Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Šta je ovo ?

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> A što je ovo na fotki?!?
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Bebonja
Gost
PorukaUpisano: Pet Velj 24, 2006 11:46 am    Naslov poruke: Šta je ovo ? Citiraj ovaj komentar

Evo jedno lakše pitanjce .
Šta predstavlja ova točka i na čemu ?
( molio bi Jerasa da se suzdrži )

Question Question
Natrag na vrh
Timmy
Administrator
Član od: 16 Stu 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pet Velj 24, 2006 11:59 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Znam, he he, kad sam gledao slike kod vas ali šutiiiiiiiiiiiiiiiim... Rolling Eyes
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
tiger
Gost
PorukaUpisano: Pet Velj 24, 2006 12:09 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Kupola 55-ice,a takvim(mada mi se činilo da su manje)su točkama obilježavani naši tenkovi u oslobodilačkim akcijama,tzv. oznake za brzu identifikaciju .Radi se o Oluji u ovom slučaju.Za vrijeme Bljeska 3.Gardijska je imala šesterokraku zvijezdu,a za vrijeme oslobadjanja Miljevačkog platoa 4.Gardijska je imala žute X.
Daj nam PLEASE cijelu fotku.
No glede te fotke pošto pretpostavljam gdje je slikane,nije valjda na kasaciji Sad .
Natrag na vrh
Mtech

Član od: 23 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pet Velj 24, 2006 1:48 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Mislim da je tigar u pravu , koliko ja znam tako su se oznacavale nase 55-tice radi sto bolje i brze identifikacije , dakle slika bi trebala predstavljat straznji dio HV T-55 ...
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Bebonja
Gost
PorukaUpisano: Pet Velj 24, 2006 11:56 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dobro je pogodili ste .
Drago mi je da škvadra zna o domovinskom ratu .
Evo još jedan detaljčić sa 55-ice .
Druge .

Very Happy Very Happy
Natrag na vrh
Bebonja
Gost
PorukaUpisano: Sub Velj 25, 2006 2:16 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Evo samo za Tiger-a .
Za odnaprijed buš moral malo pričekati .

Very Happy Very Happy
Natrag na vrh
tiger
Gost
PorukaUpisano: Sub Velj 25, 2006 10:30 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Klanjanje
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> A što je ovo na fotki?!? Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma