Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Iwtcha
 | | Član od: 24 Kol 2007 | | Poruke: 4106 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Svi 01, 2008 1:44 pm Naslov poruke: Albatros D.5a Roden 1:72 update 3 |
|
|
Usporedo uz ostale radim i ovo. Maketa ima dosta dijelova, ali je moglo biti i više pošto u kokpitu postoji samo sjedalica i stick za upravljanje pa sam ja skrečao cijelu unutrašnjost od pregrada, preko podnice i nosača sjedala i prepravio upravljački stick. Paneli su preplitki pa ih treba urezivati a nisu ni svi na broju pa sam panele urezivao po nacrtu iz Osprey dokumentacije. Postoji 7 shema bojanja uključujuči i Hermana Georinga i Manfreda von Richthofena koje i ja radim, ali ne shemu iz sastavnice , nego onu sa kojom je bio oboren i ranjen.
Kokpit po sastavnici:
Skrečani kokpit:
Motor:
Sad to izgleda ovak:

Iwtcha: poruka promijenjena dana: Sri Svi 14, 2008 7:52 pm; prepravljeno ukupno 3 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
|
Upisano: Pet Svi 02, 2008 12:51 pm Naslov poruke: |
|
|
Maketa je u primeru pofarban donji dio krila u plavo a rep u boju platna preko koje ide crvena. Trebam popraviti još neke panele.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Svi 02, 2008 3:34 pm Naslov poruke: |
|
|
Kokpit ti nije loše ispao, ali popravi malo urezane panele na desnoj polovici trupa. _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| prelude
 | | Član od: 23 Stu 2005 | | Poruke: 1886 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Svi 02, 2008 4:58 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ne znam što ti bi da ideš diraš te panele, jer koliko ja poznam Rodenove Albatrose, jako su fini i takvi trebaju i biti za to mjerilo, a eventualno nedostajajuće valja napraviti po tom obrascu i mjeri. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
|
Upisano: Pon Svi 05, 2008 8:48 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo malo napredka. Panele sam malo ublažio jer su stvarno bili preduboki (hvala na primjedbi Prelude, sad ipak izgleda bolje), ofarbao sam drvene dijelove u dvije nijanse da se izbjegne uniformiranost, a preko toga če uljane boje za simulaciju drva. Nadam se da će mi to uspjeti jer do sada to nisam nikad radio.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
|
Upisano: Sri Svi 14, 2008 7:51 pm Naslov poruke: |
|
|
Eto mali napredak.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Eddie
 | | Član od: 23 Velj 2007 | | Poruke: 317 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Sri Svi 14, 2008 8:31 pm Naslov poruke: |
|
|
Super, malteški križ ti mora bit puno tamniji/crniji.  _________________ MAK Reoplan, Split
Meine Ehre heist Treue-SS
Black metal ist krieg!!! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
|
Upisano: Sri Svi 14, 2008 8:45 pm Naslov poruke: |
|
|
| Citat: | | Super, malteški križ ti mora bit puno tamniji/crniji. |
Tvornički križ je na ovom avionu bio prefarban sa crvenom bojom na terenu, kao i cijeli rep aviona,zato je bljeđi. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|