Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

J7W1 Shinden 1/72
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri,...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
tiger
Gost
PorukaUpisano: Ned Velj 05, 2006 7:38 pm    Naslov poruke: J7W1 Shinden 1/72 Citiraj ovaj komentar

Još jedan neobični avion,ovaj puta japanac.Hasgeawa 1/72.

Natrag na vrh
von Stuck
Administrator
Član od: 08 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Ned Velj 05, 2006 7:45 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

O, bili smo zaposleni u zadnje vrijeme? Lijepo. Vidim da je vrijeme dobro utrošeno.Samo fotke su ti zamućene,zašto?
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
tiger
Gost
PorukaUpisano: Ned Velj 05, 2006 8:06 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Sve fotke sam slikao isti dan(kada i onoga Do335).Razlog je vjerojatno umjetno svjetlo,ako će po danu ispasti bolje promjeniti ću ih.
Natrag na vrh
Waffen

Član od: 02 Velj 2006
Mjesto: Zadar
PorukaUpisano: Pon Velj 06, 2006 1:58 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

odličo si ga sredio. Very Happy
RUDI ČAJEVEC
Gost
PorukaUpisano: Pon Velj 06, 2006 6:40 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

E,pa ta zelena mi čudnno izgleda Question morti zbog fotke Question inače jako dobro Cool
Natrag na vrh
Bebonja
Gost
PorukaUpisano: Pon Velj 06, 2006 9:02 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

A ja mislio da ti i oklop ..
Šala .
Dobro je , super .
Malo je čudan oblik ali dobro izgleda .

Very Happy Very Happy
Natrag na vrh
Grunf
Administrator
Član od: 24 Lis 2005
PorukaUpisano: Pon Velj 06, 2006 11:17 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dobar, jako dobar! Very Happy
Natrag na vrh
tiger
Gost
PorukaUpisano: Pon Velj 06, 2006 12:57 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

RUDI ČAJEVEC Napisao/la:
E,pa ta zelena mi čudnno izgleda Question morti zbog fotke Question inače jako dobro Cool

...pa tu zelenu sam nanio drito iz bočice,zapravo se radi o Japan Navy Dark Green (eng.),od Valleja.Što je po referencijama upravo boja za te zrakoplovke. Cool

Tnx,svima
Natrag na vrh
tiger
Gost
PorukaUpisano: Pon Velj 06, 2006 1:00 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

bebonja Napisao/la:
A ja mislio da ti i oklop ..
Šala .
Dobro je , super .
Malo je čudan oblik ali dobro izgleda .

Very Happy Very Happy

Kompa,pa ja sam i počeo prvo sa zrakoplovima,e onda kupiš jedno vozilo pa sljedeči mjesec na polici imaš več pet,druge godine pedeset....itd.itd.
...zapravo kaj ne bolujemo od istoga sindroma Very Happy
Natrag na vrh
hornet

Član od: 17 Lis 2005
PorukaUpisano: Pon Velj 06, 2006 1:28 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

super maketa i jedna i druga, imaš li još koji čudni avion na lageru?
Natrag na vrh
tiger
Gost
PorukaUpisano: Pon Velj 06, 2006 2:29 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

hornet Napisao/la:
super maketa i jedna i druga, imaš li još koji čudni avion na lageru?

Tnx.
Pa zapravo projekte i prototipove izbjegavam,ostalih tristotinjak su serijski. Cool
Natrag na vrh
Karaya

Član od: 21 Lis 2005
Mjesto: Velika Gorica
PorukaUpisano: Uto Velj 07, 2006 3:53 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ZAKON maketa, i uradak!
A i avion je sam po sebi ljep!
RUDI ČAJEVEC
Gost
PorukaUpisano: Sri Velj 08, 2006 10:00 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Very Happy SORY,ŠTO GNJAVIM,Ja ipak mislim -znam da je boja bila KAWANISHI green.argument-tvornica i uz to još prototip,VIROVI-MODEL ART-ćipovi boja .fotke,MARRU MECHANIC ITD..... :DInače jako dobra maketa,pre svega znimljiva.
Natrag na vrh
Grunf
Administrator
Član od: 24 Lis 2005
PorukaUpisano: Sri Velj 08, 2006 12:39 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

RUDI ČAJEVEC Napisao/la:
Very Happy SORY,ŠTO GNJAVIM,Ja ipak mislim -znam da je boja bila KAWANISHI green.argument-tvornica i uz to još prototip,VIROVI-MODEL ART-ćipovi boja .fotke,MARRU MECHANIC ITD..... :DInače jako dobra maketa,pre svega znimljiva.

Što znači da je boja tamnija i zelenija...Inače se na polju japanskih boja u zadnjih par godina puno toga promijenilo. Dosta boja izgleda drugačije prema novim istraživanjima. Mene je zabolila glava kad sam na netu i preko par knjiga saznao da su uglavnom svi Japanci u mojoj vitrini krivo obojani. Sastavio sam ih cijelu seriju prije 10-tak godina i sad treba sve iznova.... Evil or Very Mad
Natrag na vrh
RUDI ČAJEVEC
Gost
PorukaUpisano: Sri Velj 08, 2006 1:05 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

E ,pa da,AUSTALCI su došli do novih spoznanja o bojenju.Ipak je u njihovoj blizini mnogo slupanih ostataka Japanske avijacije :DOsobno pratim tu scenu 25 tak godina Wink
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri,... Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed
Stranica 1/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma