako mi se dogodilo da sam kupio stvari iz Hong Konga i dosla me vise postarina nego sto vrijedi stvar.I prije kupovine su napisali jednu postarinu a poslije sam morao platiti vise.Odnosno cijena prema slicnoj stvari u Evropi je bila upola manja a kada sam na kraju izracunao doslo me je vise.Za sada cu ostati pri ovoj narudzbi.No da li jos netko proizvodi ovaj model u plastici ili resinu??? |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| KatarII
 | Član od: 21 Lis 2005 | Poruke: 861 | Mjesto: ZGB |
|
Upisano: Pet Lip 06, 2008 10:49 am Naslov poruke: |
|
|
Sto se HLJ tice, oni su stavrno odlicni. Onaj njihov Shipping Estimate stvarno vrijedi, nikada nista (meni) nisu zeznuli u narudzbi i odlicno je zapakirano... _________________ Shpeck: No, we do not play games. There is no such thing as a Nintendo Wii in our time.
Cartman in the 25th century: No! Nooo!!! Noooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!! |
|
Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|