Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| kosalo
 | | Član od: 05 Sij 2008 | | Poruke: 328 | |
|
Upisano: Uto Sij 08, 2008 2:36 am Naslov poruke: m109 ce dobit male!? |
|
|
jos uvijek ne znam sto je ovo:
L _________________ And people still laugh about as much as they ever did, despite their shrunken brains. If a bunch of them are lying around on a beach, and one of them farts, everybody else laughs and laughs, just as people would have done a million years ago. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 2398 | | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Uto Sij 08, 2008 9:56 am Naslov poruke: |
|
|
nekaj poput onog tanka sa vodom u koji pucaju u CSI-u kad hoce usporedit metak?  _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Cigla
 | | Član od: 07 Svi 2006 | | Poruke: 63 | | Mjesto: Karađorđija |
|
Upisano: Uto Sij 08, 2008 2:09 pm Naslov poruke: |
|
|
Rekao bih da je to unapređena verzija "Anal Intrudera" prvi put prikazanog u filmu "Top Secret"  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5405 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Sij 08, 2008 3:12 pm Naslov poruke: |
|
|
A ima i neš poznat oblik ,al nemrem se sjtit čega  _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Uto Sij 08, 2008 3:24 pm Naslov poruke: |
|
|
a sad ozbiljno, jel to nekaj stvarno il opet photoshop na djelu?....ak je stvarno, jesam blizu?..ima kakve veze sa balistikom?velim, ko ona "bacva" iz CSI-a samo uvecano  _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Sij 08, 2008 3:27 pm Naslov poruke: |
|
|
| Čini mi se kao komora za ispitivanje pritisaka u cijevi i oko cijevi. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Uto Sij 08, 2008 3:32 pm Naslov poruke: |
|
|
| Pokryshkin Napisao/la: | | Čini mi se kao komora za ispitivanje pritisaka u cijevi i oko cijevi. |
pa da, tak i meni izgleda...ima tocno oblik kak se siri pritisak iz cijevi kad top opali...na stranu to kaj ima falusni oblik  _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| flick
| | Član od: 24 Ruj 2007 | | Poruke: 559 | | Mjesto: mjesno |
|
Upisano: Uto Sij 08, 2008 3:55 pm Naslov poruke: |
|
|
prigušivač za panzerhaubicu  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| TangoHotel
 | | Član od: 10 Velj 2006 | | Poruke: 291 | | Mjesto: Pl.Qu. 66177/14Ost |
|
Upisano: Uto Sij 08, 2008 9:20 pm Naslov poruke: |
|
|
| flick Napisao/la: | prigušivač za panzerhaubicu  |
Da, džepna verzija.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Uto Sij 08, 2008 9:40 pm Naslov poruke: |
|
|
ok, vidim da se svi sprdate s tim, al mene ozbiljno zanima kaj je to  _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Lord Soulfern
| | Član od: 02 Jul 2007 | | Poruke: 65 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Sij 08, 2008 10:51 pm Naslov poruke: |
|
|
Pa prigušivač za panzerhaubicu  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kosalo
|
Upisano: Sri Sij 09, 2008 12:46 am Naslov poruke: |
|
|
ja stvarno ne znam..nije bilo trik pitanje
i meni izgleda kao nesto za nesto..lol..kao oprema za testiranje, ali ne znam cega, ali ako je ispitivanje zasto je maskirno? nekakav institut boli ona stvar za maskiranje..
ono iz csi-a bas i nema smisla: tamo pucas da bi dobio metak sa tragovima cijevi, a kad ispalis granatu i sve bude "u redu" onda od nje ne ostane nista (double negative - ah hrvatski).
L _________________ And people still laugh about as much as they ever did, despite their shrunken brains. If a bunch of them are lying around on a beach, and one of them farts, everybody else laughs and laughs, just as people would have done a million years ago. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Sij 09, 2008 1:11 am Naslov poruke: |
|
|
Ne to je definitvno prigusivac za m109ku, tj. mores raditi testove bez da oglusis ljude koji "stanuju"/"rade" u blizini, žišku ono, Silencer, ne cuje se BAM, neg se cuje tek onak lagani bumček. . naravno nije namjernjeno za bojiste vec samo za testiranja. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Sri Sij 09, 2008 2:14 am Naslov poruke: |
|
|
| kosalo Napisao/la: | ja stvarno ne znam..nije bilo trik pitanje
i meni izgleda kao nesto za nesto..lol..kao oprema za testiranje, ali ne znam cega, ali ako je ispitivanje zasto je maskirno? nekakav institut boli ona stvar za maskiranje..
ono iz csi-a bas i nema smisla: tamo pucas da bi dobio metak sa tragovima cijevi, a kad ispalis granatu i sve bude "u redu" onda od nje ne ostane nista (double negative - ah hrvatski).
L |
ma dobro, nisam ja mislio da je to doslovce ko ono iz csi-a samo uvecano...htio sam rec da je to mozda neki uredaj za testiranje ocito neceg vezano za top m 109....zasto ja maskirno...pitaj boga....da ima neku borbenu primjenu, cisto sumnjam....mozda je ofarbano estetike radi, ameri imaju para ....dajte ljudi, kaj bas niko na ovom forumu nema pojma kaj je to? pa to jos nisam tu dozivio....da nitko nije odgonetnuo kaj je na slici  _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kosalo
|
Upisano: Sri Sij 09, 2008 5:16 am Naslov poruke: |
|
|
| Citat: | ma dobro, nisam ja mislio da je to doslovce ko ono iz csi-a samo uvecano...htio sam rec da je to mozda neki uredaj za testiranje ocito neceg vezano za top m 109....zasto ja maskirno...pitaj boga....da ima neku borbenu primjenu, cisto sumnjam....mozda je ofarbano estetike radi, ameri imaju para ....dajte ljudi, kaj bas niko na ovom forumu nema pojma kaj je to? pa to jos nisam tu dozivio....da nitko nije odgonetnuo kaj je na slici  |
ameri, ohohoh..ja sam u skoli ucio da su to njemacke maskirne..ili smo mi krivo ucili
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|