Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Dodge Charger ´69

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni,...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
sturm

Član od: 19 Lis 2005
PorukaUpisano: Sub Velj 23, 2008 10:25 pm    Naslov poruke: Dodge Charger ´69 Citiraj ovaj komentar

Evo i ova je borba završila. I što reći na kraju, lijep auto ali loša maketa.
Potrudio sam se koliko sam mogao odnosno koliko me je volja držala na kraju za maketom. Fotke su malo lošije jer slikano je prije pet minuta a vani je mrak itd...uglavnom free to commment. P.S. Puno slika....

....druga će biti bolja, promise
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Shmeegy

Član od: 09 Kol 2007
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sub Velj 23, 2008 10:34 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Lijepo, lijepo nema sta!Wink Wink Da si bar na vrijeme zavrsio, al dobro je da si uopce zavrsio! Wink Wink

Kad ces nabavit iduceg monograma? Razz Razz

Shmeegy: poruka promijenjena dana: Sub Velj 23, 2008 10:56 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site MSN Messenger
kosalo

Član od: 05 Sij 2008
PorukaUpisano: Sub Velj 23, 2008 10:44 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

lijepo
okrecu se kotaci, motor sa detaljima...bolje nego buragoi ili matchboxi...mogao bi se covjek zaboraviti pa ga potjerati po tepihu - vrumvrum..lol
L

ps
a i kauch nije los
And people still laugh about as much as they ever did, despite their shrunken brains. If a bunch of them are lying around on a beach, and one of them farts, everybody else laughs and laughs, just as people would have done a million years ago.
Natrag na vrh
PowerPlant

Član od: 02 Svi 2007
PorukaUpisano: Sub Velj 23, 2008 10:50 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ma Charger je prekrasan...shto bi se reklo- kaj brijesh? Laughing
Kazes imao si problema sa BMF-om...te sitne nepravilnosti se jedva i vide a sve ostalo je odlicno...super si ozicio mashinu, potrudio se oko detalja...
Samo si mogao nanijeti malo vise crne na masku...a to josh i stignesh Wink
Ali naozbiljnije, da si zavrsio na vrijeme tebi bi dao 2 boda...

Član od: 15 Lis 2005
Mjesto: Zagreb-Lučko
PorukaUpisano: Sub Velj 23, 2008 11:39 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dobro si ti napravio njega samo šteta što nije bio gotov na BO i šteta što je unutrašnjost skroz crna(ispravi me ako sam u krivu)da bar ima nekih detaljčića bio bi još bolji ali takvi su se radili tih godina to im je valjda muscle standard shema.

Visit my page:"MT-Style"
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
Shmeegy

Član od: 09 Kol 2007
PorukaUpisano: Sub Velj 23, 2008 11:43 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

I Olds' ce bit crn unutra! brijem da cu sutra unutrasnjost zafarbat!

Član od: 19 Lis 2005
PorukaUpisano: Ned Velj 24, 2008 12:35 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala na pohvalama, ima nedostataka dosta ali tako sam bio sretan što je napokon gotova da sam previdio neke sitne propuste ali naknadno ću to ispraviti. Da BMF se nije nikako htio zalijepiti kako treba tako da je na nekim mjestima pomogao Tamiya krom marker(dobra stvarčica).
Unutrašnjost ima krom detalja samo što se baš ne vide najbolje.
Mislim da mi je ovo zadnja monogramova maketa ali nikad ne reci nikad.
E da nabavio sam Ertl-ovog GTO-a íz filma XXX i mislim da će s njim biti još veća borba nego sa Chargerom ali pošto mi je taj auto bio želja nema mi druge nego zasukati rukave...no Ferrari trenutno ima prednost. Very Happy
mile

Član od: 09 Pro 2007
Mjesto: split
PorukaUpisano: Ned Velj 24, 2008 11:59 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

nice Very Happy
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku MSN Messenger
Low
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Ned Velj 24, 2008 12:03 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

dobro je ispao na kraju, obzirom koliko si imao problema s njim.
ali, jel mi se cini ili ti je hauba malo svjetlija od ostatka bodyja? lose su slike pa mi se vjerojatno cini.
da je bio gotov na vrijeme.... tko zna
mozda kad bi jos napravio wash. crna tempera, malo carlija, malo vodice, kist i stapici za vuha. sat-dva posla a zgledao bi ko pravi.
mozda iduci put

ali stalno zaboravljam da ti je ovo druga auto-maketa, moras me podsjecati na to. ovako mozda ispadam prekritican, a nije mi namjera. napredak od one honde se ne moze ni mjerit.
kombinacija boje totalni killer, engine bay za 5, kromani rubovi oko svega moguceg
jedva cekam vidjeti u zivo Very Happy
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni,... Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma