Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Tomislav23
| | Član od: 06 Jul 2007 | | Poruke: 50 | |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tomislav23
| | Član od: 06 Jul 2007 | | Poruke: 50 | |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| prelude
 | | Član od: 23 Stu 2005 | | Poruke: 1886 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Velj 20, 2008 2:20 pm Naslov poruke: |
|
|
Ako mogu pitati, što ti znači ovo "izdanje" (Posavine)?
Ako si (a pretpostavljam zbog konteksta emisije) mislio na izdaju, onda bi svakako trebalo pisati "Izdaja Posavine", a ne "Izdanje" ...
+ toga, nisam 100% siguran, ali mislim da bi se Posavina trebala pisati velikim slovom, bez obzira što je više riječ "opticajnom" i uvriježenom, nego o službenom nazivu.
Ipak hvala na linkovima, bez obzira što imam svoje (ne baš sjajno mišljenje) o Latinu i njegovoj "latinici" ... (p.s. namjerno pišem malim slovom ) |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| pp5d6
| | Član od: 28 Svi 2006 | | Poruke: 122 | | Mjesto: Grad na sredini hrvatske obale |
|
Upisano: Sri Velj 20, 2008 9:09 pm Naslov poruke: |
|
|
Najveća glupost viđena u zadnje vrijeme.
Toliko bedastoća u sat vremena, jednostavno nevjerojatno. _________________ Hrvatske podmornice nebi imale prave ciljeve. Da,da |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Čet Velj 21, 2008 8:13 am Naslov poruke: |
|
|
| Ja sam svjedok svih tih događanja jel sam iz Bosanske Posavine!! Sve se znalo unaprijed, Hv je došla i rekla da će oni čuvati linije, dok se odmore domaće postrojebe, kad ono po noći čuje se žamor, ono garda ide pješice i vojnici kažu, ma neznaju srbi da smo mi otišli, a nitko od domaćih zapovjednika nije znao za to! Živa istina je rečena na toj emisiji! Svaka čast na ovakvoj emisji Denisu Latinu!! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| von Stuck Administrator
 | | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Velj 21, 2008 8:56 am Naslov poruke: |
|
|
| Nažalost , ili na sreću, politika nije tema ovog foruma.Djelujem preventivno, dakle lokam topik. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|