Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Reaper
 | | Član od: 07 Ruj 2006 | | Poruke: 4365 | |
|
Upisano: Pon Tra 21, 2008 4:41 pm Naslov poruke: F/A-18F Hasegawa 1/72 |
|
|
Evo, gotova jos jedna iz ciklusa "istrazivanje ruda i gubljenje vremena".... Kao i F-16, takodjer cisti oob, radjena iz zezancije, za smirivanje zivaca od "ozbiljnih" projekata.... Maketa je sama po sebi odlicna, osim decala koji su predebeli, i nikako ne reagiraju na decal tekucine, ali uspio sam ih nekako poljepiti....
Farbano gunze akrilima, gunze gloss, mm semigloss lak.... malo washan, standardnom kombinacijom pasela + pronto....
Nista posebno, no nisam nezadovoljan, ljepo izgleda na polici, s pristojne udaljenosti....
Komentari i kritike dobrodosle, naravno.....  _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
On voli stvari lijepe, ali tko ga jeb.....
-=Für immer Minderheiten=- |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kinfa-t
 | | Član od: 19 Kol 2006 | | Poruke: 1094 | | Mjesto: ZAGREB |
|
Upisano: Pon Tra 21, 2008 4:47 pm Naslov poruke: |
|
|
Kritika je da je nema, samo velika pohvala jer sam mislio da je 48'mica ne 72ka. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Tra 21, 2008 4:49 pm Naslov poruke: |
|
|
Ako je ovo zezancija, kako bi bilo ozbiljno Šalu na stranu, maketa je za 5. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dragan_mig31
 | | Član od: 16 Sij 2006 | | Poruke: 3566 | | Mjesto: SKOPJE-MAKEDONIJA |
|
Upisano: Pon Tra 21, 2008 4:55 pm Naslov poruke: |
|
|
uuu meni se svidja :)mozes da malo zaprljas noge i tockovi i kutije stajnoga trapa,nekako su mi precisti ali ipak to kazem ja-maketar ko voli da prlja makete do besvest inace stvarno dobro izgleda,zasto nisi postao fotke u projekti u radu?jedno pitanje jel moze u hrvatskoj da se nabave hasegawa makete?treba mi 1:72 f-18a/c.... _________________ https://www.facebook.com/maketarskiklubskopje/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
|
Upisano: Pon Tra 21, 2008 4:58 pm Naslov poruke: |
|
|
Je, mozda su mogle biti malo prljavije, ali sad se ucim da odustajem dok sam u prednosti, sto znaci, da sam uhvatio prljati, pretjerao bih.....
Hasegawinih maketa ima, nije ih problem nabaviti, ove nove (koje su btw odlicne) su nesto skuplje, ovaj je bio cca 25 eura (ako se dobro sjecam), nabavljen u ZG, uz pomoc kolege maketara koji mi ju je poslao.... E sad, dali ih jos ima, i koje sve varijante su dosle, neznam..... _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Pon Tra 21, 2008 5:45 pm Naslov poruke: |
|
|
| dragan_mig31 Napisao/la: | uuu meni se svidja :)mozes da malo zaprljas noge i tockovi i kutije stajnoga trapa,nekako su mi precisti ali ipak to kazem ja-maketar ko voli da prlja makete do besvest inace stvarno dobro izgleda,zasto nisi postao fotke u projekti u radu?jedno pitanje jel moze u hrvatskoj da se nabave hasegawa makete?treba mi 1:72 f-18a/c.... |
dragane vrlo rijetko ima horneta, teski su za nabaviti, vrlo malo ih bude i to nestane, ja sam isto tako zainteresiran za jedonog A ili C Horneta, znam da je bilo povlačio se onaj od blue angelsa...ja sam svoga F-18F kupio u intersparu u zadru za 137 kn bio jedan jedini! maketa odlična
Damire što reći! završavaš sve projekte, koje si dotjerao do faze bojanja, ajde red je sada na malo " ozbiljniji" tu -160!
Rhino je ispao odlično!!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
|
Upisano: Pon Tra 21, 2008 5:51 pm Naslov poruke: |
|
|
Ma daj, gdje cu s njime...... bit ce i on jednog dana....
Evo, sad bas malo prikupljam slike i dokumentaciju proucavam, uz malo srece, veceras se bacam na jednog "teskasa", iako nemam blagog pojma gdje cu ga drzati kad ga zavrsim....
