Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
|
Upisano: Pon Ožu 31, 2008 10:12 am Naslov poruke: |
|
|
Timmy Napisao/la: | Tete, dapače.
Inače, jel itko slikao neke fine i kvalitetne aute tipa Subaru, Honda, Mitshubishi, a ne ove nakupine plastičurina i tunirane Fiate...ups...ovaj, pardon...Ferrarie? |
Imam i toga, evo ljudeki, danas stize jos jedan postek sa slikicama, svakavima, al teta na subaru imprezi me odusevljela, vidjet cete i zasto. U nedjelju vjerojatno otvorili mustanga jer prvo sto sam vidio sam vidio njega. , i naravno motoreeeee |
|
Natrag na vrh |
|
|
| Shmeegy
| Član od: 09 Kol 2007 | Poruke: 1768 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Ožu 31, 2008 10:19 am Naslov poruke: |
|
|
I ja sam mustanga prvo ugledao! A frendica onak obozava mustange tak da smo se pet puta vracali do njega i camara!
Iduci build je za frendicu, mustang! zove se Ema tako da smo tog mustanga nazvali Emstang! vidit cete! hh
Jos slika jos slika! iako sam sve vidio uzivo! hh _________________
|
|
Natrag na vrh |
|
|
|
Upisano: Pon Ožu 31, 2008 12:08 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo na inzistiranje clanova stavljam vam tetkice, onolko kolko sam ih usliko, idem u petak, samo sto cu se onda oboruzat s dva digitalca i malo (puno) vise strpljenja.
E da Impreza
Lancer - motorček
I DA MOJA FAVORITKINJA (pliz nemojte smanjit fotku)
|
|
Natrag na vrh |
|
|
|
Upisano: Pon Ožu 31, 2008 3:54 pm Naslov poruke: |
|
|
Kolko uzimaju za upad na show? |
|
Natrag na vrh |
|
|
| Low Gazda
| Član od: 16 Ožu 2006 | Poruke: 5141 | |
|
Upisano: Pon Ožu 31, 2008 4:25 pm Naslov poruke: |
|
|
Timmy, watch yourself
ne vozim vise Ferraria, al jos su mi dragi.
i btw, novu STI sam vec vidio na cesti, strane tablice ide ko sumanuta. al je gadna _________________
|
|
Natrag na vrh |
|
|
|
Upisano: Pon Ožu 31, 2008 4:26 pm Naslov poruke: |
|
|
ja sam platio 25kuna posto sam student, al mislim da je ovako 45 kuna, nisam ziher. |
|
Natrag na vrh |
|
|
| mico
| Član od: 15 Stu 2007 | Poruke: 1468 | Mjesto: Coventry |
|
Upisano: Pon Ožu 31, 2008 5:17 pm Naslov poruke: |
|
|
Da 45kn je ulaznica, osim ako si student onda je 25! Jer sam i ja bio u subotu a strani sam državljan i student, i svejedno sam platio 25kn! Nisam si mislio da će mi pustit. _________________
|
|
Natrag na vrh |
|
|
|
Upisano: Pon Ožu 31, 2008 6:16 pm Naslov poruke: |
|
|
ove hostese su !!pogotovo ona na prvoj stranici,plava!!...ebeš 45 kn,da sam slobodan,odmah bih pohitao na auto show!!! |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|