Btw, taj hornet "blue angels" je daleko losija maketa od ove, to je stara hasegawa sa ocajnim decalima..... ovo je iz nove serije horneta (sto se vidi po cijeni, 60-tak kuna stari, 170-tak novi).... _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dragan_mig31
 | | Član od: 16 Sij 2006 | | Poruke: 3566 | | Mjesto: SKOPJE-MAKEDONIJA |
|
Upisano: Pon Tra 21, 2008 5:54 pm Naslov poruke: |
|
|
| mariok Napisao/la: | | dragan_mig31 Napisao/la: | uuu meni se svidja :)mozes da malo zaprljas noge i tockovi i kutije stajnoga trapa,nekako su mi precisti ali ipak to kazem ja-maketar ko voli da prlja makete do besvest inace stvarno dobro izgleda,zasto nisi postao fotke u projekti u radu?jedno pitanje jel moze u hrvatskoj da se nabave hasegawa makete?treba mi 1:72 f-18a/c.... |
dragane vrlo rijetko ima horneta, teski su za nabaviti, vrlo malo ih bude i to nestane, ja sam isto tako zainteresiran za jedonog A ili C Horneta, znam da je bilo povlačio se onaj od blue angelsa...ja sam svoga F-18F kupio u intersparu u zadru za 137 kn bio jedan jedini! maketa odlična
Damire što reći! završavaš sve projekte, koje si dotjerao do faze bojanja, ajde red je sada na malo " ozbiljniji" tu -160!
Rhino je ispao odlično!!  |
neznam gde cu da nadjem f-18 a/c u 1:72.treba mi jer imam aftermarket dekale za agresorskih horneta a nemam maketu ja idem sve obratno inace jos jednom maketa je prva liga...
p.s. koji teskas pocinjes da radis? mozda b-52? _________________ https://www.facebook.com/maketarskiklubskopje/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Pon Tra 21, 2008 6:12 pm Naslov poruke: |
|
|
| Reaper Napisao/la: | Ma daj, gdje cu s njime...... bit ce i on jednog dana....
Evo, sad bas malo prikupljam slike i dokumentaciju proucavam, uz malo srece, veceras se bacam na jednog "teskasa", iako nemam blagog pojma gdje cu ga drzati kad ga zavrsim....
Btw, taj hornet "blue angels" je daleko losija maketa od ove, to je stara hasegawa sa ocajnim decalima..... ovo je iz nove serije horneta (sto se vidi po cijeni, 60-tak kuna stari, 170-tak novi).... |
odlična je maketa i onaj tvoj kojeg si bacio, dobro ova E/f je nova maketa |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mile
 | | Član od: 09 Pro 2007 | | Poruke: 608 | | Mjesto: split |
|
Upisano: Pon Tra 21, 2008 7:29 pm Naslov poruke: |
|
|
stvarno si ga dobro sredio,a posebno mi se svidja wash  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Aranza
 | | Član od: 25 Lis 2007 | | Poruke: 3458 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Pon Tra 21, 2008 7:36 pm Naslov poruke: |
|
|
I što sada nakon svih da ja dodam? Vanserijski!! Zaista krasna maketa. Sviđa mi se detalj tamnijih panela kod repa. _________________
Španac |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5405 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Tra 21, 2008 9:28 pm Naslov poruke: |
|
|
Ma kaj kukaš ,maketa je taman kak treba i točka! _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Tra 22, 2008 9:21 am Naslov poruke: |
|
|
Maketa je izvrsna! Ja nebi bio ja da nešto ne dodam...Ispusi motora su mi nekako previše mat i prečisti. Mislim i da bi onaj metalni dio ispred ispuha trebao obojati u neki drugi ton... _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 2398 | | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Uto Tra 22, 2008 9:28 am Naslov poruke: |
|
|
meni je maketa super...ne vidim gresaka na njoj  _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Tra 22, 2008 9:47 am Naslov poruke: |
|
|
Hornet ti je kao i 16-ca ispao super... drago mi je da si odlicio nakon silnih rezuckanja sluzit par komada aob, cisto da se smanji brojno stanje na lageru!
Bitno je da se slaže, a u tvom slucaju krajnji rezultat je po ocekivanju odlican!
Bravo! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|